Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Betty Cathie Right

2 posters
YazarMesaj
Betty Cathie Right
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Betty Cathie Right

Tarafı : Aydınlık
Kan Durumu : Melez
Rp yaşı : 13
Evcil Hayvan : Kurbağa
Betty Cathie Right Neseli10

Betty Cathie Right Empty
MesajKonu: Betty Cathie Right   Betty Cathie Right Icon_minitimeSalı Ağus. 11, 2009 12:41 pm

İçimdeki duygu seliydi beni tetikleyen. Yatağımda saatlerdir yatıyordum ve etrafımdaki sarı, porsuk desenli perdeleri izliyordum. Ama artık Ortak Salon’a inmek istiyordum. Hemen ipek örtüme elimi dayadım ve destek alarak yatağımda oturur pozisyona geçtim. Asam başucumdaydı ve hemen onu alıp giydiğim şeyi cebine sıkıştırdım. Muggle kıyafetleri daha kolaylık sağlıyordu ve dersim olmadığı günler onları giyiyordum. Ayağa kalktım ve perdeleri çekiştirerek aralarından geçtim. Yatağım iki sıra paralel olarak dizilerlere aykırı olarak cam kenarındaydı ve bu yüzden şimdi dışarıyı görüyordum. Çoğu kişi tatil olduğundan dışarıdaydı, kimileri ise kütüphanedeydiler. Beni burada tutmamak istiyordu duygularım, öyle de yapacaktım şimdilik farkında olmasam da…

Yatakhaneye bakınıp içeride kimse olmadığını fark ettim, neden pinekliyordum ki? Aşağı inmeliydim ve bunun içi merdivenlere yöneldim. Son bir kez etrafı süzüp merdivenlerden hızla inmeye başladım. Ortak Salon’da birkaç kişi vardı ve ben burada durmak istemiyordum. Cehennem gibi sıcaktı ve birde şömineyi yakıyorlardı, bundan rahatsız olduğumdan hızlı adımlarla kapıya yöneldim ve kendimi kata attım. Zindanın en ücra yerdi burası ve kaygan bir zemini vardı. Merdivenlere yönelip derin soluklarla bu kattan kurtuldum, her attığım adım sonrası durduğum basamak içimdeki duyguyu kabartıyor ve beni biraz daha yoruyordu. Buna aldırmadan 1. katta gezinmeye başladım. Tablolar bana şaşırmışça bakıyorlardı. Her an birisinin elini omzuma atıp “Ne yapıyorsun Betty?” diye sormasını bekliyorum. Bu gerçekten garip, yatakhaneden bunun için ayrılmamıştım. Peki, ne yapacaktım? Büyük Salon’a gidip biraz oturabilirdim ve bunun için girdiğim boş koridordan ayrıldım. Karşımdan birisi geliyordu. Gözlerimin yorulduğunu o an fark ettim, çünkü siluet çok bulanıktı. Yanıma yaklaştı ve aynı düşündüğüm gibi elini omzuma attı. Elimle gözlerimi ovuşturdum ve onun Beth olduğunu gördüm. Her zamanki halindeydi, spor yapmış gibi gözüküyordu. Uçuş alanından geldiğini düşündüm, Quidditch oynamış olabileceğini. Ama gene de bilmiyordum ve umursamıyordum. Kolumu onun boynuna doladım ve Beth biraz homurdandı. “Buraya neden geldim bilmiyorum ama kendimi berbat hissediyorum.” Diye söylendim. O da beni daha sıkı tutup yavaş adımlarla Büyük Salon’a dek taşıdı -sürükledi-. Oradaki devasa flamaları izleyip oturduğum yerde dinlendim. Beth ise üstünü değiştireceğini söyleyip nerede olduğunu bilmediğim Gryffindor Ortak Salonu’na gitti. Şimdi burada oturup dinlenmem gerekliydi ve öyle yapıyordum.

Dakikalar sonra başımın ağrısı, içimdeki duyguların artışı ve yorgunlukla gelen vücuduma yayılan hissizlik yok oldu. Tabii ki bununla birlikte ayağa kalkıp hızla Büyük Salon’dan ayrıldım. Ortak Salon’a gidecektim, yatakhanede yatmam daha iyiydi.
Janice Audorphe L'Amour
Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Janice Audorphe L'Amour

Tarafı : Tarafsız
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 24 civarları
Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü
Evcil Hayvan : Yok
Betty Cathie Right Yorgun10

Betty Cathie Right Empty
MesajKonu: Geri: Betty Cathie Right   Betty Cathie Right Icon_minitimeSalı Ağus. 18, 2009 11:53 am

Betimleme:30/30
Rp'nin uzunluğuna ve konusuna göre yerinde betimlemeler vardı. Ne çok fazlaydı, ne de çok azdı. Tam kararındaydı.

Uzunluk:10/15
Biraz kısa olmuş.. Bu rp'yi daha da uzatabilirdin diye düşünüyorum. Ara da şaşkınlıktan hayal görmeler falan..

Renk Düzeni:13/15
Renkler güzeldi de şu mor olduğuna inandığım renk pek olmamış oraya.. Fazla koyu. Açık bir renk (örneğin kullandığın pembe) kullansan daha uyumlu olurdu.

İmla Düzeni:12/20
Genel olarak hatan, cümlenin sonuna (.) koyman gereken yerlerde (ve) veya (,) ile cümleleri devam ettirmişsin. O biraz sıkıcı yapıyor. Bir-iki yerde harf eksikliği var. "Cehennem gibi.." cümlesinde "birde" diye bir kelime yazmışsın. Ordaki -de ayrı yazılacaktı. "bekliyorum" yazmışsın.. O da "bekliyordum" olmalıydı. Son olarak; Senin cümlenden sonra ki "diye" kelimesinin (d) harfini büyük yazmışsın. Küçük olmalıydı.

Yazım:20/20
Rp'n güzeldi. Gerçekten hoştu yani. Birinci tekil şahısla rp yapmak zor olduğu halde iyi yapmışsın. Duyguların falan okuyucunun okuma isteğini getirtiyor..

Sonuç; 85

Betty Cathie Right
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Betth Cathie Right