Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Ben ve Karakterim C.tesi Ağus. 08, 2009 7:18 pm | |
| kısa süreli bir oyun herkes birşey yazacak karakterinizle aranızdaki farklar benzerlikler:) ilk ben başlayım x| Farklar
- Wentworth aşırı ciddi Okan gülmeden edemiyor
- Wentworth aşık Okan olamıyor
- Wentworth güzel sözler söyleyemez Okan döktürür x)
- Wentworth kaba Okan sevimli
- Okan Wentworthdan daha kurnaz
- Okan daha dikkatli
- Okan bir işi 1000 düşünür yapmaz çünkü okadar düşünülecek işse kesin zararı vardır :) Wentworth sazan gibi atlar
- Okan Wentwortha göre inanmıcaksınız ama normalde daha az konuşur :)
- Wentworth içki içmiyor Okan içiyor
- Wentworth sigara içmiyor Okan içiyor
- Wentworth kitap kurdu Okan tarihsel kitap ve Tarih ansiklopedilerinden başkasını okumaz
- Wentworth balayına gidecek Okan alayına gidiyor :D:D asdaıufsdjasd
- Okan Wentwortha göre daha dilli düdük
- Okan
Şiir yazar Wentworth seni seviyorumdan başka kelime bilmez Ki okanın şiirlerini hiç bir kıza adamamıştır bir kıza al senin için yazdım dememiştir yazar kapatır başka sayfa açar ^^
Şimdi benzerlikler
- 2side pek iyi sayılmaz
- Çaktırmasalarda duygusallardır
- Ortama kafa uydururlar
- 2side biraz garip ve gizemli okan her nekadar belli etmesede
- 2sininde zayıf noktasını bulan olmadı :)
- Vicdanları genelde sol ceplerindedir fazla kullanmazlar
- Aşk 2sininde bünyesine zararlı
- 2side yeri geldimi romantik olabiliyor xD
- Sürekli herşeyden şüpe duyarlar
- Sevdimi adam gibi severler
- 2side koç burcu :)
- 2side genelde sakin fakat şarteller attımı pek hoş olmuyor
- 2side aşırı zeki deliliğe vuruyorlar
- Uzun konuşmayı sevmiyorlar direk söylüyorlar insanın yüzüne
- 2side itten fena korkar :D
- 2sininde başına gelmeyen kalmadı :)
- Duygularını yüzlerinden belli etmezler
- Yalan söylediklerini anlamanın 1 yöntemi vardır :) onuda söylemem xD
- 2side çaktırmasalarda dokunsan ağlıyacaktır xD (emolarmış gibi oldu lan bu söz ıyk)
- 2side katiyen sevdiğini hoşlandığını çıktığını dostlarını katiyen satmaz aldatmaz
- 2side hoşlandığı kızla konuşamaz aksi olurlar
- 2side Geceyi gündüzden daha cok sever gündüz pek yaşamazlar
- 2side yeri geldimi acayip ciddi ve sivri dilli olurlar
- 2side sarhoş olmaz Went her nekadar içmesede:D
| |
|
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Ben ve Karakterim C.tesi Ağus. 08, 2009 7:21 pm | |
| Ben aynı karakterim xD ve Okan seni tanıyorum beeen xD | |
|
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Ben ve Karakterim C.tesi Ağus. 08, 2009 7:23 pm | |
| - Melanie Eclipse demiş ki:
- Ben aynı karakterim xD
ve Okan seni tanıyorum beeen xD Nerden :S | |
|
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Ben ve Karakterim C.tesi Ağus. 08, 2009 7:28 pm | |
| Aptal gibi bir sürü şey yazdım ama sonra silindi >.> bir daha yazıcam sanırım o zamana kadar wait xD | |
|
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Ben ve Karakterim C.tesi Ağus. 08, 2009 10:28 pm | |
| | |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Ben ve Karakterim Salı Ağus. 11, 2009 8:32 pm | |
| | |
|