Bilgilendirmeler;
~Derslerim offline işlenecektir. Başlığın açık kalacağı süre ise 1 hafta yani 7 gündür. 7 gün sonunda başlığı kapatacak ve puanları tabloya geçirmek üzere yollayacağım.
~Bu 7 gün içinde rpleri puanlasam da, nereden puan kırıldığını yazmayacağım. 7 günün sonunda belirteceğim.
~İlk rp yazana ayrıca 5 puan daha verilecektir.
~Ödevlerinizi bana özel mesaj yoluyla göndereceksiniz. Ödevleriniz kendi cümleleriniz ile yazılmalıdır. Copy-Paste ödevlerden fazlasıyla puan kırılır.
~Rplerinizde birinci tekil şahıs kullanmamanızı tavsiye ediyorum. İsterseniz kullanabilirsiniz; ama ben dilinin yanlış kullanılmasından puan kırabilirim.
~NPC karakter kullanımı serbesttir.
~Rp'nizin ders bölümü önemli olduğu kadar dersten öncesi de önemlidir. Rpnize direk ders bölümünden başlamayın. Ders öncesini de ekleyin. Bu size ek puan sağlar.
Notlandırma;
~Ders rplerini 25 puan üzerinden değerlendireceğim. 5 İmlâ, 5 renklendirme, 15 Kurgu ve Betimleme...
~Ödevlerinizi 15 puan üzerinden değerlendireceğim. 5 Bilgilengirme, 10 kompozisyon.
~Ek olarak, ders sırasında yazmanızı istediğim yazılara da puan verebilirim. Onlar ise 10 puan üzerinden değerlendirilir.
-------------------------------------
Notlarınızı ve duyuruları bu başlık altından takip edebilirsiniz.