Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Mia Claire Abbey (2)

2 posters
YazarMesaj
Mia Claire Abbey
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mia Claire Abbey

Gerçek İsim : ~ Damla
Patronus : -
Tarafı : Aydınlık
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 13
Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta
Özel Yetenek : -
Evcil Hayvan : kedi*
Mia Claire Abbey (2) Bezgin10

Mia Claire Abbey (2) Empty
MesajKonu: Mia Claire Abbey (2)   Mia Claire Abbey (2) Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 6:47 pm

Hava epey kararmıştı.Kararmayla birlikte hüzünde kaplamıştı benliğimi..
Yatakhanede herkes uyumuştu.Uyumayan sırf bendim diyerek iç geçirdim.Yatağımdan hızlıca doğruldum,o sımsıcak yatağımdan,aslında hiç kalkmak istememiştim ama kalktım.Çünkü azda olsa maceraya ve temiz havaya ihtiyacım vardı.Cübbemi bir çırpıda üzerime geçirdim.Kendi kendime"Asam"diye fısıldayarak asamı aradı gözlerim.Masanın üzerinde olduğunu hissettim.Asamı hemen kavrayıp cübbemin cebime koydum.Ayakkabılarımı alıp ayağıma geçirdim.Çok hızlı bir şekilde bağcıklarımı bağlarken ellerimin titrediğini farkettim.Nedenini bilmiyordum fakat oldukça çok titriyorlardı."Heyecandan olsa gerek " diyerek kendi kendime salak bir şekilde kıkırdadım.Kızlar yatakhanesinin kapısını yavaşça araladım,aralarken kapının gıcırdamasıyla yankılanan sese dudak büzdüm.Aldırış etmeden yavaşça kapıyı kapattım.Okul kapısından dışarı çıkarken daha da heyecanlandığımı hissettim.Hızlı adımlarla okulun çıkış kapısına yöneldim.Bir kaç adımdan sonra koşmaya başlamıştım.

Okulun çıkış kapısından çıkmıştım.Tanınmamak için cübbemin şapkasını kafama geçirdim.Meraklı gözlerle etrafı taradım.Tanıdığım ve beni tanıyabilecek kimse yoktu.Etraf oldukça karanlıklı.Etrafı görmek neredeyse imkansızdı.Elimi cübbemin derin cebine sokarak asamı yavaşça havaya kaldırdım "Lumos ! "
Ne kadarda basitti herşey.Bir hamleyle etrafımı azda olsa aydınlatmıştım.Gözlerimi karşımda uzayan karanlık ve sisli yola diktim.Korkmamıştım fakat endişelenmiştim.Herşeyi bir kenarıya bırakıp koşar adımlarla o yola saptım.Biraz ilerlemiştim.Biraz daha,biraz daha derken okuldan epeyce uzaklaştığımı hissettim.Birden kulağımın içinde kurt ulumaları ve baykuş sesleri yankılandı.Adımlarımı daha da hızlaştırdım.Her adımda biraz daha endişeleniyordum.Binamızın puanının kırılmasını istemezdim,o yüzden tedbirli davranmalıydım,davranıcaktımda.
Macerayı severdim fakat şimdi yaşayacağım macerayı bünyem kaldırırmıydı orasını bilemem.

Yürüdüm yürüdüm..
Yolun sonu görünüyor gibiydi ama nedense ben o sona gelemiyordum.Bir an durdum nefes alışverişimin ritmi bozulmuş,soluk solua ortada kalmıştım.Başımı simsiyah gökyüzüne kaldırdım.Bugün pırıl pırıl parıldayan,gökyüzünü süsleyen o yıldızlar yoktu.Birden alıma kocaman bir damla düştü.Süzülerek gözümün içine doğru ilerlerken kendi kendime bağırırcasına söylendim. "Lanet olsun! "
Bir damlanın ardından,bir damla daha derken yağmur bastırmıştı.Karanlığı adeta süslercesine yere vuruyordu.
Okula dönemezdim,oraya ulaşıncaya kadar daha da ıslanırdım.Islandığımdada dikkat çekerdim.En iyisi bir kenarı çekilip yağmurun dinmesini beklemekti,hem böylece üstümdekiler kururdu da.

Aniden biraz ileride duran siyah elbiseli adama çarptı yağmurdan ıslanmış gözlerim.Elindeki şemsiyeyi hızlıca havaya kaldırıp bir hamleyle açışını izledim.Adam rahattı ama telaşlı gibiydi de ama şemsiyeliydi.Aniden yüzümde kocaman bir gülümseme belirdi.Şemsiyesiyle beraber karanlığa doğru ilerledi.Böyle durup dahada ıslanamazdım.Hızlıca ona doğru koştum.Ona ulaşabilmiştim.Arsız bir şekilde şemsiyenin altına girip ona gülümsedim.Nedenini bilmiyorum ama kendimi birden hufflepuff'lı şirin kızlar gibi hissettim.

"Merhaba efendim" adam ise beni duymamışçasına ilerliyordu.Soğuk nefesini dışarı vermesiyle oluşan bembeyaz dumanla birlikte fısıldarcasına konuştu."Sanada merhaba küçük bayan" birden adamın dudağının kenarından süzülen kıpkırmızı kanı görünce ürperdim ve daha sonrada şaşkın gözlerle ona bakmaya devam ettim.O kocaman bembeyaz suratını bana doğru çevirdi.Baş parmağıyla dudağının kenarından akan kanı silerken konuşmaya başladı "Merak etmeyin küçük bayan daha temin susuzluğumu dindirdim fakat sizde çok hoş görünüyorsunuz " sözlerinin ardından ortalıkta yapmacık bir kahkaha yankılandı.Şemsiyeyi bana uzattı.Elleri ellerime değdiğinde daha da üşüdüğümü hissettim.Elleri buzdan bile soğuktu.Ardından arkasını dönüp kahkahalarıyla beraber yoluna devam etti.
Aklıma April'ın yazdığı haber geldiği anda kıkırdamaya başladım.Tüy Kalem gazetesine bir kez daha vampirli bir başlıkta ben çıksaydım,öğrencilerin alay konusu olurdum sanırım.Arkamı döndüm kendi kendime şarkı mırıldanarak okula doğru yol aldım.
https://hogwarts-rpg.editboard.com/lejant-f27/mia-claire-abbey-t8
Jasonth Wilson
Büyüceşura Hakimi
Büyüceşura Hakimi
Jasonth Wilson

Gerçek İsim : Uğur
Patronus : Anka Kuşu
Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 28+
Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı
Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık
Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily)
Mia Claire Abbey (2) Huysuz10

Mia Claire Abbey (2) Empty
MesajKonu: Geri: Mia Claire Abbey (2)   Mia Claire Abbey (2) Icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 8:43 pm

Betimleme:25/30 *Betimlemelerini beğendim güzeldi.

Uzunluk:12/15 *Daha uzun olabilirdi.

Renk Düzeni:15/15 *Sıradan ama birbiriyle uyumlu renklerdi tebrikler.

İmlâ Düzeni:16/20 *3-4 yerde yazın hatan vardı ama onalarıda daha özenli ve dikkatli yazarsan düzeltebilirsin.

Yazım:17/20 *Kurgu ve kurguya uygunluk güzeldi. Ayrıca akıcı idi.

Toplam: 85
https://hogwarts-rpg.editboard.com

Mia Claire Abbey (2)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Claire Mia Abbey*
» Mia Cliare Abbey*
» Claire Trisha Bullock
» Claire Trisha Wayne