Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bar

2 posters
YazarMesaj
Robert Brandon Eclipse
Seherbaz
Seherbaz
Robert Brandon Eclipse

Meslek : Seherbaz
Gerçek İsim : Taha
Tarafı : Aydınlık
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 30
Asası : Aklın Zaferi
Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar
Evcil Hayvan : -
Bar Bezgin10

Bar Empty
MesajKonu: Bar   Bar Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 9:25 am

...............Rp İn...................................
Elijah J. Mc'Reid
Uçuş Profesörü
Uçuş Profesörü
Elijah J. Mc'Reid

Meslek : Profesör!
Gerçek İsim : Arda
Patronus : Boa Yılanı
Tarafı : Dark Side
Rp yaşı : 26
Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları
Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı)
Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell
Bar Agrasi10

Bar Empty
MesajKonu: Geri: Bar   Bar Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 9:43 am

Gecenin karanlığında çamurlu yolun karşısında ki Bar'ın önünde bir adam süpürgesiyle belirdi. Süpürgesini Ahşap meşe kapının yanına dayadı. Etrafına bakınıp gökyüzüne doğru mavi gözlerini dikti; sanki bütün yıldızlar onu selamlıyor, iyi geçen bir günün tatlı yorgunluğunu dindiriyorlardı. Adam kafasını aya çevirdi ve ekşi bişey yemişçesine yüzünü buruşturdu. Göğsünde ki kolyesi şlap şlap kalbine doğru vurarak yürüdü. Ahşap kapının sapını tek hamlede sıkıca kavrayıp büktü. Kapıyı ardına kadar açınca içeriden büyük bir sigara ve nargile dumanı ona hoşgeldin dedi.

İçerisi oldukça kalabalıktı ve Elijah fazla kalabalık olmayan Bar Bölümüne doğru uzun adımlarla gitti. Uzun leylek bacaklı sandalyeyi büküp oturdu. Uzun uzun kapıya doğru süren bakışmalarını Barmen böldü.'' Hoşgeldiniz, ne lırsınız bayım?'' diye kibarca sordu ama Elijah tiksintiyle bakıp bu iyi kalpli iğrenç meleğimsi sesin karşılığına baktı. ''Şimdilik birşey almıyorum, ihtiyar. Sonra gel! Birini bekliyorum.'' dedi aynı onun taklidini yansılayarak, içinden eminim bir koftidir diye geçirdi. Hemen cebinden uzun sigarasından birini çıkarıp eliyle ateşledi. Dumanı içine uzunca çekip nefesini yavaş yavaş vermeye çalıştı. Bu lanet şeyi hiç sevmiyordu ama hoşunada gidiyordu. Arada bir mazoşist tavırlar sergilemekten hoşlanmazdı ama çileden çıkarılmanın ardında bu tip şeyler olurdu o farkına varamadan. Sigaranın külünü kül tablasına silkeleyip tekrar ağzına götürdü. Kapıya tekrar bakıp dumanı ciğerlerine yedirdi. Uçuş derslerinin bitimini düşünerek sigarasıyla uzunca oyalandı...
https://hogwarts-rpg.editboard.com/karakter-kart-lejant-f93/elija
Robert Brandon Eclipse
Seherbaz
Seherbaz
Robert Brandon Eclipse

Bar Bezgin10

Bar Empty
MesajKonu: Geri: Bar   Bar Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 9:57 am

Beynindde yüzlerce düşün ce vardı.Hepsi cevapsız kalmış önemli sorulardı.Valerié 'den aldığı bu güzel haber onu hem mutlu hem tedirgin ediyordu.Kafasını dağıtması gerektiğinin farkındayıdı.Düşünmemek istiyordu ama beynini kazıyan sorulara engel olamıyordu.Eline aldığı kağıt parçasına bir şeyler çiziktirip baykuşla yolladı.Kısa bir süre sonra cevap geldi ve kendini iki yana açılmış kahverenginin koyu tonlarından oluşan bir kapının önünde buldu.

İçerideki sigara ve içkilerin kokusu birbirine karışmıştı.Viski ve şarabı karıştırıp içmek herhalde çok berbat olurdu.Bunu karışık kokulardan anlayabilmişti.İçeri girdiğinde karşısında yakın arkadaşlarından Elijah'ı gördü.Elijah'ın tam olarak anlayamadığı bir karakteri vardı.Yinede iyi bir dosttu.Barmenden bir viskiyi kaptı ve Elijah'ın yanına gitti:
-Merhaba dostum.
İyi bir selamlama değildi ama elidnen daha fazlası gelmiyordu.Bir tabure çekip oturdu.Elijah'ın sigaralarının kokusu burnundan geçerken hem acı veriyordu hem de rahatlatıyordu.Çok alışkın değildi sigaraya.Birilerine kafasındaki soruları sorması gerekiyordu.Belki de o Elijah'tı.Daha ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmasada.
Elijah J. Mc'Reid
Uçuş Profesörü
Uçuş Profesörü
Elijah J. Mc'Reid

Bar Agrasi10

Bar Empty
MesajKonu: Geri: Bar   Bar Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 10:05 am

Elijah arkasından gelen sesi duyunca tepesinde oluşan düşünce balonları puf diye söndü. Elinde ki sigaranın neredeyse izmaritine gelmişti. Kül tablasında söndürüp yavaşça gülümseyerek konuştu.
-Aa- Meraba Robert!...Görüşmeyeli çok uzun zaman oldu diğ mi?
Elijah çok mutlu olmuştu ama sanki Robert... Bişeyi varmış gibi duruyordu. Elijah olduğu yerden Barmenin tepsisinin üstünde duran ve yürüyerek Elijah'nın yanından geçerken Elijah Ateş Viskisini kaptığı gibi yudumladı. Barmen neye uğradığını şaşırdı. Elijah umursamaz bi şekilde dibini getirip tepsiye bıraktı. Eliyle bir tane daha getirmesini söyledi. Hemen ciddiyetle Robert'a baktı.
-Dos-dostum iyi misin?... Bana anlatmak istediğin bişey var mı?
dedi bu onu rahatlatıyordu insanları dinlemek hele de bu Robert olunca bayılıyordu. Gelen viskisini eline aldı ve bir yudum aldı. Robert'ın gözlerinin içine bakarak cevabı bekledi...
Robert Brandon Eclipse
Seherbaz
Seherbaz
Robert Brandon Eclipse

Bar Bezgin10

Bar Empty
MesajKonu: Geri: Bar   Bar Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 10:16 am

İşte anlatmak için fırsat diye düşünüyordu ama başkalarını beynindeki sorularla sıkmak istemiyordu.Elijah sigarasını bitirmek üzreydi.Koku ise biraz mide bulandırıcı bir hâl almıştı.Viskisinden yudumladı:
-Çok uzun zaman oldu evet.Hayır bir şey yok.
Söylediği basit yalan beyninin içinde yankılanmaya başlamıştı.Ona anlatmayacaktı da kime anlatacaktı.Ayrıca kötü bir yalancıydı.Canının sıkkın olduğu herhalinden belliydi.Zorla gülümsemeye çalışıyordu.
-Aaah!Kimi kandırıyorum ben?Valerié bana bir haber verdi.
Diyerek söze başladı.Nasıl anlatacağı konusunda herhangi bir fikri yoktu.Bardaki ışıklar yüzüne yansıyordu.Hızlı müzik ise şu ana hiç uyum sağlayamıyordu.Sözlerine devam etti:
-Bu aslında güzel bir haber.Valerié hamile.
Dedi ve sözünü bitirdi.Elijah'ın güleceğini düşünüyordu.Baba olacağını bildiği halde saçma bir şekilde üzülüyordu.İyi bir baba olabilecek miydi?Bu karanlık dünyada onu yetiştirebilecek miydi?
Elijah J. Mc'Reid
Uçuş Profesörü
Uçuş Profesörü
Elijah J. Mc'Reid

Bar Agrasi10

Bar Empty
MesajKonu: Geri: Bar   Bar Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 10:25 am

Elijah başından kaynar sular inmiş gibi hem şok oldu hemde sevindi! Müzik daha da keyifsileşmeye başladı bu güzel anda. Yavaşça birasından büyük bir yudum aldı. Kafasının içinde binlerce soru işareti vardı.Hemen tebessüm ederek ona baktı.

-Bu duygunun nasıl olduğunu bilemem Robert ama emin ol çok sevindim! Senin kadar sevindim diyemeyeceğim? Sen neden sevinmedin?...Neden bu kadar-üzgünsün?...Hah! Baba oluyorsun Robert! Tanrı aşkına biraz olsun gülümser misin?

dedi onun bu duygularını anlayamayarak! Karmaşık düşünceleri vardı ve gözlerinden okunamayacak kadar yoğun. Aslında o bir Baş Seherbazdı neden böyleydi şimdi anlıyordu. Yüzünde ki sevinç bir anda yokoldu. Gözlerini yere eğip üzüldü.
-Neler olduğunu şimdi anlıyorum Robert.Ama bunun için üzülme, oğluna eminim iyi bakacaksın- oğlun mu Merlin'in sakalı bir oğlun olduğunu Tanrı bana söyletmiş olmalı...Peki Ann neler düşünüyor..
Robert Brandon Eclipse
Seherbaz
Seherbaz
Robert Brandon Eclipse

Bar Bezgin10

Bar Empty
MesajKonu: Geri: Bar   Bar Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 10:34 am

Birinin ona güvendiğini bilmek mutlu olmasına yetmişti.Viskisinden yudumluyordu.Yüzüne gerçek ve geniş bir gülümseme yayılmıştı.Toparlandığını hissediyordu.Valerié'nin düşüncelerini tam olarak bilmiyordu ama bildiği bir şey vardı.O da mutluydu ama çok görüşemiyorlardı.İşleri yoğundu ve Valerié Hogwarts'taydı.Şu ara pek fazla görüşemiyorlardı.
-Valerié mutlu ama o da kaygılı gibi.Yinede çok mutlu olduğu belli.
Bunlar sadece kendi düşünceleriydi.Valerié'ninkileri tam olarak bilemiyordu.Belkide daha evliliklerinin başında böyle bir şeyin olmasını istememişti.İstemese bu bebeği anında öldürebilirdi ama Valerié kalpsiz biri değildi.Çok ince düşünceli biriydi.Oğlan veya kız olması onu ilgilendirmiyor gibiydi.
-Valerié'yle şu aralar pek görüşemiyoruz.İşlerim çok yoğun.Her an yeni bir baskın çıkabilir.
Her an bir asanın onları öldürebilecek olması da kötüydü.Bütün ailesi onun yüzünden tehlikedeymiş gibi hissediyordu.Bunları düşünmemeye çalıştı.Ailesini her zaman koruyacaktı.Aklında sadece Valerié vardı şu an.
Onunla yaşadığı güzel geceleri düşündüğünde hayvanca davrandığı için kendine kızıyordu.Belki de sadece kendi hayvanca olduğunu düşünüyordu.Valeri'yi mutlu ettiğinden de mutluydu.

Elijah J. Mc'Reid
Uçuş Profesörü
Uçuş Profesörü
Elijah J. Mc'Reid

Bar Agrasi10

Bar Empty
MesajKonu: Geri: Bar   Bar Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 6:37 pm

Elijah olayı tam anlamıyla kavramıştı. Viskisini ağzına aldı biraz düşündükten sonra gulp sesiyle yutmuştu. Kardeşini dinler gibiydi. Baskınlar heran her dakika herkes için tehlikeliydi. Hayatta kalma arzusu bütün canlıların tek temennisiydi. Valerié'ninde durumu zordu iki cana birden sahip çıkmak zorundaydı. Robert'a öyle üzülüyordu ki... Aslında onunla Valerié'nin yanına gitmek onu çok mutlu ederdi. Okulda bitmişken... Britney onu kimin öldürdüğünü bile bilmiyordu. Hayatının aşkını bulmuşken ondan ayrı kalamk onu büsbütün 1 hafta yıkmıştı. Robert'a bakıp tekrar konuşmaya çalıştı sesini alçaltarak

-Bak herşey yoluna girecektir- yani umarım... Sen elinden geleni yaparsan emin ol pişmanlık duymassın...Ben sana yardım ederim.Biliyormusun, eğer biraz daha hareket halinde olmazsak Karanlık harekete geçecek!...Herşey geçen defa olduğu gibi başlıyor... Robert sence hazır mıyız?

dedi yavaş yavaş ölümler artıyordu. Emindi ki Britney'in ölümündende Karanlık tarafın parmağı vardı en azından o öyle düşünüyordu. En yakın dostunun eşinin ölüme bile bile bırakılması onda büyük bir vicdan azabı bırakırdı. Bu konuda Robert'ında düşüncelerini almalıydı. Ellerini bardağında birleştirdi ve sıkıca tutup ağzına götürdü. Hepsini birden içip dudaklarını diliyle kibarca temziledi. Sonra kaşlarını çatarak yere bakmayı sürdürdü...
Robert Brandon Eclipse
Seherbaz
Seherbaz
Robert Brandon Eclipse

Bar Bezgin10

Bar Empty
MesajKonu: Geri: Bar   Bar Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 6:47 pm

Robert konuşmalarını kesmişti.Uzun bir aradan sonra ilk defa gülümsüyordu.Gülümseyişi ruhuna da yansımıştı.Artık mutluydu.Viskisinin son damlalarını da ağzına götürdü.Masaya sert bir şekilde koydu.Cama hafifçe titredikten sonra durmuştu.Elijah'ın sözlerini anlamaya çalışıyordu.Beyninde bu sözler uğuldarken yüzüne yansıyan spot ışıkları gözlerini kısmasına neden oluyordu.Britney....Elijah'ın tanıştığı ve hayatının en önemli parçası olan kadın.Ölümünün sırra kadem basışı hala dedikodu halinde konuşuluyordu.Elijah'a yanıt vermesi gerektiğini biliyordu.Ne diyeceği hakkında hiçbir fikri yoktu.Doğru kelimeleri aradı.Kelimeleri buldukça daha çok soru ve kelime çıkıyordu.Vazgeçti.Aklına gelen ilk şeyleri söyledi:
-Hiç hazır değiliz ve hazır olamıyoruz.Her saldırılarında bir şeyler kaybediyoruz.Yıllardır aynı sistemdeyiz.Sadece savunmadayız.Başka hiç bir gelişme yok.Bu beni sinir ediyor.
Evet doğruydu.Bu söylediklerinde haklıydı.Genellikle düşündüklerinde hep haklı olurdu zaten.Kendisinin hazır olduğunu hissediyordu ama bu sadece onun savaşı değildi.Başkaları da bu savaşın içindeydi.Kendi acıklı hikayesinde boğulurken eğer Valerié onu kurtarmasaydı hazır hissedemezdi.Valerié sayesinde hazırdı
-Kardeşlerim ve ben hariç bütün ailemizi öldürdüler.Eğer Valerié de olmasaydı ben şimdi ayakta duramazdı.Ve bebeğimiz de geliyor.Onu korumak için daha güçlü olmalıyım.Peki sen Elijah?Sen,hazır mısın?Britney
Britney kelimesinden sonra hafifçe yutkundu:
Britney'in katillerini yok etmeye hazır mısın?
Elijah J. Mc'Reid
Uçuş Profesörü
Uçuş Profesörü
Elijah J. Mc'Reid

Bar Agrasi10

Bar Empty
MesajKonu: Geri: Bar   Bar Icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 8:00 pm

Elijah dinlerken elinde tuttuğu bardağı patlatmıştı farkında olmadan Britney'nin adıda geçmişti. Hemen Barmen temizleyivermişti. Elijah ceketine saplanmış cam kırıklarını söküp söküp bara bıraktı.

-Be-ben. Yani şey evet..Ama bunu herkese söylemeye hazır değilim Robert...Biliyorsun... Şuan ki durumda Hogwartsta pek güvenli değil...Bunu herkese anlatamıyorum ama sen herkes değilsin...(hafifçe tebessüm eder)Ben her zaman hazırdım Robert! Her zaman! Ben neden Hogwarts'ta işe girdim sanıyorsun ki? Hogwarts bana kollarını açmasaydı, şu anda Azkaban'ı doldurmaya niyetliydim! Fakat Ja-Jasont beni işe aldı ve bu tip düşüncelerimden sıyrılmaya vakit buldum...

dedi ve ara ara kekeliyordu. Jasont'a minnetardı; o olmasaydı Elijah'nın asası yeşil ışık fıskiyesinden sırılsıklam kalacaktı. Aklını karıştıran bir kaç cümle geçmişti Rob'ın ağzından fakat onları kaşlarını çatarak karışıklığı çözmeye çalışarak dinledi. Kapı bir daha açıldı. Bu onun çok iyi tanıdığı biriydi. Elijah hemen ayaklandı. Rob'un kaslı kolundan tutup dışarıya doğru sürükledi. Yere bakarak dışarıya çıkmayı sürdürdükten sonra çekiştirilmekten hiç hoşlanmayan Rob'a baktı

-Dostum hemen burada gidiyoruz!İçeri giren her kimse seni arıyor.. Bu gece asalarımız kıpırdamayacak tamam mı?...O adam Ann'ı ve seni düğünden beri takip ediyor. Şimdi hemen gitmeliyiz!

dedi ve kapının yanına girerken koyduğu Ateşoku duruyordu. Cisimlenmekten nefret ediyordu. Ciğerlerine yaptığı baskı onda astım hissi uyandırıyordu. Hastalıktan nefret ederdi. Han'în kapısı bi kaç kere daha açılmıştı. İçeriyi takip etti ve adamın Robert'ın yerine oturmuş olduğunu ve içki içtiğini gördü. Tekrar dönüp Rob'a baktı...
Robert Brandon Eclipse
Seherbaz
Seherbaz
Robert Brandon Eclipse

Bar Bezgin10

Bar Empty
MesajKonu: Geri: Bar   Bar Icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 8:12 pm

Kendini sersemlemiş hissetti.Kolundaki el onu dışarı doğru sürüklüyordu.Kapının dışında ise fısıldadı:
-Ne?O adamı öldürebilirim.
Kim olduğunun farkında bile olmadığı bir adamı öldürme düşüncesine kapılmıştı ama Elijah olmayak diyorsa onun kararına saygı duymalıydı.Bugün azkadabanın bir hücresi daha dolacakken Elijah'ın bu yolu seçmesini aptalca bulmuştu.Elijah'ın cisimlenmeyi sevmediğini biliyordu.Buradan ateş okuyla ayrıldıklarında dikkat çekmek için en iyi şeyi yapmış olacaklardı.Elijah'ın yaptıkları ve söyledikleri farklıydı.Zaten hana giren çıkan belirsizdi.Adam fark etmezdi bile.Elijjah'ın kolunu tuttu ve ateş okunu sıkıca kavradı.O sırada bnir şak sesi geldi.Onlar gitmişti.Ardından bir kaç şak sesi daha.Başkaları gelmişti.Bunlar metal maskeli ve sol ellerinin bileklerinde yılan dövmesi olan adamlardı.Tam bir patlamanın eşiğinden döndüklerinden haberleri bile yoktu.

Bar
1 sayfadaki 1 sayfası