Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rachel Wendy Neuschäfer

2 posters
YazarMesaj
Rachel Maggié Gladwell
Seherbaz
Seherbaz
Rachel Maggié Gladwell

Meslek : Seherbaz..
Gerçek İsim : İrem..
Tarafı : Aydınlık..
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 25
Asası : Kiraz ağacı..
Evcil Hayvan : 'Vera' adından bir baykuş...
Rachel Wendy Neuschäfer Keyifl10

Rachel Wendy Neuschäfer Empty
MesajKonu: Rachel Wendy Neuschäfer   Rachel Wendy Neuschäfer Icon_minitimePtsi Ağus. 10, 2009 6:21 pm

"Kimi yerde bir parıltı sarar gökleri
Ayak patırtıları yüskelir her yandan

Dağlara çarpan bağrışmalar
Yakınırlar yıldızlara doğru"
Lucreüus

Gecenin soğuk kokusu doldurmuştu odayı. Odanın köşesinde duran çiçeğin yaprakları hafifçe uçuşuyordu. Tül perdeler sanki odadan kaçak isteiş gibi dışarıya savruluyordu. Duvardaki tablo titriyordu sanki. Soğuk değildi. Ona sıcak gelmişti. Üzerindeki fıstık yeşili hırkayı çıkarttı ve yatağın ucundaki pufa bıraktı. Üzerindeki t-shirt'e baktı. Sırılsıklamdı. Eline temiz kıyafet alıp banyoya girdi.

Kabinin sesi fazla çıkmıştı sanki. Belkide uyuyanları uyandırmıştı. Kabini yavaşça kapadı ve suyu açtı. Buz gibi suyu. Suyun yere çarpışı duyuluyordu. Etrafı buram buram böğürtlen kokusu sarmıştı. Kabin açıldı.
Rachel, yanda duran kıyafetlerini giyip aynaya baktı. Su deydiği için koyulaşmış sarı saçlar, solmuş yanaklar, çaresiz mavi gözler... Aslında mutsuz değildi. Sadece sıkılmıştı. Sanki otelde sadece o vardı. Kapının çalmasını ve herhangi bir arkadaşının gelmesini istiyordu. Kendini yatağa fırlattı ve yatağın diğer ucunda duran minik yastığı eline alıp sarıldı. ilerideki masada duran çantasının sapları uçuşmaya başlamıştı. Yatağın yanındaki asasını aldı. Büyü yapması yasaktı. Asayı yerine koyup masaya ilerledi. Çanta titriyordu. Çantanın titreyeceği aklına bile gemiyordu. Çantayı eline aldı ve yatağa fırlattı. Kendide yatağa oturdu. Çantayı açtı. Telefon. Cep telefonunu çantasına koymamıştı. Muggle icadıydı bu. Aslında birçok genç cadı ve büyücü arasında moda sayılabilirdi. Telefonu eline adlı. Arayan arkadaşı June'du. Açmalıydı tabiki. "Alo?" Yatağa uzandı. "Alo, Rach? Sensin değil mi?" Neden böyle bir soru sormuştu June. "evet, benim June. Ne oldu?" Kızın nefes alıp-verişi duyuluyordu. "Ahh, bir bilsen." Rachel yüzünü buruşturdu. "Anlatırsan bilebilirim June." Elindeki telefona baktı. "Off, cafenin birinde oturuyordum. Biliyorsun tabii bunlar muggle. Bazı kişiler Jukebox denen müzik kutusundan müzik çalıyordu. Bende deneyeyim dedim. Parayla çalışıyormuş. Ama muggle parası. Bendede sadece bir fincan çay içip bir dilim pasta yiyecek kadar para vardı. Camdan içine baktım. İki genç geldi ve bana yardım etmek istedi. Tabii bunlarkavga ettiler ve biri bana asıldı. Bende yumruğumu geçirdim. Şuan muugle hapishanesindeyim!" Mggle hapishanesi hiç görmemişti hayatında. "İnanmıyorum. June sen şimdi hapiste misin? Eee nasıl aradın beni?" Ne saçma soru sormuştu. "Muggle hapishanesinde telefon hakkı veriyorlar. ama bende cep telefonu vardı." Gülüyordu. Delirmişti heralde. "Yapabileceğim birşey var mı?" "Hayır yok. Sadece haber veriyim dedim. Çünkü diğerlerini ararsam annem ve babamın haberi olur. Görüşürüz." Telefon kapandı. Öyle orada ne yapabilirdiki. Maceraperestti ama hapise düşecek kadar değil. Tekrar çantasına baktı.Muggle'lar arasında yaşarken kimliği olmak zorundaydı. Hiç kıpırdamayan bir resim. Çantanın içinde bir açnta daha vardı. Açık mavi. Küçük. Makyaj çantası. Deri eldivenleri, Muggle fotoğraf makinesi... İçindeki resimlere baktı. Hiçbirinde kımıldama yoktu. Şehir şehir gezdiği yerlerde fotoğrafları vardı. Ağlamak geliyordu içinden. Tekrar makyaj malzemelerini aldı eline. Aynaya geçti. Önce gözüne rimel sürdü. Kıpkırmızı ruju... Pembe allığını, göz kalemini. Fazla süse gerek duymuyordu. Cep telefonunu pantolonunun cebine koydu. Şapkasını kaktı. Masanın üzerine birkaç knut bıraktı ve aynaya döndü. Çantasına koyacağı ruj ile aynaya yazı yazmaya başladı. "14 knut." Altınada bir ok çizip makyaj çantasını tekrar çantasına koydu ve çantasını koluna katıp odadan çıktı.
Jasonth Wilson
Büyüceşura Hakimi
Büyüceşura Hakimi
Jasonth Wilson

Gerçek İsim : Uğur
Patronus : Anka Kuşu
Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 28+
Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı
Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık
Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily)
Rachel Wendy Neuschäfer Huysuz10

Rachel Wendy Neuschäfer Empty
MesajKonu: Geri: Rachel Wendy Neuschäfer   Rachel Wendy Neuschäfer Icon_minitimePtsi Ağus. 10, 2009 7:16 pm

Betimleme:28/30 *Betimlemelerini çok bepğendim çok güzel içsel ve dışsal tasvirler yapmışsın.

Uzunluk:10/15 *Daha uzun oalbilirdi.

Renk Düzeni:15/15 *Birbiriyle uyumlu renklerdi tebrikler.

İmlâ Düzeni:16/20 *3-4 yerde yazın hatan vardı ama onalarıda daha özenli ve dikkatli yazarsan düzeltebilirsin.Mesela Mggle yerine Muggle olacak

Yazım:19/20 *Akıcı idi çok beğendim devamınıda beklerdim açıkçası.

Toplam: 88
https://hogwarts-rpg.editboard.com

Rachel Wendy Neuschäfer
1 sayfadaki 1 sayfası