Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Kavga Salı Ağus. 04, 2009 1:19 am | |
| Jasper O Gün Erken alkmıştı.En Kötü Düşmanıyla Dövüşecekti.Onun Adı Micheal Nymis İdi.Onu Bir Güzel Halt Edecekti.Ama Abisinden Azar Yer Diye Kokruyordu.Kalktı Elini Yüzünü Yıkadı Her An Melanie Kara Göle Gelebilirdi.Onun İçin Jasper Güzel Giyinmişti.Ve Kara Göl'e Doğru Yol Aldı.Çünkü Randevusu Oradaydı.Oraya Geldi.Boş Bir Sandalyeye Oturdu.Ve Micheal Nymis'in Gelmesini Bekledi.Şöyle Etrafıa Bir Göz Attı.O Arada Jasper'ın Gözü Ellerinde Kitap Olan Çocuklara Daldı.Birden Bugün Bitkibilim Dersliği Olduğunu Hatırladı.Ama O Ona Girmiyordu.Ya Micheal? | |
|
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Kavga Salı Ağus. 04, 2009 1:39 am | |
| Out:Yaptığın şeyi çocukluğuna bağlıyorum,belki anlarmısın bilmem,anlayacağını umarak söylüyorum.Meşgulüm siteye giriyorum,bir düşmanım olmuş.Tüm kurgumu bozmuşsun -içleracısı- gurur kırıcı bir şey.1. sınıfız yapabileceğimiz pek büyü yok düello yapamayız,kavga etmekte saçma, sana ulaşabileceğim bir msn adresini özelden versen iyi olurdu; bu işi bir karara bağlamak için. | |
|
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Kavga Salı Ağus. 04, 2009 1:46 am | |
| Out:Sen Sevdiğim Bi Kızı Elimden kaptın!Bunun Hesabını Alıcaksın!Msn Felanda Vermiyorum!Olay Bitmiştir! | |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Kavga Salı Ağus. 04, 2009 7:48 am | |
| | |
|