Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Soru/Cevap Ptsi Ağus. 17, 2009 8:11 pm | |
| Şimdi bir soru soruyorsunuz alttaki cevaplıyor. Kim daha öne bu siteye üye oldu? Şıklar; Ben;Swieta Miranda Anié Arda;Jack William Black İdil;Mellysa Jessica Andié | |
|
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Soru/Cevap Ptsi Ağus. 17, 2009 10:58 pm | |
| Sen ve İdil benden bir gün önce üye olmuşsunuz. Sitenin en son üyesikimdir? Alexander Iva Kaledin johnnyx94 Edward Sergei Black Daniel Williams | |
|
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Soru/Cevap Ptsi Ağus. 17, 2009 11:14 pm | |
| johnnyx94 Ünlü kimle değiştirmek isterdin? Jonathan Bennet Joe Jonas Justin Timberlake Lucas Till | |
|
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Soru/Cevap Salı Ağus. 18, 2009 7:49 am | |
| Kalıyım ben böle ama mecbursam Joe Jonas...
Hangi ünlüyle çıkmak istersin? [Kız/Erkek]
Victoria Beckham / David Beckham
Angelina Jolie / Brad Pitt
Jennifer Garner / Ben Affleck
Donna D'Errico / Jeremy Jackson | |
|