Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Cornelia Eileen Widmore

2 posters
YazarMesaj
Marveille De Mauréll
Seherbaz
Seherbaz
Marveille De Mauréll

Gerçek İsim : ~Zeynep
Tarafı : Aydınlık
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : *
Asası : Asil Kan
Evcil Hayvan : *
Cornelia Eileen Widmore Olgun10

Cornelia Eileen Widmore Empty
MesajKonu: Cornelia Eileen Widmore   Cornelia Eileen Widmore Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 11:41 am

Bir bayanın beni dürtmesiyle yerimden doğruldum…Tren varmıştı.Uzun bir yoldan sonra artık evimdeydim.İçimden bir “ohh” çektim başıma geleceklerden habersiz bir şekilde.Bavulumu aldım ve

Trenden indim.Babam oradaydı.Beni bekliyordu. Sonunda..! Babamın şevkatli kollarına atladım ve uzun süre böyle kalmayı umdum.
“Seni özlemişim.”

“Ben de güzel kızım.”

“Nasıl gidiyor babacığım.Herkes nasıl?” “Herkes” kelimesini kullanmam babamın yüzünü değiştirmişti.Tedirgin bir şekilde “Çok iyi” dedi ve gülümseme taklidi yaptı.Birşeyler olduğunu farketmiştim.Bir anda kalbime bir şey saplanmış gibi oldu…

Eve geldiğimizde ev çok sessizdi.

“Anne!Ben geldim!Hey!Beni özlemediniz mi yoksa? Nerdesiniz?”

Babama baktım.Başı önde bana ne söyleyeceğini düşünüyordu büyük bir ihtimalle.

“Annen teyzene kalmaya gitti birtanem.Birkaç gün içinde gelir.”demekle yetindi.Ama annem benim geleceğimi biliyordu.Neden böyle birşey yaptı ki ?Beni hiç mi özlemedi acaba?

“Peki,ben odama çıkıyorum.”dedim sesim çıkmayarak.

Odamda herşey bıraktığım gibiydi.Herşey yerli yerinde.Çok güzel…Burayı çok özlemiştim.Hem de çok.Gülümsedim ve odamı gözden geçirdim.Çalışma masamın üzerinde bir mektup dikkatimi çekti.

Üzerinde “Canım Kızıma” yazıyordu.Bu annemdendi.Zarfı heyecanla yırttım ve mektubu okumaya başladım.Mektupta şöyle yazıyordu:

“Canım Kızım;

İlk olarak seni çok sevdiğimi bilmeni isterim.Senin üzülmeni hiçbir zaman istemedim.Biliyorsun…Ancak denemeye çalıştım.Çalıktık.Ama olmadı.Babanla bir türlü anlaşamadık ve ayrılma kararı aldık.

Ben şimdi teyzende kalıyorum.İstediğin zaman beni görmeye gelebilirsin.Seni çok sevdiğimi sakın unutma.Ayrıca da sakın üzülme.Hayatımızda hiçbir değişiklik olmayacak.Biz yine senin anne-babanız.

Seni çok seviyorum birtanem.Kendine çok dikkat et.

Hoşça kal...”

Bunları okurken boğazım düğümlenmişti.Yutkundum.Hışkıra hıçkıra ağlamaya başladım.

“Bana yalan söyledin!İkinizden de nefret ediyorum!Bana yalan söylediniz!” diye bağırıp ağlıyordum.

Babam koşar adımlarla merdivenleri ıktı ve bembeyaz bir şekilde odama geldi.O da çok korkmuştu,belliydi.

“Canım kızım!Neyin var?”

“Neyim mi var?Neyim mi var? Bana yalan söylediniz! İkinizde! İkiniden de nefret ediyorum” dedim ve mektubu uzattım.Babam mektubu almadan bana geri verdi.Çünkü o da biliyordu! O da herşeyi biliyordu!

“Bana bunu neden yaptınız?Neden?!?”

Babam başını hüzünle öne eğdi.Kafasında söyleyeceği cümleleri kuruyordu.Derin bir nefes aldı ve bana sarıldı.Kulağıma fısıldıyordu:

“Biz de böyle olmasını istemedik birtanem.Ama başka çaremiz yoktu.Hayatımızda hiçbir değişiklik olmayacak.Biz yine senin anne-babanız.”

Annemin söylediği sözlerin aynılarını söylemişti.

“Bir değişiklik olacak…Ben olmayacağım!” dedim ve çantamı alıp koşar adımlarla dışarıya çıktım.

Belli ki çok hızlı koşmuştum.Çünkü caddeye çoktan ulaşmıştım.Gözlerimden yaşlar süzülüyordu.Sakinleşmeye çalıştım.Bir banka oturdum.Yine yanlızlığımla baş başa kalmıştım…
Marveille De Mauréll
Seherbaz
Seherbaz
Marveille De Mauréll

Gerçek İsim : ~Zeynep
Tarafı : Aydınlık
Rp yaşı : *
Asası : Asil Kan
Evcil Hayvan : *
Cornelia Eileen Widmore Olgun10

MesajKonu: Geri: Cornelia Eileen Widmore   Cornelia Eileen Widmore Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 11:42 am

Not:Aralarındaki boşlukları kapatamadım.Üzgünüm.Ama bn yapmadım.Belirtmek istedim...
Janice Audorphe L'Amour
Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Janice Audorphe L'Amour

Tarafı : Tarafsız
Rp yaşı : 24 civarları
Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü
Evcil Hayvan : Yok
Cornelia Eileen Widmore Yorgun10

MesajKonu: Geri: Cornelia Eileen Widmore   Cornelia Eileen Widmore Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 3:07 pm

Betimleme:0/30
Betimleme hiç yoktu. Kafamda hiçbir şeyi canlandıramadım. Azcık bile olsun araya çevre betimlemesi serpiştirmemiştin. Buna dikkat etmelisin.

Uzunluk:5/15

Uzun gibi gözükse de uzun bir rp değildi. Sürekli alt satıra geçmiştin. Sürekli alt satıra geçmemiş olsan çok kısa bir rp'ydi.

Renk Düzeni:10/15

Renk düzenin fena değildi. Tercih edilen renkler değildi ve biraz göz yoruyordu; ama en azından birbirleriyle uyumluydular.

İmla Düzeni:10/20

İmlâ'na biraz daha özen göstermelisin. Öncelikle noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakılır, bunu sakın unutma. "Bavulumu aldım ve Trenden indim" Burada bir alt satıra geçmişsin hatta. Sebep? Ben bir konu değişikliği göremedim... Ve böyle birkaç hata daha.

Yazım:5/20
Konu güzel bir konu olmasına rağmen fazlasıyla sıradanlaştırılmıştı. Olayları çok hızlı geliştirmişsin. Daha ağırdan alınsa, okuyucuya merak ve heyecan getirebilirdi. Oysa hızlandırman, rpyi sıkıcı bir hale soktu.

Rp Puanın:30 Rp Akademisine kesinlikle katılmalısın.

Cornelia Eileen Widmore
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Cornelia Eileen Widmore
» Désirée ve Cornelia'nın Odası
» Mr. Widmore'un Odası
» Profesör Widmore'un Odası
» Masa 3 (Widmore Ailesi)