| Hikaye Devam Ettirme | |
|
+5Loranne Elizabeth Widmore Jack William Black Clara Swank Winona Bannatyne Daniel Williams 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 6:09 pm | |
| Evet arkadaşlar başlıyoruz. Öncelikle şunu belirteyim 3 CÜMLE(en fazla) kuralı vardır. Kahramanımızın Adı: Hüdaverdi Özelliği: TV'deki çizgi filmlere aşırı derecede ilgi gösteriyor ve dışarıda dolaşmayı seviyor. Müzikle ilgileniyor. Henüz 9 yaşında xD [Sadece bunlarla ilgili hikayeyi devam ettirmeyin xD]
Sabah uyandım ve kahvaltı masasına oturdum. TV'yi açtım ve oda ne Bugs Bunny'nin başlamasına 10 dk kalmış! Hemen dışarı çıktım bakkal amcaya doğru gidiyordum ki o da ne? | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 6:47 pm | |
| Bakkal amca dükkanının camına "Krizin Kerizi Olduk Alamanya'ya göçüyorum." yazmış. Ne yapacağım şimdi ben, Bugs Bunny'i kaçıramam ki. Düşündüm, düşündüm, düşündüm, sonunda beynimde bir ampul belirdi. | |
|
| |
Clara Swank Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 83 Nerden : İstanbul/Kadıköy Gerçek İsim : Ezgi Patronus : Kara Kedi Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Kara kedi Kayıt tarihi : 14/08/09
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 7:34 pm | |
| En iyisi o salak tavşanı bırakmaktı. En büyük hayalimi gerçekleştirmeliydim. ABD'ye gidip yıldız olacaktım. | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 7:38 pm | |
| Pardon ben ABD mi dedim? Almanya olmalıydı. Hemen Atatürk Havalimanına gidip biletimi aldım. :D | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 7:43 pm | |
| Şu öten şeylerden geçerken ötmüştüm. Ne vardı ki üstümde? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 83 Nerden : İstanbul/Kadıköy Gerçek İsim : Ezgi Patronus : Kara Kedi Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Kara kedi Kayıt tarihi : 14/08/09
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 7:46 pm | |
| Sonra bir baktım ki elimde tabanca var. Acaba bu da nereden çıktı. Sonra oracıkta bir dolaba girdim ve Narnia'ya çıktım :D | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 7:49 pm | |
| Oovv gerçekten de büyük bir dünyaydı burası. Eminim kimse beni burada bulamaz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 7:51 pm | |
| SOnra güvenlik görevlileri peşimden geldi ve aslan onlara kükredi. Iyy nefesi çok kötü kokuyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 7:54 pm | |
| Ben kaçarken arkama baktım bir kez durarak. O da ne? Aslan öldürülmüştü! Şimdi görevliler beni çita hızıyla takip ediyorlardı üstelik! | |
|
| |
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 8:06 pm | |
| Sonra o dolaba tekrar koştum ve derin derin nefes aldıktan sonra uçağa hızla bindim. Silahımı çıkarıp uçağı kaçırdım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 8:29 pm | |
| Şimdi pilot kabinindeydim ve az önce onları öldürmüştüm. Uçağın hakimiyeti bana kalmıştı! O da ne Bugs Bunny cama yapışmıştı ve pencereden içeri girdi. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 8:40 pm | |
| Trübilans'dan uçak çöle düştü. Hey adaya düşmesi gerekmiyormuydu? Bugs Bunny'le oturup Nirvana'ya ulaştık. Evet Nirvana konserindeydik. Bu adam ölmüştü ama. Biz de mi ölüydük? | |
|
| |
Elizabeth Martinez Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 27 Tarafı : karanlık Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 25 Asası : Günsüz Diken Evcil Hayvan : köpeği jumper Kayıt tarihi : 17/08/09
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 8:41 pm | |
| Sonra boşverdim. Önemli olan ölüp ölmememiz değildi. Müziğin ritmine kaptırıp başladık sallamaya kafaları.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 8:45 pm | |
| Bugs Bunny kafa sallarken havucunu yiyordu. Sonra bana "Hüdaverdi havuç istermisin caniiş" dedi. Ben de başımla onayladım, şimdi ben de havuç yiyerek başımı sallıyordum ve yakında kusmama sebep olabilirdi. | |
|
| |
Elizabeth Martinez Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 27 Tarafı : karanlık Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 25 Asası : Günsüz Diken Evcil Hayvan : köpeği jumper Kayıt tarihi : 17/08/09
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 8:47 pm | |
| En son ısırığım boğazıma kaçtı. Öksürmekten neredeyse boğulacaktım. Bugs Bunny sırtıma bir şaplak indirdi ve ''Yavaş yavaş elini de yicen.'' dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 8:49 pm | |
| Aynen de öyle oldu ancak kafamı sallarken birden müzik kesildi ve herkes birilerine yol açıyordu. Sağ tarafıma baktığımda görevliler bize baskın yapmıştı. Derhal kalabalığın içinde kaybolmalıydım! | |
|
| |
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 8:51 pm | |
| Koşmaya başladım. Bugssy de peşimde. Kalabalığı yararak ilerliyorduk ama bu hiç kolay değildi. Bir elin kolumdan tuttuğunu farkettim.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 8:52 pm | |
| Dönüp elin sahibine baktım. Koşarken çok ışıklı bir yere gelmiştim. Herkes bana bakıyordu çünkü sahnedeydim. Kurt Cobain bana yaklaşıp " Hadi Müslüm babadan bi' damar parça söyle" dedi. O ölüydü onu kıramazdım. Ne söyleseydim acaba? | |
|
| |
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 8:54 pm | |
| Ne mi söyleseydim? Görevliler peşimdeydi ve ben ne söyleseydim diyorum? Hemen sahneden indim ve o da ne? Havada Iron Man uçuyordu. Beni kurtarmaya gelmiş olmalıydı.. | |
|
| |
Loiso André dé Liméus Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 53 Meslek : Dükkan Sahibi Gerçek İsim : Arda Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 9:33 pm | |
| Evet, tahmin ettiğim gibi oldu. Önce görevlileri öldüren Iron Man, sonra da beni bakkal amcamın yanına götürdü. :D | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 9:34 pm | |
| "Bir çikolata uzatsana ordan" diye bir şeyler söyledi bakkala girdiğim anda yanımdaki şişman çocuk. Çarlinin çikolata fabrikasından fırlamış gibiydi. Ona bakıp içimden sövdüm ve dizlerinin arkasına sert bir tekme attım. | |
|
| |
Eulalia Monczewski Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 45 Tarafı : KaranLık Kan Durumu : SaFkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Bues. Oda malesef evcil değil. :P Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Salı Ağus. 18, 2009 9:45 pm | |
| Neye uğradığına şaşırmıştı. Bana döndüğünde yüzünde bi acıma hissi belirdiğini farketmiştim. Daha bunu neden yaptığımı sormadan çıkmıştım oradan. | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Çarş. Ağus. 19, 2009 8:33 am | |
| [Çıkmıştı* olcaktı heralde :S Nese çıkmıştı olarak sayarak devam ediyorum.]
Bense hemen bakkal amcaya döndüm. "Bana çikolata verir misin Bakkal Amca..." dedim masumca. Paramı çıkarmak için ceplerimi yokladım ama oda ne param yok! | |
|
| |
| Konu: Geri: Hikaye Devam Ettirme Çarş. Ağus. 19, 2009 10:26 am | |
| Bakkal amca beni İstanbuldan tanıdığını söyledi ve beleşe çikolatamı verdi. Ve o da ne? Kapının ordan Sünger Bob çıktı ve Yengeçburger istedi. :D :D | |
|
| |
| Hikaye Devam Ettirme | |
|