| 1881 - 193∞ | |
|
+13Jack William Black Janice Audorphe L'Amour Riley Beth McConnor Patrick S. Patel Daniel Williams Rosepery Dé Querin Winona Bannatyne Jasper Ruby Black Johnny Tomas Black Darq Black Lionel Avigdor Goldstein Loranne Elizabeth Widmore Wentworth Lincoln Wayne 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: 1881 - 193∞ Paz Ağus. 16, 2009 5:52 pm | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: 1881 - 193∞ Paz Ağus. 16, 2009 5:54 pm | |
| Bende eklenmek istiyorum.. Bu konuyu nasıl görediysem.. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: 1881 - 193∞ Paz Ağus. 16, 2009 5:56 pm | |
| Ben olmazsam olmaz sanırım.. Beni de ekle oraya. | |
|
| |
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: 1881 - 193∞ Paz Ağus. 16, 2009 6:01 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: 1881 - 193∞ Paz Ağus. 16, 2009 8:36 pm | |
| | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: 1881 - 193∞ Paz Ağus. 23, 2009 12:54 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: 1881 - 193∞ Paz Ağus. 23, 2009 3:19 pm | |
| | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: 1881 - 193∞ Paz Ağus. 30, 2009 8:16 am | |
| Şimdi aslında ben fan kılaplardan genel olarak uzak duracaktım, bunun içinde incelemedim çok. Yeni fark ediyorum işte. Aslında planlamamıştım ama güzel denk geldi, 30 Ağustos'ta eklenmek istiyorum ben de. :lol!: | |
|
| |
| Konu: Geri: 1881 - 193∞ Paz Ağus. 30, 2009 8:17 am | |
| 30 Ağustos sanırım bugün eklendiniz :) | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: 1881 - 193∞ Çarş. Eyl. 23, 2009 11:58 am | |
| Benide ekleyiniz lütfen :) | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: 1881 - 193∞ Çarş. Eyl. 23, 2009 12:30 pm | |
| Benide ekleyin Mr.Wayne; Mustafa Kemal Atatürk! | |
|
| |
| 1881 - 193∞ | |
|