Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Maziye Bakış

2 posters
YazarMesaj
Daniel Williams
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Daniel Williams

Meslek : Üç Süpürge Sahibi
Gerçek İsim : Ali
Patronus : Ecel
Tarafı : Aydınlık
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 18
Asası : Direnç Çizelgesi
Özel Yetenek : Animagus - Boğa
Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :(
Maziye Bakış Asik10

Maziye Bakış Empty
MesajKonu: Maziye Bakış   Maziye Bakış Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 11:33 am

Yine Daniel, yine Üç Süpürge ve yine sıkıcı bir gün. Hava kararmak üzere yavaş yavaş şiddetli ayak seslerinin ardından boşalıyor dükkan. Daniel her giden kişiye eliyle selam verip yüz ifadesine küçük bir tebessüm katıp yolcu ediyor onları. Daniel'in asıl düşüncelerini okusalar kim bilir belkide Üç Süpürge'ye hiç gelmezlerdi belki de. Bir zihinfendar gelse Daniel'in bir ölüm yiyen olduğu ve dükkana gelen çoğu kişiden nefret ettiği açığa çıkıp Daniel'in başı belaya girebilirdi. Tanrıya şükür ki onların pek uğramadığı bir yerdi Üç Süpürge. Daniel Üç Süpürge'nin gizli odasında yer alan demir kasayı açıp hemen içindeki albümü aldı ve gözden geçirmeye başladı. Bakarken ellerini yiyordu adeta çünkü çoğu baktığı kişi ölmüştü. Sonra Hogwarts'ı bitirdikten 1-2 ay sonra çekilen bir resim dikkatını çekti Daniel'in. Aslında çok eski bir fotoğraf değildi en fazla 1 sene olmuştu bunu çekineli. Daniel'in kollarında olan bayan uzun zamandır görüşmediği unutmaya çalıştığı Aimée idi o. Daniel'in tapası gelen kişilerden biriydi Aimée'de. Aimée'yi bir gün pat diye odasına davet eden Daniel aptallık yaptığını sonradan anlamıştı ama çok geçti çünkü Aimée kabul etmemiş ve ağlayarak oradan uzaklaşmıştı. Daniel'in peşinden üzüldüğü kişiler nadirdir bu kişilerden biriydi Aimée. Onu görmek istemiyordu çünkü onun gözünde bayabi ezilmişti onun yüzüne bakmaya nasıl cesaret edeceğini bilmiyordu Daniel. Tüm kafasındaki soru işaretleri ve düşünceleri bir kenara atıp kendine büyükçe bir bardağa ateş viskisi koydu. Daniel bu bardağı bitirdiğinde sarhoş olurdu tamamen ve kontrolünü kaybederdi merdivenlerden bile zor çıkardı odasına ama bunları kafasına takmıyordu ve içmeye devam ediyordu...

En son Daniel Williams tarafından Perş. Ağus. 20, 2009 12:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://hogwarts-rpg.editboard.com/lejant-f27/daniel-t1014.htm
Aimèe Dèmon Black
Aimèe Dèmon Black

Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı
Gerçek İsim : Merve
Patronus : Pegasus
Tarafı : Karanlık
Rp yaşı : 20
Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception
Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA
Evcil Hayvan : Yılan(La Vie)
Maziye Bakış Geveze10

Maziye Bakış Empty
MesajKonu: Geri: Maziye Bakış   Maziye Bakış Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 11:59 am

Ahh yorucu bir gün daha!Bütün öğrenciler yine revirden çıkmıyorlrdı. Tabi bende onlarla ilgilenmekten çok sıkılmıştım. Sanki bütün okul vahşileşmiş gibi kavga edenler, şaka yapmaya çalışırken yaralananlar, yanlış büyüyü yapanlar, vs vs...Dayanamayıp kendimi revirden dışarıya attım. Nereye gittiğimi umursamadım. Odamdan eşyalarımı alıp cisimlendim. Belirli bir yer yoktu kafamda. Sadece bütün bunlardan kurtulmak istiyordum. Arkamı döndüğümde üç süpürgenin o tanıdık ilanını gördüm. Nedense burası bana doğumumu hatırlatıyor. Belki saçma gelebilir ama yine de öyle. Soğuk ve karlı bir kış akşamı açmışım gözlerimi dünyaya. İlk annemi görmüşüm. Onun simsiyah saçlarının terli alnına yapışmış ve sevimli bir yüz ifadesi ile mutlulukla bana bakıyormuş. Babam annemin doğumunda yanında olamamış. Zaten bu yüzden annem yıllarca bunun dırdırını yaptı. O sırada üç süpürge de arkadaşları-özellikle kadınlar-ile eğlenmekteymiş. Tabi bundan çok sonra haberimiz oldu. Çocukluğum çok zor geçmiş. O zamanlardan tek hatırladığım babamın doğum günlerimde hep iş seyehatinde olup doğum günü hediyesi olarakta sadece 20 Galleon yolladığı. Ve annemin ise doğum günümde beni arkadaşlarıma yollayıp eve adam aldığıydı. Aslında babam ve annem iyi anlaşırlardı. Sadece babamın anneme para vermesi ve annemin de babamı tatmin etmesi gerekiyordu. Aslında ben onların hayatına seyirci olan biriydim. Ailede pek önem verilen biri değildim. Yakın akrabalarımız bile şükran günlerinde tatile Karayiplere ya da Maldivlere gider sadece anne ve babam için bilet alırlardı. Babamın da zaten işleri olurdu. Bu yüzden annem genç sevgilisi ile gider beni de büyük anneme bırakırdı.Büyük annemle kaldığım zamanlarda ondan piano dersleri almaya başladım. Sanırım 6-7 yaşlarındaydım. Bana küçük mozart diyorlardı. 4-5 sene okul müzikallerinde ve bazı konserlerde parçalar çaldım. Hatta besteler yaptım. Ta ki o kaza olana kadar. Kasvetli bir sonbahar gecesiydi. Hava yağmurluydu. Şimşekler çakıyordu. Aslında pek iyi hatırlayamıyorum. Sadece büyükannemi ziyarete gittiğimiz bir geceydi. Ve ben büyükannemin piyanosunun üstünde notalarımı unuttuğumu hatırladığım için arabadan inmiştim. Büyük annem kapıyı kocaman bir gülümsemeyle açmıştı. Ancak sonradan sanki biri çığlık atmış gibiydi. Ve çarpışma sesi...
Arkamı döndüğümde de karşılaştığım manzara karşısındaki tepkim bayılmak olmuştu. Çünkü ezilmiş ve aslında rengi beyaz olup kırmızıya bulanan bir mustang. Ancak en ilginci ise babamın o uğruna doğum günlerimi ,tatillerimizi ve resitallerimi kaçırdığı o sevgililerinden biri arabasıyla-daha doğrusu tırı ile-onları ezmişti. Sonrasında gözlerimi beyaz bir odada açtığımı hatırlıyorum. Yanımda büyükannem ağlamaktan perişan olmuş.Bana ikisinin de öldüğünü söylediğinde ki tepkim oldukça ilginçti. Sadece sustum. Ne ağlayıp isyan ettim ne de mutlu oldum. Sustum...Genç kızlığımda bu olayın acısını halen hissetsem de susmaya devam ettim. Her zaman sakin ve sabırlı oldum. Derslerimde ki başarı herkesi etkiliyordu. Hogwarts'ta ki bütün profesörler beni bu yüzden severlerdi.En azından bazıları. Tabi okuldan menzun olduktan sonra herkes gibi benim de ihtiyaçlarım olmuştu. Sevgiyi istiyordum. Aşkı ve şehveti. Bende birine aşık oldum tabi. Zaten ne zaman üç süpürge ismini duysam bu anılarımdan çok o canlanır gözümde. Gerçekten de etkileyici biriydi. Tabi onun istekleri benimkinden çok daha farklıydı. O zamanlar onun güvenilmez biri olduğunu bildiğim için ilişkimize son vermiştim. Ama doğru mu yapmıştım? Hüzünle içeriye girdim. Etrafa batığımda 1-2 kişi dışında kimsenin olmadığını farkettim. Bu anılarımı hatırlamak beni gerçekten çok üzdüğü için birden içimde sarhoş olma isteği doğdu. Bara geçip ;

"Ateş viskisi lütfen!"Diye seslendim. Görünürde kimse yoktu. Bende sessizce bu tanıdık yeri incelemeye koyuldum.
Daniel Williams
Daniel Williams

Maziye Bakış Asik10

Maziye Bakış Empty
MesajKonu: Geri: Maziye Bakış   Maziye Bakış Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 12:21 pm

Daniel albümü çoktan demir kasaya koymuştu bile ve seslenen kişinin kim olduğunu öğrenmek için odadan çıktı. Sonra kapıya doğru dengesiz ve sarhoş haliyle "Colloportus" dedi neyseki büyüyü doğru yapabilmişti aksini düşünmek bile istemezdi Daniel. Sonra tahtaların gıcırtısı eşliğinde barmen yerine doğru yürüdü ve hemen ateş viskisini isteyen bayana hemen bir bardağa ateş viskisi doldurdu ardından masaya doğru yürüdü. Bir ayağı yere sert basıyordu ancak diğeri adeta kendi iradesiyle hareket ediyordu ama sonunda bardağı masaya doğru dürüst götürebildi. Kadının yüzüne dikkatlice bakamadı tüm yoğunluğunu masaya oturabilmeye vermişti. Başını tutarak "Merhaba." dedi değişen ve bayağı bir kalınlaşan ses tonuyla. Büyük bardağındaki ateş viskisinideyanından ayırmamıştı bayağı bi' kafayı bulmuştu Daniel bunun ilk belirtisi şeffaf büyük bardağın içeceği içme tarafından bardağın tabanındaki yerden heryeri büyük görebiliyordu. "Hey, bizim dükkanın masaları mı büyüdü?" dedi kahkaha atarak ve sonra kadınada baktı ki o da ne? Karşısında Aimée vardı Daniel iyice gözlerini ovuşturdu ve tekrar baktı bu sefer rüyada olduğunu inandırmaya çalışıyordu kendini ancak gerçekten Aimée idi bu. Zorda olsa bunun gerçek olduğunu anlayabildi. "Aimée sen misin?" dedi ve dikkatlice baktıntan sonra anlayabildi. Sonra elini Aimée'nin yanaklarında hafifçe gezdirmeye başladı. "Neden gittin o gün?" dedi kırılmış bir şekilde. Daniel büyümenin aslında iyi birşey olmadığını anlamıştı Aimée'yle tanıştıktan sonra ama engelde olamıyordu. Her zaman "6 yaşındaki bir çocuk olarak kalsaydım hep. Dertlerim boyumu aşıyor artık..." diye sayıklardı kendi kendine.
Aimèe Dèmon Black
Aimèe Dèmon Black

Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception
Maziye Bakış Geveze10

Maziye Bakış Empty
MesajKonu: Geri: Maziye Bakış   Maziye Bakış Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 12:56 pm

Bekliyordum, bekliyordum, bekliyordum... Halen ateş viskim gelmemişti. Sinirlenmeye başladığımı hissettim. Yumruklarımı sıkıyordum. Bir içki için aşırı bir tepkiydi belki. Ama geçmiş anılarımı hatırlayınca birden kötü hissetmeye başladım. Saldırganlaştığımı hissedebliyordum. Sinirle kalan son kişilere baktım. Sanki hiçbir şey umurlarında değilmiş gibi aptal aptal bana bakıyorlardı. Ne yani oradaki tek bayana atabilecekleri en uygun bakış bu muydu? Sonra saçmaladığımı anladım ve kendime sakin olmam gerektiğini hatırlatıp durdum. Sonra yanımda bir hareketlilik hissettim. Sanki dengede durmakta zorlanan biri vardı. Ne yani! Burada ayık bir insan yok uydu?! Sinirlenmeye devam ettim. Sadece sarhoş olmak istiyordum hepsi bu. Gelen kişi garson ise ona çok kötü kızmayı düşünüyodrum. Ve kendime bunu hazırlarken kalın bir ses aklımı başımdan aldı."Merhaba." Dikkatim dağılmıştı. Karışık duygularla gelen kişiye baktım. Daniel...Çok şaşırmıştım. Hiçte uygun olmayan bir zamanda karşıma çıkmıştı.Ne diyeceğimi bilemiyordum. O da beni farketmiş olmalı ki;"Aimée sen misin?" demişti. Ne düşünmem gerektiğini bilmiyordum. Şaşırmalı mıydım? Korkmalı mı? Yoksa sevinmeli mi? Daha kararımı veremeden yüzümde elini hissettim. Ahh bunu yapmamalıydı. Bu çok yanlıştı. Mantığım hemen konuşmaya başladı;"Sen deli misin Aimèe! Onun istediğinin ne olduğunu biliyorsun. Şimdi mantıklı düşünemediğin için tereddüt ediyorsun ,ama o zaman onu bırakmakla en doğrusunu yapmıştın. Şimdi yine bir araya gelirseniz kalbin kırılabilir. Sakın bunu düşünme bile!"Kalbim de;"Aşk hayata karşı işlenen en güzel ve en doğru suç ortaklığıdır, aşk hayatın bütün tekdüzeliğine, bütün sıradanlığına en soylu başkaldırıdır. Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmaz. Aimèe sen güçlü birisin. İstediğin zaman elde edemediğin birşey olmadı. Yeterki kendine inancın olsun. Hemen neler olacağına karar vermemelisin. Belki o değişti? Belki sen değiştin? Bunları bir düşünmelisin"dedi.Aslında ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. Ağzımı açtım. Artık hangisinin konuştuğunun farkında değildim. Mantığım mı? Kalbim mi?
"B..ben...ben bilmiyorum. Sadece...sadece korktum. Üzgünüm."
Diyebildim sadece. Üzgündüm evet. Hemde çok. Belki de bu yüzden gözlerimin dolduğunu, hatta yanağımdan aşağıya bir damla süzüldüğünü hissettim. Onu istiyordum evet. Ama artık çok geçti. Hem geç olmasa bile ona nasıl güvenebilirdim ki? Kalbimin kırılmasından çok korkuyordum. Ona güvenmek istiyordum. Ama yapamıyordum.
Daniel Williams
Daniel Williams

Maziye Bakış Asik10

Maziye Bakış Empty
MesajKonu: Geri: Maziye Bakış   Maziye Bakış Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 1:58 pm

Daniel özlemişti Aimée'yi bu arada da dükkandan herkes çıkmıştı. Çalışanlarıda zaten çoktan yollamıştı Daniel. Aslen Aimée'yi görmemesi daha iyi olabilirdi çünkü bu tamamen tesadüf buluşma bile onu aklına kazımasına yeterli olmuştu adeta. Aimée konuşurken kekelemişti belli ki üzgündü ve göz yaşlarıda bunu anlatmaya yetebiliyordu. Elini yüzünde gezdirdikten biraz sonra da göz yaşlarını yavaşça silmişti. Daniel derince yutkundu aslında böyle çok ağlayan görmüştü ve hiçbirinin gözünün yaşına bakmamıştı ama Aimée farklıydı. Diğerleri "2 Kelime yeter" desem sabah aynı yatakta uyanacağım tiplerdendi çünkü. Gerçi buda Daniel'in yaşam tarzı olmuştu o ayrı birşeydi tabîi. Tek gecelik ilişkilerinin çoğunun ismini hatırlayamasa da Aimée ile tek gece geçirmemesine rağmen aklında duran belkide tek kişilikdi. Daniel kafasını biraz toparladıktan sonra elini Aimée'nin yüzünden çekti ve konuşmaya başlamıştı. "Başka birisi mi vardı veya şimdi de mi var?" dedi. Daniel Aimée'yi gittikten sonra bayağı bir süre aradı ancak sonunda pes etmişti anladı ki Aimée Daniel'i istemiyordu veya onu sırf bir gece için istediğini düşünüyordu. Daniel'in kafası içtikten sonra tekrar allak bullak olmuştu.
Aimèe Dèmon Black
Aimèe Dèmon Black

Maziye Bakış Geveze10

Maziye Bakış Empty
MesajKonu: Geri: Maziye Bakış   Maziye Bakış Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 2:50 pm

Ahh Daniel. Sanki onsuz geçen zamanın acısını çıkarıyormuş gibi kalbim sıkışmaya başladı. Onu özlemiştim evet. Onsuzken çok boş hissediyordum kendimi evet. Ama korkuyordum da. Birden geçmişe daldım. Bir zamanlar çok güzel bir çifttik. Gezerdik, tozardık, eğlenceli herşeyi yapardık. Sürekli içerdik. Hatta bir ara muggle yapımı otun tadına bile bakmıştık. Onunlayken kendimi özgür bir kuş gibi hissederdim. Aile eğitimim onunla öpüşüp koklaşmama hiçbir zaman engel olmamıştı. Evet onunla sevişmek istememiştim. Ama bu birbirimize dokunmayacağımız anlamına gelmiyordu. Ama tabi o olayı abartana kadar. Bir gün yine öpüşürken inlemeleri arasında elinin belimden kalçama inmesiyle anlamam gerekirdi amacını. Ama sadece heyecan katmak amaçlı yaptığını düşündüm. Tabi sonra elbisemin eteğini kaldırmaya çalışmasıyla ondan ayrılıp ne yaptığını anlamaya çalışan gözlerle ona baktım. Ve bana yatak odasını gösterince bütün olay kafama dank etti. O zaman terk ettim onu. Aslında içimde şu anda çok büyük bir pişmanlık duygusu var. Ama olmamalı. Artık herşey için çok geç. Ateş viskisini bir dikişte bitirdim. Ve ona bakmaya devam ettim. Aslında biraz hızlı içtiğim için beynimde garip birşeylerin olduğunu hissettim. Ama umursamadım."Başka birisi mi vardı veya şimdi de mi var?" Hüzünle ona bakarken aslında orada değildim. Aklımda sürekli onunla geçirdiğim güzel günler vardı.Sorusuna cevap vermem gerektiğini hatırladım. Ve ona; "Ben sana aşıktım Daniel. Bilmem aşk ne demek bilir misin?! Senin için yabancı bir kelime olsa gerek. Ama açıklıyayım. Aşk sex dışında şeyler de düşünmektir. Sevgilini sadece yatakta değil her zaman sevmektir. Ne olursa olsun ondan kopmamak demektir. Ve hayır o zamanlar kimse yoktu. Ama geçen gün biriyle tanıştım. İyi birine benziyordu. Centilmen biriydi. Ve beni sevebilecek biriydi. Senin aksine kafasında sex dışında benimle ilgili planlar var gibiydi."dedim.Aslında biraz sert çıkışmış olabilirdim. Ama o kadar zamanın biriktirdikleri sanki içimde patlamışlardı. Dayanamıyordum artık. Onu istememeliydim. Mantığım duyamadığım şeyler söylüyordu. Belki de küfrediyordu bana. Ama kalbim "Sen aşıksın Aimèe. Halen aşıksın."diyordu.Ama hayır bu yanlıştı. Ben o yeni tanıştığım kişiye aşık olmalıydım. Daniel'a değil. Hayır hayır hayır...Bu çok büyük bir hataydı. Ama engel olamıyordum. Kalbim sıkışıyordu. Onunlayken uzun zamandır hissedemediğim o kelebekleri yeniden hissedebiliyordum midemde. Ahh kesinlikle aptalın tekiydim ben!Ancak bir kırık kalp ile akıllanacak gibi görünüyordum.
Daniel Williams
Daniel Williams

Maziye Bakış Asik10

Maziye Bakış Empty
MesajKonu: Geri: Maziye Bakış   Maziye Bakış Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 3:11 pm

Daniel kafası allak bullak haliyle Aimée'yi dikkatlice dinliyordu aslında oda haklı olabilirdi ama Daniel kendine zaten bir yaşam tarzı belirlemişti. Bundan vazgeçmekte o kadar kolay değildi ve kendini bir kadına bağlamakta istemiyordu ama Aimée'yide istiyordu. Sonra düşünmeye koyuldu Daniel doğru hareket edip etmediğini bilmiyordu sonra lavaboya gidip elini yüzünü yıkamanın iyi olabiliceğini düşündü. Bir süre ordan çıkmaya bilirdi ancak Aimée'nin kaçmasını istemediği içinde hızlı davranmalıydı. Aimée'ye sessizce "Ben biraz lavaboya gidip elimi yüzümü yıkayacağım. Ama daha konuşacağız..." dedi. Ve hemen koşa koşa lavaboya gitti ardından soğuk suyla iyice yüzüne ve saçına su serpiştirdikten sonra yüzünü havluyla sildi ve Aimée'nin yanına doğru tahta gıcırtılarıyla döndü. Yerine oturduktan sonra Daniel elleri kafasını sarmış bir biçimde duruyordu bu onu düşünmeye daha iyi motive edebilirdi. Sonra Daniel hızlıca ayağa kalktı ve Aimée'nin kıpkırmızı dudağına bir öpücük kondurup geri çekildi sonra yerine oturdu. "Bunuda mı yaptırmayacaksın." dedi ve Aimée'nin cevap vermesini beklemeye koyuldu...
Aimèe Dèmon Black
Aimèe Dèmon Black

Maziye Bakış Geveze10

Maziye Bakış Empty
MesajKonu: Geri: Maziye Bakış   Maziye Bakış Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 3:38 pm

Aptalın tekiydim evet. Ona aşık olmuştum. Ki bu çok yanlıştı. Çok büyük bir hata. "Ben biraz lavaboya gidip elimi yüzümü yıkayacağım. Ama daha konuşacağız..." Huzursuzca başımı sallamakla yetindim. Aslında doğru olan buradan bir an önce ayrılmaktı. Ve bir daha asla geri dönmemek.Ama istediğim şey bu muydu? Kafam karışmıştı evet. Hızla ayağa kalktım. Belki gitmek için kalkmıştım. Ama onunla olmak istiyordum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. Bu yüzden karşımda durak viski şişesini aldım ve bardağıma doldurdum. Hızlı bir içişten sonra beynimde yine o gariplikleri hissedince dayanamayıp birdaha doldurdum. Ve yine aynı şekilde bitirdim. Evet sonuçta buraya sarhoş olmak için gelmiştim değil mi? Bütün o anıların verdiği acı ,aşık olmama gereken kişiye karşı duyduğum özlem ve yaptığım bütün hataların tekrarları kesinlikle sarhoş olmam gerektiğini gösteriyordu. Ağlamak istiyordum. Ne kadar da aptal bir aşıktım böyle!Onu istiyordum. Hemde deli gibi. Ama başkasını sevmem gerekiyordu. Onu değil. Lavabodan sessizce geldi ve yerine oturdu. Ahh ne kadar da çekici görünüyordu. Bu halde bile onu düşündüğüme inanamayarak içimden kednime küfretmeye başladım. Hiç akıllanmıyordum sanki. Kalbimde büyük bir ağrı hissettim. Ve birden dudaklarımda o tanıdık tadı hissettim. O yumuşaklığı. Ahh onu deli gibi isterken bu yapılacak şey miydi sanki! Sarhoşluğumdan olsa gerekn bu tadı alınca dayanamayarak küçük bir inleme kopardım. Evet onu istiyordum. Sonradan pişman olacaktım evet. Ama sarhoştum ve umursamadım. "Bunuda mı yaptırmayacaksın." Kelimeleri dudaklarından dökülürken onu izledim. Ahh tam bir tanri gibi görünüyordu şu anda. "Odaklan Aimèe! Şimdi vereceğin karar çok önemli! Kalbin kırılacak. İncineceksin. O seni bir eşya gibi görecek. Buna dayanabilir misin?" Mantığım yine konuşmaya başlamıştı. Ama haklıydı. Buna gerçekten de dayanabilecek kadar güçlü müydüm? Kalbim halen saçma olduğunu düşündüğüm şeyler söylüyordu. "Sen güçlüsün Aimèe. Bırak ta bütün olacaklara kader karar versin." diyordu. Ama haklı da olabilirdi. Beynim uyuşmuştu. Artık bir karar vermem gerekiyordu. Sarhoş olduğum için yanlış olduğunu düşündüğüm şeyi seçtim. Onun olmayı. En azından onu son bir kez daha istiyordum. "Üzgünüm. Biliyorum bu çok yanlış. Ama seni halen unutamadım. Ve hiç yardımcı olmuyorsun bu konuda. Seni seviyorum Daniel Williams. Biliyorum bu senin için önemli olmayan birşey. Ve çok saçma bile gelebilir. Ama benim için önemli. Kahretsin ki seni deli gibi istiyorum. Keşke sadece benim olabilrsen." Dedim ve bir bardak daha ateş viskisi doldurup diktim. Evet şimdi kesinlikle sarhoştum. Çok heyecanlıydım ama bu sarhoş olduğum için değildi. Daniel ile olduğum içindi.
Daniel Williams
Daniel Williams

Maziye Bakış Asik10

Maziye Bakış Empty
MesajKonu: Geri: Maziye Bakış   Maziye Bakış Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 3:56 pm

Aimée'nin konuşmaları aslında Daniel'i çok etkilemişti zaten haklıydı da böyle sexe bağlı kalarak daha nereye kadar varabilirdi ki. Artık düzenli bir hayata geçmenin doğru olabiliceğini düşündü tüm eskileri unutmaya karar verdi. Ve bunu dilede şöyle getirdi. "Aimée bende seni seviyorum. Düşündümde galiba artık düzenli bir hayat kurmanın zamanı geldi. Ve sadece SENİN olacağım. Ama peki o?" dedi. Daniel kelimeleri doğru seçmesine bile şaşırmıştı çünkü bu hayat biçiminden bu kadar çabuk vazgeçirebilen biriyle yanyanaydı. Daniel'in o diye kasteddiği kişilik Aimée'nin sevgilisiydi aslında Daniel daha doğru dürüst onların birbirlerini sevdiklerine şahit olmamıştı ama Aimée'nin ondan bu kadar çabuk vazgeçebildiğine göre Aimée onda da aradığını bulamamıştı. Ve iyikide bulamamıştı çünkü Daniel yoksa bu hayat tarzından kimse ama kimse vazgeçiremezdi. Tabi ki Aimée'den başka. Daniel bu arada Aimée'nin gereğinden fazla içtiğini farkettiğinde ise hemen ateş viskisinin şişesini eline alıp üç süpürgenin camından dışarı attı. Yoldan geçenlerde şaşkınlıkla bakıyorlardı Daniel'e ama pek umursamadılar. Daniel sonra ayaklanıp kırık camın perdesini çekti. "O kadar göz tarafından seninle izlenmeyi istemem. Sonra Dırdırcı'da adımız falan çıkar..." dedi gülerek. Tabîi ki gazeteye çıkmaları umrunda değildi Daniel'in hatta gazeteye kendisi gidip bile bunu söyleyebilirdi çünkü saklanacak bir durum değildi.

OUT: Babette'nin kulakları çınlasın xD
Aimèe Dèmon Black
Aimèe Dèmon Black

Maziye Bakış Geveze10

Maziye Bakış Empty
MesajKonu: Geri: Maziye Bakış   Maziye Bakış Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 4:33 pm

Beynimin döndüğünü hissedebiliyordum. Alında hiç alışkın değildim böyle sarhoş olmaya. Ama olmuştum işte. Sadece onu düşünüyordum. Birkaç santim uzağımda olmasına rağmen sanki binlerce kilometre uzağımdaymış gibi hissediyordum. Gözlerinin içine bakmaya başladım. Sanki derinliklerinde kaybolmak istercesine uzun bir süre gözlerine baktım. Ahh sanki bilerek kendime işkence ediyordum. Evet kesinlikle koca bir aptaldım. Ama aşık bir aptal. Off aşktan nefret ediyordum. Sürekli aynı acıları istemiyordum. Acı istemiyordum artık. Sadece sevdiğimle mutlu olmak istiyordum. Ama sürekli bir sorun çıkıyordu. Sanki aşkı haketmiyordum. Off aklım çok karışıktı. Sarhoşluğun verdiği aptallıkta cabası. Kısa bir süre sonra konuşmaya başladı. Tabi çok heyecanlandım çünkü onun cevabına göre ya aptal bir aşık olmaya devam edecektim ya da yaşayan bir ölü olacaktım. "Aimée bende seni seviyorum. Düşündümde galiba artık düzenli bir hayat kurmanın zamanı geldi. Ve sadece SENİN olacağım. Ama peki o?" O derken Daniel'ın kastettiği kişiyi biliyordum. Tyson. Onu tamamen unutmuştum. Evet birbirimizden gerçekten de çok hoşlanmıştık. Hatta beni seveceğinden ve bana çok değer vereceğinden şüphem yoktu. Ama ona gerçekten de aşık mıydım? Yoksa sırf Daniel'ı unutmak için miydi bunlar? Aklım çok karışmıştı. Yavaşça bir bardak daha doldurdum. Ama bu sefer yudum yudum içtim. Çünkü amacıma ulaşmıştım. Artık sarhoştum. Çok içtiğimi anlamış olmalı ki viski şişesini alıp hızla dışarıya fırlattı.Kırılma sesi yerimden zıplamama sebep oldu. Şaşkın bir şekilde perdeyi kapatan Daniel'a baktım. Bu tepki ne içindi? Ya da kim? Belki de Tyson olayına sinirlenmişti. Bu konuda birşey söylemem grekeiyordu evet. Ama ne söylemeliydim? Tyson iyi biriydi ve onu kırmak istemiyordum. Ama Daniel'a aşıktım. Düşüncelerimden beni yine onun tatlı-sert sesi çıkarmıştı."O kadar göz tarafından seninle izlenmeyi istemem. Sonra Dırdırcı'da adımız falan çıkar..." Ve güldü. Ahh o gülüşü uzun zamandır görmediğim için özlediğimi farkettim. Sarhoşluğumun verdiği o sersemvari halimle yavaşça ayağa kalktım. Tabi hemen sendeledim. Bu yüzden önce masaya tutundum. Sonra kendime gelmeyi beklemeden onun yanına gittim. Benden uzaklaşmasını istemiyordum. Tam yanına gelmişken yine dengemi kaybettim. Ve kendimi onun güçlü kollarına bıraktım. Yavaşça başımı ona çevirerek ; "Benim istediğim sensin. Senden başkası ile olmak bana eziyet gibi gelir. " dedim. Ve çok yakın olduğumuz için hızla çarpan kalbimin sesini duymamaya çalışarak onu izledim.
Daniel Williams
Daniel Williams

Maziye Bakış Asik10

Maziye Bakış Empty
MesajKonu: Geri: Maziye Bakış   Maziye Bakış Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 5:11 pm

Daniel sarhoşluğun sersemvari haliyle kendisine doğru gelen Aimée'yi sımsıkı kavramıştı. Ahh onun mis gibi kokan saçları adeta bir uyuşturucu gibiydi kokladıkça koklayasın geliyordu. Daniel kusursuz Aimée'yi nasıl üzdüğüne hala inanamamıştı. Bu kadar alımlı bir bayan üzülür müydü? "Salak kafam." diye sayıklıyordu kendi kendine Daniel. Tüm bunları unutması lazımdı yeni bir hayata adım atacaktı onunla kim bilir belki evleneceklerdi ilerde. Daniel gözlerini Aimée'ye dikti. "Imm. Ne yapmak istersin hayatım..." dedi yüzündeki küçük tebessüm eşliğinde. Daha sonra Daniel barmen bölümüne doğru yürüdü ve iki bardak bardak su doldurdu. Ardından Daniel hızla kendi bardağındakini içti ve Aimée'ye koştu. Elindeki suyu Aimée'ye doğru uzattı ve etrafa göz atarak ne yapabiliceğini düşünmeye koyuldu ve Aimée'ninde cevap vermesinide bekliyordu bu arada da...
Aimèe Dèmon Black
Aimèe Dèmon Black

Maziye Bakış Geveze10

Maziye Bakış Empty
MesajKonu: Geri: Maziye Bakış   Maziye Bakış Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 5:38 pm

Onu izlerken birden gözlerinde birşey yakaladım. Bu aşk olabilir miydi? Gerçekten de bana aşık olabilir miydi? İnanabilir miydim ona? Kalbim hemen konuşmaya başladı;
"Her şeyi zaman gösterecektir Aimèe. Sen onu seviyorsun. O zaman ona güvenmen gerek öyle değil mi?" Aslında bu kez kesinlikle haklıydı. Daniel'ı seviyordum ve ona güvenmekten başka çarem yoktu. Ona elimden geldiğince sıkı sarılmaya çalıştım. Tabi sarhoşluğumdan olsa gerek pek sıkamıyordum. Ona bakarken konuştuğuu farkettim. Sıcacık nefesi yüzüme vuruyordu. Off gerçekten de çok çekiciydi."Imm. Ne yapmak istersin hayatım..." Hayatım. Bu kelime nedense ayaklarımın yerden kesildiğini hissettirdi. Kalbim daha da hızlandı-ki bu gidişle yerinden bile çıkabilirdi-ve uzun zamandır ilk kez gerçekten mutlu olduğumu hissettim. Sevdiğim adamla beraberdim. Artık hiçbir şeyi umursamıyordum. Sonra kollarımdan ayrıldığını hissettim. "Hayır lütfen ayrılma." demek istedim ama yapamadım. Ayakta durmaya çalışırken ne yaptığını anlamaya çalıştım. Bir süre sonra yanıma gelip bir bardak uzattı. Belki içkidir diye hemen kafama diktim ama su olduğunu anladım. Garip bir ürperti geçti içimden. Sanki bir şeyler yapmak istiyor ancak ne olduğunu bulamamış gibiydi. Sonra ne yapmaya çalıştığı kafama dank etti. Gülümseyerek yanına ilerledim. Ve lini tutup onu bar bölümüne çektim. Tabi arada dengemi kaybettiğim de oldu. Bar masasının üstüne oturdum ve onu kendime doğru çektim. Bacaklarımı beline dolayarak dudaklarına doğru; "Ayılmak istemiyorum."dedim. Ve yumuşak dudaklarını öpmeye başladım. Onsuz geçen o uzun zamanın acısını çıkarırcasına dudaklarını öpüyordum. Kollarım saçları arasında gezerken onu bırakmanın aptallık olduğunu birkez daha anladım.
Daniel Williams
Daniel Williams

Maziye Bakış Asik10

Maziye Bakış Empty
MesajKonu: Geri: Maziye Bakış   Maziye Bakış Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 7:31 pm

İkiside birbiriyle sevişmeyi özlemiş olacak ki birbirlerinden geçmişlerdi adeta. Daniel'in elleri Aimée'nin kalçasında duruyordu. Aimée ise ellerini Daniel'in saçlarında gezdiriyordu. Daniel tek elini Aimée'nin kalçasından çekti ancak durumları bozulmamıştı. Daniel kapıya doğru "Alohamora" diye tısladı dudaklarını Aimée'nin dudaklarından çekip ama fazla geçmeden Daniel yeniden yapışmıştı Aimée'nin kıpkırmızı dudaklarına. Daniel'in dudakları yavaşça boynuna doğru iniyordu. Daniel gittikçe haz almaya başlamıştı. Şimdi tamamen dudaklarını boynunda gezdiriyordu. Aimée yan tepki vermemişti belli ki oda haz almaya başlamıştı ancak Daniel yine onu kaybetmek istemiyordu kendine hakim olmalıydı. Sonra biraz duraksadı ve ağzından kelimeler dökülüyordu. "Seni bayağı bi' özlemişim..." dedikten sonra Aimée'nin alt dudağını hafifçe acıtmayacak şekilde ısırıyordu.
Aimèe Dèmon Black
Aimèe Dèmon Black

Maziye Bakış Geveze10

Maziye Bakış Empty
MesajKonu: Geri: Maziye Bakış   Maziye Bakış Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 8:06 pm

Yumuşak dudaklarını öperken adeta kendimi kaybediyordum. Onu gerçekten de çok özlemiştim. Ama tekrar kollarımdaydı. Ellerini yine kalçamda hissettim. Ama bu sefer sorun çıkarmak gibi bir niyetim olmadığından dolayı birşey demedim. Ve kolları arasında kendimi kaybetmemeye çalışarak onu öpmeye devam ettim. Bir ara dudaklarım boşta kaldı. Ama ben gözlerimi açmadan yine buluştu dudaklarıyla. Onu gerçekten de çok özlemiştim. Eli tenimin üzerinde gezerken bunu ne kadar özlediğimi anladım. Dudakları dudaklarımdan ayrııp yavaşça boynuma inerken inlemelerimi engellemeye çalıştım. Bunu çok sevmiştim. Dudakları ile kendimi kaybederken konuştuğunu duydum;"Seni bayağı bi' özlemişim..." Evet bende onu çok özlemiştim. Tam bunu söyleyecekken alt dudağımı ısırdığını farkettim. Ahh kesinlikle onu istiyordum.Elim tişörtünün altına kaydı ve tenini okşamaya başladım. Ve farkında olmadan hızla tişörtünü çıkardım. Aşağıya atlayıp ona sarıldım ve alt dudağımı dişlerinden kurtarıp onu öpmeye devam ettim. İçimde garip bir his vardı. Ama umursamayarak onu öpmeye devam ettim. Bedenimi bedenine yasladım ve tenini hissetmeye çalıştım. Aynı his yeniden ortaya çıktı. Ama bu sefer gerçeği suratıma bir tokat gibi indirmişti. Ne yani ben resmen sex için ortam hazırlıyordum. Hayır hayır hayır! bu çok yanlıştı. Dudaklarımı ve bedenimi ondan ayırıp birkaç adım geriledim. Onu seviyordum evet. Ama bekaretimi hemen burada şimdi kaybetmek? Hayır hiç sanmıyorum. Ama eskiden olduğu gibi terketmeyecektim onu. Bu sefer olmazdı. Onukaybetmenin nasıl bir duygu olduğunu bildiğim için bunu yapamazdım. "Daniel bence durmalıyız. Yani bu günük bu kadar yeter."dedim güçlükle nefes alırken. Onu seviyordum evet. Ama halen buna hazır hissetmiyordum kendimi. Bu yüzden dudağına son bir öpücük kondurduktan sonra ona;
"Artık gitsem iyi olur. Okulda zaten işler çok yoğundu. En kısa zamanda yine yanına gelicem. Umarım beni beklersin."dedim ve hüzünlü bir gülümsemeyle dudağına son bir öpücük kondurduktan sonra kapıya doğru ilerledim. Arkamı dönüp ona baktım ve; Seni seviyorum ,aşkım. der demez hemen cisimlendim.

RP Bitmiştir.

Maziye Bakış
1 sayfadaki 1 sayfası