Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ursula.

2 posters
YazarMesaj
Ursula Lessie Mysté
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Ursula Lessie Mysté

Meslek : Öğrenci^^
Gerçek İsim : Ada.
Tarafı : Karanlık
Kan Durumu : Safan
Rp yaşı : 13
Asası : Ahenkli Mevsimler
Evcil Hayvan : Aquamarin*kedi
Ursula. Mutlu10

Ursula. Empty
MesajKonu: Ursula.   Ursula. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 19, 2009 3:30 pm

Ad: Ursula Lessie
Soyad: Mysté
Kişilik Özellikleri:Son derece değişik bir kızım. Ruh halim ikide bir değişir. Bir bakmışsınız eteklerim zil çalıyor, bir bakmışsınız sinirden küplere binmişim. Çok varlılı bir ailenin tek çocuğu olarak ben, ailem tarafındak fazlasıyla şımartıldım. Bebekliğimden beri ailemin 'gülü bülbülü' oldum. Ailem, bir dediğimi iki etmediler ve bana istediğim her şeyi- her şeyi derken ciddiydim- verdiler, aldılar, yaptıar... Sonuçta bu kadar şımartıldığım için okullardaki 'bayan popüler kötü kız' olarak çıktım. Güzelliğimi kullanıp erkekleri elimde oynatmak hobilerim arasında... Genelde kullanabileceğim aptal kızları yanıma alıp istediklerimi yaptırırım. Onlarla işim bitincede bırakıveririm. Büyüklerimizinde dediği gibi: Eskiler gider yeniler gelir. Bende de aynen böyle olur. Kendime yeni birilerini aramaya koyulurum. Hani popüler ve kötü kızlar zeki olmaz diye bir söz vardır ya, işte ben o sözü haksız çıkarıyorum. Oldukça zeki bir kızım. Derslerim çok iyi - her ne kadar çalışmsamda- .İnek
değilim. Derste her soruyada parmak kaldırmam. Aklıma eserse, belki... Sınavlarda da şaşıtıcı bir derecede, çalışmadığım halde her zaman mükemmel not alırım. Buna ben bile şaşırırım. Yinede her zaman popülerliğimi, alışverişi, güzelliğimi vb. derslerimden üstün tutarım.Kötü bir kızın ruhunu taşırım. Kötüyümdür. İlgi alanlarıma gelirsek, küçükken ailem beni karete, piyano, keman,dans, yabancı dil(fransızca, italyanca, latince), eskirim,jimlastik, klasik bale ve tiyatro kurslarına gönderdi. Hepsinden de üstün başarı belgesiyle dışarı çıktım. Onları halen saklarım. Birçok madalyam, kupan ve başarı belgelerim var. Hatta ailem onlar için bir oda bile yaptırdı... Günlük tutmaksa sanırım gerçekten yaptığım en akıllıca şey... Kimseye anlatamayacağım şeyleri oraya yazıyorum. Sevmediğim şeylere gelirsek kitap okumayı sevmem. Bana oldukça sıkıcı geliyor. Genlde kitap okumayla değerlendirmem gerekeken vakit ya süslenerek ya da müzik dinleyerek geçiriyorum. Evet,müzik... Bir iyi yanım daha müzük dinlemeye bayılırım.Evet, sanırım size kendim hakkımda anlatabileceklerim bunlar...

Aile Geçmişi:
Salazar Mysté, 1256 yılında Londra'da doğdu. Hogwarts'da iken Slytherin'de okudu ve tüm dönemlerinde başkanlık yaptı. Safkandı ve safkan kaldı. Sinsi planları, kurnazlığı, ve olağanüstü bilgili olmasıyla Hogwarts tarihine geçti. Oldukça soğukkanlı bir büyücüydü. Tam 31 yaşında, ismi Juliet Rashé olan bir Prenses ile evlendi. O da tıpkı kendisi gibi, Slytherin mezunu ve safkan'dı. Mysté ailesi, aradan bir yıl bile geçmeden köklü bir aile olma şerefine kavuştu. Günler, yıllar, geçti ve Juliet 78 yaşında öldü. Bu yalnızlık sonucunda sıkılan Salazar, bir savaşta öldü.

Mysté ailesi tam 78 yıl sonra, Mysté'ler tamamen Karanlık Aile olduklarını kanıtlamışlardı. Ancak, bakanlık asla bunu somut bir kanıt bulup gösteremedi ki, aile nin soyunu kurutsun. Yalnız biinmeyen bir gerçek vardı. Mysté'ler Beauxbatons'da, Durmstarg'da, Bakanlıkta ve Hogwarts'da yaygın bir aile olmaya başlamıştı. Bakanlığa kadar giren bu aile, artık Lord'un sağ kolu oluyordu. Bu aileden iki bina dışında hiç öğrenci çıkmadı. Slytherin'li öğrenciler çoğunlukta Ravenclaw'lı öğrenciler ise nadiren bulunuyordu. Karanlık Büyüler çıktı bu aileden, iksirler ve tılsımlar... İksir Profesörleri, KsKs Profesörleri, ve Uçuş Profesörleri. Uçuş Profesör'leri nadir çıkmıştı çünkü; Quidditch Oyuncuları olan ve Ödül kazananları vardı.

Mysté'ler gün geçtikçe zenginleşiyorlar ve yaygınlaşıyorlardı. Servetleri onları en zengin aileler arasına girdirince, otomatikmen teknoloji'ye geçtiler ve listelerde 2.'lik yerlerini aldılar.

Burç: Balık
Sevdiği Renkler: Siyah,Bayaz,Yeşil
Sevdiği Hayvanlar: Kedi,Maral
Seçmen Şapka
Öğrencileri Binalara Yerleştiren Seçmen Şapka
Öğrencileri Binalara Yerleştiren Seçmen Şapka
Seçmen Şapka

Ursula. Huysuz10

Ursula. Empty
MesajKonu: Geri: Ursula.   Ursula. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 19, 2009 3:33 pm

Zeki ve kötü.. Binana yerleştirmek zor aslında; ama sanırım buldum.

Slytherin !

Ursula.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ursula Lessie Mysté