Nora Clark Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 17 Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Duygusal Deprem Evcil Hayvan : Cavalier King Charles Spanieli Kayıt tarihi : 14/08/09
| Konu: Nora Clark C.tesi Ağus. 15, 2009 8:30 pm | |
| ...Draco verilen görevi yapamıyordu. Snape öne geçti. Çünkü "Bozulmaz Yemin" etmişti. Dumbledore ona güvenmişti. Snape birden "Avada Kedavra" büyüsüyle Dumbledore'u öldürdü. Harry hiçbirşey yapamadı. Gittiler. Harry çok kızmıştı. Snape'ten nefret ediyordu. Bağırdı. "O sana güvenmişti! Sen onu öldürdün!" Snape Harry'e döndü. Harry durmadan büyü yapıyordu ama Snape hep büyüleri savuşturuyordu. "Sectumsempra" Snape bu büyüyü de savuşturdu. Harry yere düştü. Snape Harry'ye doğru ilerledi. Asasını doğrultarak "Benim büyümle beni yenebileceğini mi sanıyorsun? Evet. Melez Prens benim."dedi. Not:Bu yazı alıntı değildir! Filmi izledim ve aklımda kaldığı gibi yazdım.
| |
|
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: Nora Clark Paz Ağus. 16, 2009 11:00 am | |
| Daha özgün ve düzenli bir Rp ile başvuru yapnız bundan alacağınız puan 10 puanı geçmeyecektir. | |
|