Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tracy Niki Strauss

2 posters
YazarMesaj
C.Nerissa Melody
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
C.Nerissa Melody

Meslek : Ressam-Ünlü
Tarafı : Karanlık
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 20
Asası : Bitkin Düş
Evcil Hayvan : Jean-Tatlı beyaz bir kedi!
Tracy Niki Strauss Neseli10

Tracy Niki Strauss Empty
MesajKonu: Tracy Niki Strauss   Tracy Niki Strauss Icon_minitimePtsi Ağus. 10, 2009 5:06 pm

Tracy ve babası karanlık bir şatodalardı. Şato birbirini bağlayan dört kuleden oluşuyordu. Dört kulenin yolu da ortada birleşip bir meydan oluşturuyordu. Meydanın ortasında yapma bir havuz vardı. Suyun sesini dinlemek çok hoştu. Babası yürürken acele ediyordu. Yüzünü saklayan bir cübbe giymişti. Meydandan geçerken tam önlerinde kara cübbeli bir adam belirdi. Babası hemen arkasını döndü ve oradada demin ki adama benzer bir adam belirdi. Açıkçası Tracy korkmuştu. Hem bu şato hem de bu karanlık cübbeli adamlar yeterince ürkütücüydü. Babasının endişeli bir ifadesi vardı ve ne yapacağını bilemez haldeydi. Tracy küçük yaşına rağmen kötü birşeyler olacağını hissetmişti.
Cübbeli adam elini kaldırdı ve " Demek burdasın.Bu da küçük kızın olmalı. Acaba hangisinden başlasak,sen ne dersin Arthur." Diğer cübbeli adam soruyu duyunca şu cevabı verdi, " Bence kızdan başlayalım. Bu daha büyük bir acı olur." Tracy'nin babası hem sinirli hem de endişeliydi," Küçücük kızdan ne istiyorsunuz? Onun yerine beni öldürün." Cübbeli adam eline bir asa aldı,asayı Jessicaya doğrulttu ve ağzından şu sözcükler döküldü," Avada Kedavra!" babası hemen Tracy'nın önüne atladı ve büyün onu anında öldürdü. Babası Tracy'nin kollarında ölmüştü ve bu acı herşeye değerdi. Şimdi tek başına kalmıştı. Annesi de onu terketmişti.
Kötü adamlardan biri, " Adam öldü nasılsa hadi gidelim." dedi ve ikiside oradan yokoldu. Jessica bir duvara sindi ve ağlamaya devam etti. Bu ağlama sabaha kadar sürdü.
Sabah olmuştu artık. Önünden gelip geçerken herkes Tracy'e bakıyordu. Bir kadın onu görünce yanına yaklaştı ve," Burda napıyorsun bakalım küçük kız? Bu adamda kim?" Parmaklarını babasının bileğine ve boynuna değdirdikten sonra " Bu adam ölmüş. Hadi benimle gel. Burada üşürsün." Tracy çaresizce, kadının uzattığı eli geri çevirmedi.
Tracy terler içinde uyandı. Küçükken geçirdiği bu talihsiz olayı rüyasında görmesi ilginçti. İçerden bir ses geldi," Jessica hadi tatlım uyan artık. Kahvaltı yapalım." Yıllar önce ona yardım eli uzatan kadın şimdi annesiydi. Onunda kimsesi yoktu ve ikisinin sevgisi birbirine yetiyordu. Jessica büyü dünyasıyla babasının ölümünden sonra tanışmıştı. Yeni annesi onu bu konu da eğitmiş ve başarılı bir büyücü ortaya çıkarmıştı. Tracy çok büyük bir intikam dutgusuyla yetişmişti ve babasının öcünü mutlaka alacaktı. Bunun için önce seherbaz ardından da baş seherbaz olmuştu ve sürekli ölümyiyenlerle savaşıyordu. Tam kahvaltının ortasında Tracy'nın telefonu çaldı,"Alo. Anlıyorum. Hemen geliyorum." Annesine saldırı olduğunu ve hemen çıkması gerektiğini söyleyerek çıktı ve olay yerine gitti.
Ölümyiyenler ve seherbazlar savaş içerisindeydiler. Z.A.Y de olay yerine gelmişti. Tracy de hemen savaşa katılmıştı. Bugün gördüğü rüya onu daha da hırslandırmıştı. Daha vahşice savaşıyordu. Önüne bir ölümyiyen geldi ve,"Expelliarmus" dedi ve oracıkta öldü ölümyiyen; çünkü kalbine isabet etmişti büyü. Savaş bittiğinde Tracy tatlı bir yorgunluk hissetti. Savaşdan galip ayrılmışlardı. Jessica da içindeki intikam duygusunu kamçılamıştı artık. Öcünü almış sayılırdı. Bu duyguları hemen hemen her savaşta hissediyordu.
Tracy hemen bakanlıktaki ofisine gitti. Masasına oturdu. Takvimdeki tarih dikkatini çekti. Bugün ayın 27'siydi. Tabi ya! Babasının ölüm yıldönümüydü. Rüyayı belki de bu yüzden görmüştü. Hemen mezarlığa gitmeliydi. Giderken asasıyla hemen bir çiçek yaptı. Bu çiçekleri babasına armağan etmek istiyordu. Mezarlığa gelmişti sonunda. Babasının mezarını buldu ve başucuna oturarak çiçekleri toprağın üstüne yerleştirdi. Eliyle toprağı okşayarak," Babacım! Ölümünü daha dün gibi hatırlıyorum. Hatta dün rüyamda gördüm, görüntüler o kadar netti ki! Seni o kadar kurtarmak istedimki anlatamam. Sen kendini benim için feda ettin ve bende senin yolundan gidiyorum. Sürekli ölümyiyenlerle savaşıyorum. Belki de sadece senin öcünü almak istiyorum. Böyle zamanlarda hep senden güç alıyorum.Ölmüş olsan bile sen ve desteğin hep yanımdasınız. Çok uzun konuşamayacağım. Öyle süslü cümleler kuramasam da seni çok sevdiğimi bilmeni istiyorum. Huzur içinde yat." Tracy konuşmasını bitirdiğinde yüzünde bir ıslaklık hissetti. Şunu anlamıştı: Hayatta bazı olaylar sen istesende istemesen de olur. Bu olaylar üzücü olsa bile hayatta bazı şeyleri başarmana daha çok yardımcı olur. Sonra da yavaş yavaş ofisine dönmeye başladı....
Jasonth Wilson
Büyüceşura Hakimi
Büyüceşura Hakimi
Jasonth Wilson

Gerçek İsim : Uğur
Patronus : Anka Kuşu
Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 28+
Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı
Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık
Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily)
Tracy Niki Strauss Huysuz10

Tracy Niki Strauss Empty
MesajKonu: Geri: Tracy Niki Strauss   Tracy Niki Strauss Icon_minitimePtsi Ağus. 10, 2009 7:11 pm

Betimleme:22/30 *Betimlemeler iyi düzeydeydi.. Ancak daha çekici olabilirdi.Çevre betimlemalerinden daha çok ruhsal betimlemenede ağırlık vermelisin.

Uzunluk:10/15 *Daha uzun olabilirdi.

Renk Düzeni:10/15 *Sıradan renklerdi ama uyumluydu daha ilgi çekici renkler olabilirdi.

İmlâ Düzeni:16/20 *Çok fazla imla hatan yoktu imla konusunda iyiydin.

Yazım:15/20 *Yalın ve akıcı idi ama fazla çekici değildi.

Toplam: 73 + 2=75
https://hogwarts-rpg.editboard.com

Tracy Niki Strauss
1 sayfadaki 1 sayfası