Albert De Salvo Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Meslek : Kehanet Profesörü Patronus : İspanyol Boğası Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 32 Asası : Anka Teleği Dikenli Defne 11 İnç Özel Yetenek : Çatalağız-Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: # Derse Girecek Öğrenciler # Çarş. Ağus. 05, 2009 1:17 pm | |
| * Mélania L. Mythique * Kristen Aurelié Black * Elizabeth Néllie Widmore * Vittoria April Brigham * Vladimir Stepan Riddle * Mia Claire Abbey * Michael Nymins Miller * Sraygon Floyd * Mellysa Jessica Andié * Daniel Dumbledore
En son Albert De Salvo tarafından Paz Ağus. 09, 2009 3:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: # Derse Girecek Öğrenciler # Paz Ağus. 09, 2009 3:36 pm | |
| Efendim beni de ekleyebilir misiniz sonradan dersinize kayıt oldum. 2. derste mutlaka olacağım. | |
|
Albert De Salvo Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Meslek : Kehanet Profesörü Patronus : İspanyol Boğası Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 32 Asası : Anka Teleği Dikenli Defne 11 İnç Özel Yetenek : Çatalağız-Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: # Derse Girecek Öğrenciler # Paz Ağus. 09, 2009 3:57 pm | |
| | |
|