Rosepery Dé Querin Büyüceşura Baş Hakimi
Mesaj Sayısı : 133 Nerden : Antalya Meslek : Büyüceşura Baş Hakimi Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü} Anket ~~ C.tesi Ağus. 08, 2009 3:39 pm | |
| | |
|
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü} Anket ~~ Paz Ağus. 09, 2009 2:07 pm | |
| | |
|
Betty Cathie Right Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 43 Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : Kurbağa Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü} Anket ~~ Paz Ağus. 09, 2009 2:08 pm | |
| | |
|
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü} Anket ~~ Paz Ağus. 09, 2009 5:51 pm | |
| | |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü} Anket ~~ Paz Ağus. 09, 2009 6:05 pm | |
| Anketi yarın 12:00'da kapatıyorum. Herkesin haberi olsun (: | |
|
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü} Anket ~~ Paz Ağus. 09, 2009 8:51 pm | |
| | |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü} Anket ~~ Ptsi Ağus. 10, 2009 10:42 am | |
| Dünde dediğim gibi anketi 12:00'da kapatacaktım ama sanırım unutmuşum, bu yüzden herkesten özürdiliyorum xD Herneyse anket sonuçlarına göre yarışmanın 2 tane birincisi var. Biri benim diğer üyeliğimi ünlüsü Miss Mosh, diğeri Swetlana Marieé Andié'nin ünlüsü Jessica Alba. Çok önemli bir yarışma olmadığı, sadece eğlence amaçlı yapıldığı için tekrar bu iki ünlü arasında bir anket düzenlemiyorum. Herkesi kutlarım. Eğlendik iyi oldu. Neyse, anket kapandı. Herkese iyi eğlenceler ;) | |
|