Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ateş Viskisi

2 posters
YazarMesaj
Aimèe Dèmon Black
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Aimèe Dèmon Black

Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı
Gerçek İsim : Merve
Patronus : Pegasus
Tarafı : Karanlık
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 20
Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception
Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA
Evcil Hayvan : Yılan(La Vie)
Ateş Viskisi Geveze10

Ateş Viskisi Empty
MesajKonu: Ateş Viskisi   Ateş Viskisi Icon_minitimeSalı Ağus. 18, 2009 1:58 pm

Àimèe bu gün de çok yorulmuştu. Daha sabahtan başlayan öğrenci trafiği şimdi bile devam ediyordu. Düşenler,Yaralananlar,Kavga edenler... Hepsi revire getiriliyordu. Aimèe tedavi ettikten sonra onlara öğütler vermeyi ihmal etmiyordu. Çünkü bu davranışlarına devam ederlerse yaralanmaların ardı arkası kesileyecekti. Ve yine yorgun bir halde etrafta gezmek zorunda kalacaktı. Biraz nefes almak için etrafı dolaşmıştı. Dönüyordu. Ama sadece hazırlanmak için. Hogwarts'tan çıkmalıydı. Rahatlamak için. Çünkü gerçekten de çok yorgundu. Eşyalarını aldıktan sonra şifacılardan birine dışarıya çıkacağını haber verdi. Ve Minuit Bar'a cisimlendi. Evet burayı çok seviyordu. Zaman zaman buranın sahibesi Edith ile muhabbet etmek için gelirdi buraya. Dertleşmek istediği zamanlarda ve bu gün gibi yoğun olduğu zamanlarda. İçeriye girdiğinde o tanıdık görüntü ile karşılaştığı için bir rahatlama hissetti. Gülümseyerek Edith olduğunu düşündüğü kişiye doğru ilerledi. Tam ona seslenecekken başka biri olduğunu anladı.
Hey! Edith nerede?
Diye sordu. Kadın oldukça yavaş bir şekilde arkasını döndü ve
Gördüğün gibi burada değil.
Demekle yetindi. Aimèe üzülmüştü. Çünkü onunla konuşmaya çok ihtiyacı vardı. Oflayarak sandalyelerden birine oturdu ve;
Bana bir ateş viskisi.
Dedi. Etrafı izlemeye başladı.
Tyson Terry
Tyson Terry

Meslek : AKTAR
Gerçek İsim : KAFACİ***__
Patronus : üç başlı köpek
Rp yaşı : 22
Asası : Buzul Rüzgar
Özel Yetenek : -
Evcil Hayvan : hipogrif
Ateş Viskisi Olgun10

Ateş Viskisi Empty
MesajKonu: Geri: Ateş Viskisi   Ateş Viskisi Icon_minitimeSalı Ağus. 18, 2009 2:25 pm

Tyson yorucu bir günün ardından dükkanı kapattı.Aslında birşeyler içmeye ihtiyacı vardı.Hemen Diagon Yolu'ndan çıkıp Knocturn Yolu'na girdi.Kapısının üstünde "Minüit Bar" yazan dükkana girdi.Buraya gelip bir şeyler içmeyi seviyordu.İçerisi oldukça kalabalıktı.Boş masa yoktu.Bar da doluydu.İşte o anda hoş bir bayan dikkatini çekti.Kızıl saçları beline uzanan oldukça sevimli bir bayandı ve yalnız oturuyordu.Hemen barmenden bir ateşviskisi isteyip hoş bayanın olduğu masaya doğru gitti.Cesaretini topladı ve şöyle dedi.

"Oturabilir miyim?"

Hoş bayanın cevabını merak ediyordu.Acaba evlimiydi ya da sevgilisi var mıydı?
Aimèe Dèmon Black
Aimèe Dèmon Black

Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception
Ateş Viskisi Geveze10

Ateş Viskisi Empty
MesajKonu: Geri: Ateş Viskisi   Ateş Viskisi Icon_minitimeSalı Ağus. 18, 2009 2:48 pm

Aimèe ateş viskisini beklerken sıkıldığını farketti. Edith burada olmadığı için daha fazla durmasına gerek yoktu. Ama ateş viskisini içmeden gidemezdi. Bu yüzden beklemeye karar verdi. Sonra birden bir ses duydu;
"Oturabilir miyim?"
Demişti adam. Aimèe gülümseyerek adama baktı. Hoş birine benziyordu. Ve;
"Tabi ki. Buyrun."
Dedi ve eliyle buyur etti. Adam otururken Aimèe çaktırmadan onu izledi. Evet gerçekten de hoş biriydi. Gülümseyerek onu izlemeye devam etti. Derken ateş viskisi geldi. Nazikçe uzandı ve küçük bir yudum aldı. Uzun bir sessizlik sonrası adama dönerek;
Ben Aimèe. Hogwarts Baş Şifacısıyım.
Diyerek elini uzattı. Önce çok mu erken diye düşündü ama sonra umursamadı. Çünkü onunla bir an önce tanışmak istiyordu.
Tyson Terry
Tyson Terry

Ateş Viskisi Olgun10

Ateş Viskisi Empty
MesajKonu: Geri: Ateş Viskisi   Ateş Viskisi Icon_minitimeSalı Ağus. 18, 2009 2:55 pm

"Tabi ki.Buyurun."

Tyson istediği cevabı almıştı hoş bayan olarak adlandırdığı kişiden.Tyson karşısına oturdu.Gerçekten ama gerçekten çok güzeldi.Zaten Tyson'ın her zaman güzel saçlılara zaafı olmuştu.

"Ben Aimèe. Hogwarts Baş Şifacısıyım."

"Ah salak kafam..." diye düşündü Tyson.Kendini tanıtmayı nasıl da unutmuştu.

"Ben de Tyson.Aktar'ın sahibiyim"

Aimée elini uzatmıştı.Daniel kelimelerini söyledikten sonra ayağa kalktı.Eğilerek nazikçe elini öptü Aimée'nin.Bu davranışının güzel olduğunu düşünüyordu.Ancak Aimée bunu hızlı bulabilirdi.Gerçekten kaygılanmıştı.
Aimèe Dèmon Black
Aimèe Dèmon Black

Ateş Viskisi Geveze10

Ateş Viskisi Empty
MesajKonu: Geri: Ateş Viskisi   Ateş Viskisi Icon_minitimeSalı Ağus. 18, 2009 3:09 pm

Gülümsemeye devam ederken ateş viskisinden bir yudum daha aldı. Ve adamın konuşmasını bekledi.
"Ben de Tyson.Aktar'ın sahibiyim"
Dedi adam ve kalkıp Aimèe'nin elini öptü. Aimèe gülümsedi. Ne kadar da centilmence bir hareketti böyle.Aimèe de sadece başını öne eğerek selam verdi. Ve ateş viskisini yudumlamaya başladı.
Aktarın sürekli müşterilerinden sayılırım. Sizi görmemiş olmam ilginç.
Dedi Aimèe. Aslında doğruydu. Onun gibi birini görse asla unutmazdı. Etrafta tanıdık birkaç kişiyi gördü ve onlara da başı ile selam verdikten sonra Tyson'a döndü. Şu anda başkalarıyla ilgilenmek istemiyordu. Ve birden aklına okul geldi.Kim bilir şifacılar nasıl da uğraşıyorlardı o çocuklarla. Aslında bütün işleri onların üstüne yıktığı için üzüldü.Ama sonra umursamayıp anın tadını çıkarmaya başladı.
Tyson Terry
Tyson Terry

Ateş Viskisi Olgun10

Ateş Viskisi Empty
MesajKonu: Geri: Ateş Viskisi   Ateş Viskisi Icon_minitimeSalı Ağus. 18, 2009 8:39 pm

Aimée gülümsedi ve başıyla selam verdi.Bu iyiye işaretti.Demek ki bunu hızlıca değil nazikçe bulmuştu.

"Aktarın sürekli müşterilerinden sayılırım. Sizi görmemiş olmam ilginç."

Tyson bunun nedenini biliyordu.Aktarı çalışanlarına bırakırdı genellikle.O ise arkadaki özel odasında yeni iksirler bulmaya çalışırdı.

"Beni daha önce görmediğinizi biliyorum çünkü sizin gibi hoş bir bayanla daha önce karşılaşmış olsak hatırlardım."

Yine iltifat etmişti.Aslında onun üstüne yoktu bu işte.Aşk-meşk işlerinde hep yardım ederdi arkadaşlarına.-Tabi aşk iksiriyle değil-Aimée'nin bunu hoş bulmasını diledi.Çünkü ona ilk görüşte aşık olmuştu.Ve eğer bu iltifatlarına rahat bir tavırla cevap verirse bu iş ilerleyebilirdi...

Aimèe Dèmon Black
Aimèe Dèmon Black

Ateş Viskisi Geveze10

Ateş Viskisi Empty
MesajKonu: Geri: Ateş Viskisi   Ateş Viskisi Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 11:19 am

"Beni daha önce görmediğinizi biliyorum çünkü sizin gibi hoş bir bayanla daha önce karşılaşmış olsak hatırlardım."
Aimèe ondan gerçekten de hoşlanmaya başlamıştı. Kalp atışlarının hızlandığını hissedebiliyordu. Kızardığını hissetti. Daha önce hiç bu kadar yoğun duygularla karşı karşıya kalmamıştı. Ama şifacılarının durumunu hatırladı. Onları o canavar sürüsünün içinde bıraktığı için çok utanıyordu kendinden. Somurtarak ateş viskisini bir dikişte bitirdi ve Tyson'a dönerek;
"Sizinle tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum. Ama okula dönmem gerek. Umarım sizinle yeniden karşılaşırız. Şimdilik hoşçakalın."
Dedi ve adamın yanağına bir öpücük kondurdu. Bu da neydi böyle? Adam yanlış anlayabilirdi. Ama Aimèe umursamadan arkasını döndü ve dışarıya çıktı.Adamın yanından ayrıldığı için çok üzülmüştü. Ama onu yine görecekti. Bundan emindi. Ve okula cisimlendi.
Tyson Terry
Tyson Terry

Ateş Viskisi Olgun10

Ateş Viskisi Empty
MesajKonu: Geri: Ateş Viskisi   Ateş Viskisi Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 11:46 am

"Sizinle tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum. Ama okula dönmem gerek. Umarım sizinle yeniden karşılaşırız. Şimdilik hoşçakalın."

Aimée yanağından öptü Tyson'ın.Ve sonra hiçbir şey olmamış gibi arkasını dönüp çıktı.Gerçekten çok şaşırmıştı.Hayallerinin kadını yanağından öpüp çıkmıştı.Ama tek bir gerçek vardı o da Aimée gerçekten güzeldi.

"Hesap,lütfen."

Tyson hesabı ödeyip çıktı.Acaba bir daha nerde karşılaşacaklardı...

Ateş Viskisi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ateş Ve Barut