| Özel Yeteğiniz Olsa..? | |
|
+14Rabel Xyre Michael Nymins Miller Édith S. Fouquét Edward Kevin Black Marishka V. Aleera Félix Anika Freyja Jørgen Sean Jake Miller Albert De Salvo Ann Valerié Eclipse Britney Vera Curtis Aimèe Dèmon Black Abigail Jada Riddle Robert Brandon Eclipse Theoderg Grey 18 posters |
Hangi yeteneğe sahip olmak isterdiniz? | Uçmak | | 8% | [ 2 ] | Düşünce okumak | | 17% | [ 4 ] | Ateşi bükmek | | 0% | [ 0 ] | Suyu bükmek | | 4% | [ 1 ] | Havayı bükmek | | 0% | [ 0 ] | Toprağı bükmek | | 17% | [ 4 ] | Hayvanlara hükmetmek | | 13% | [ 3 ] | Şekil değiştirmek | | 29% | [ 7 ] | Elektriği kontrol etmek | | 4% | [ 1 ] | Çabuk iyileşmek | | 8% | [ 2 ] |
| Toplam Oylar : 24 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Theoderg Grey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 48 Nerden : çıktı şimdi bu? Meslek : Profesör Gerçek İsim : Theo Patronus : Griffin Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Pagan Kuşu Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Özel Yeteğiniz Olsa..? C.tesi Tem. 04, 2009 11:17 am | |
| Soru gayet basit..Eğer özel bir yeteneğiniz olsa ne olsun isterdiniz, ve neden? | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? C.tesi Tem. 04, 2009 11:19 am | |
| Elektrik.Çünkü dünyada her şey elektronikleşiyor.(neredeyse her şey. | |
|
| |
Theoderg Grey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 48 Nerden : çıktı şimdi bu? Meslek : Profesör Gerçek İsim : Theo Patronus : Griffin Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Pagan Kuşu Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? C.tesi Tem. 04, 2009 11:20 am | |
| Wow..geleceğe dönük bir cevap oldu =) | |
|
| |
Abigail Jada Riddle Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 101 Patronus : Addax Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Dehşetin Çığlığı Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihinbendar Evcil Hayvan : Köpeğim Sophie! (: Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? C.tesi Tem. 04, 2009 11:37 am | |
| Ben Toprak bükmek isterdim; eşzamanlı olarak metal de bükebilirdim üstünde çalışsam. Evet, evet yeteneğim olsa zaten bir şeyleri bükmeyi seçerdim ama toprak bükmek bir başka. Toph'a tapıyorum ben-bu arada hep Sokka ile aralarında bir şey olsun istemişimdir-, görememesi onu daha bir özel kılıyor ayrıca. ^^ | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? C.tesi Tem. 04, 2009 12:09 pm | |
| ben uçmak isterdim özgürlük düşkünü biri olarak | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? C.tesi Tem. 04, 2009 2:46 pm | |
| Aslında Avatar'ı izledikten sonra hep bir su bükücü olmak istemişimdir;ama şekil değiştirmek çok yararlıdır. | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? C.tesi Tem. 04, 2009 2:52 pm | |
| İnsanların düşüncelerini okumak.Sonuçta her şey düşünmekte bitiyor.Karşımdakinin benim hakkımda ne düşündüğü benim için çok önemlidir. | |
|
| |
Albert De Salvo Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Meslek : Kehanet Profesörü Patronus : İspanyol Boğası Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 32 Asası : Anka Teleği Dikenli Defne 11 İnç Özel Yetenek : Çatalağız-Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? C.tesi Tem. 04, 2009 4:43 pm | |
| Şekil değiştirmek..Böylece istediğim her ortama istediğim gibi girebilir ve başkalarının hayatları ve düşünceleri hakkında kolayca bilgi alabilirdim. | |
|
| |
Sean Jake Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? Paz Tem. 05, 2009 10:35 am | |
| Toprak Bükmek.Toprak En güçlü elementlerden biridir.Çok özel ve ancak çok saf maddelere karşı dirençsizdir.Eğer bu ankette 2 kere oy verme hakkım ollsaydı toprak ve Hava bükücü olurdum.2 elementte birbirine ters olmasına rağmen öğrenildiğinde insana muazzam bi güç Kazandırır.Toprağın gücü ve havanın hızıyla çok büyük şeyler başarılabilir.
(Out:En güçlü bükücüler gibi metal bükmekde zor bir iştir ancak metal de toprağın en güçlü hallerindendir.)
(Toph'a bende tapıyorum en güçlü Toprak bükücü metali bükebilen tek bükücü.Ancak OMASHU kralı da en güçlü bükücü olarak sayılıyor ve hangisi daha güclü bilinmiyor.Toph la sokka arasında Bir ilişki olacaktı başlarda ancak buna Su bükücü kızımız Katara engel oldu.Nedenide neymiş grup içinde anlaşmazlıklar olmasın.Kendisi Aang ile cilveleşirken öyle demiyo ama .. ) | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? Çarş. Tem. 08, 2009 3:26 pm | |
| Düşünce okumakla, hayvanlara hükmetmek yada şekil değiştirmek geçti aklımdan ilk olarak. Nedeni basit, vampirleri saplantı derecesinde seviyorum, her ne kadar Twilight'dan tiksinsem ve yazarını odunla pataklamak istesem de. Sonuç olarak hayvanlara hükmetmeyi seçtim. Gerçi yaşadığımız devire kıyasla sadece bir hayranlık eseri seçilebilecek bir şık ama olsun. Kedileri emrim altına almak kadar hoş bir şey olamazdı. Ayrıca insanlar da bir nevi hayvanlarsa eğer, işim çok kolay olacak ^^ | |
|
| |
Marishka V. Aleera Félix Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 58 Nerden : İzmir... Tarafı : Z.A.Y Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : ~ Zekanın Tılsımı ~ Özel Yetenek : Animagus*Unicorn Evcil Hayvan : Peri Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? Çarş. Tem. 08, 2009 5:56 pm | |
| Hyavanlara hükmetmek , dedim ben. Neticede onlara hükmedeceksek iletişim kurmamız gerekicektir. Eğer onlar ile ilteişime geçersem asla yalnız kalmam.. | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? Çarş. Tem. 08, 2009 5:58 pm | |
| | |
|
| |
Sean Jake Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? Çarş. Tem. 08, 2009 6:39 pm | |
| Aslında bir seçenek daha olsaydı bu "İstediğiniz kişiye kaç yaşında olduğunuzu söylerseniz o yaşta görünmek"Yani ben Atıyorum Lord'a 17 yaşındayım dedım o benı 17 gorucek ancak Lady'ye 22 dedim o beni 22 görücek bence en uygunu bu .. | |
|
| |
Édith S. Fouquét Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 41 Patronus : Benekli bir dişi sırtlan. Tarafı : Karanlık Taraf. Kan Durumu : Melez {Kimsenin bilmemesi için elinden geleni yapar.} Rp yaşı : 27. Asası : Meşe ağacından yapılma. Özünde Kunduz Tüyü vardır. 21 cm. Savunma büyülerinde çok güçlüdür. Özel Yetenek : Metamorfmagus Evcil Hayvan : Path isimli bir yılan. Her zaman yanında taşımasa da evinde besliyor. Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? Çarş. Tem. 08, 2009 7:06 pm | |
| Bence S, senin söylediğin yalanı örtbas etmekten başka birşey olmazdı. İstediğin kişiye yalan söylediğinde, bu yalanını onaylayan bir gücün olması bana doğru gelmiyor. Biriyle tanıştığında ben 17 yaşındayım diyorsan, görüntün seni zaten ele verir. Bu durumda karşındaki söylediğine inanmaz. Yani hem yalan söylemiş, hem yalan söylediğini karşındakine belli etmiş olursun ve yalnızca kendini kandırırsın. Ama eğer görüntün de yaşını desteklerse, karşındakini de kandırmış olursun -ki bence işin yanlış olan kısmı da bu zaten.
Ben şekil değiştirebilmek dedim. Bu her zaman hayalim olmuştur. Rp'de metamorfmagusluk özelliğinide bu yüzden seçtim. Bence bir insan şekil değiştirebilirse - ki bu bir bakımdan yaşını büyültebilmeye de yarayacaktır, her ne kadar onaylamasam da xD - hayatı istediği gibi yaşamaya olanak bulur. Bütün güçleri bir nevi içinde kapsadığını düşünüyorum. Hayvanlara hükmetmek mesela. Eğer aslanın kral olması olayı doğruysa, şekil değiştirerek bir aslana dönüşebilir ve diğerlerine hükmedebilirdik. Ya da uçmak, bir kuşa dönüşüp uçabilirdik. Düşünce okumak da kısmen bunlara dahil. İstediğimiz bir insanın şekline girebilirsek, olaylara onun gözünden bakabilme yeteneğine de sahip olmuş oluruz.Eğer "şekil değiştirmek" yalnızca başka insanların değil de istediğimiz her şeyin şekline girebilmek demekse, bütün bunlara olanak tanıyacaktır.
Kapa çeneni Zey! o.O | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? Çarş. Tem. 08, 2009 7:18 pm | |
| Arkadaşlar işi Avatarla karıştırdıysanız.Size bir tüyo Su bükücüler dolunayda kan bükebiliyor.Yani bir bedeni kontrol edebiliyor....
Ben Çabuk iyileşmek diyorum...
| |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? Çarş. Tem. 08, 2009 7:27 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? Perş. Tem. 09, 2009 6:21 pm | |
| Ben şekil değiştirmek isterdim... | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? Paz Tem. 12, 2009 9:32 pm | |
| Hiçbiri. Işınlanmak isterim ben ! xD
| |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? Paz Tem. 12, 2009 9:34 pm | |
| bencede mesela 3 süpürgeye ışınlanabilirsin | |
|
| |
Marveille De Mauréll Seherbaz
Mesaj Sayısı : 288 Gerçek İsim : ~Zeynep Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : * Asası : Asil Kan Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? Ptsi Tem. 13, 2009 2:47 pm | |
| - Ann Valerié Wilson demiş ki:
- İnsanların düşüncelerini okumak.Sonuçta her şey düşünmekte bitiyor.Karşımdakinin benim hakkımda ne düşündüğü benim için çok önemlidir.
+1 | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Özel Yeteğiniz Olsa..? C.tesi Tem. 18, 2009 10:55 am | |
| Telekineziye hep heves var içimde. Toprak bükmeeek! | |
|
| |
| Özel Yeteğiniz Olsa..? | |
|