| Tebrikler!!! | |
|
+5Michael Nymins Miller Dianne Dickenson Johnny Evans Ashton Terry Jasonth Wilson 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Tebrikler!!! Perş. Ağus. 20, 2009 9:09 pm | |
| Sevgili Gryffindor öğrencileri sizleri uzun zamandır izliyorum ve derslere gösterdğiniz başaroıdan doalyı ve binanızın puan durumundan dolayı okul yönetimi adına size teşekkür ederim ve başarılarınızın devamını beklerim. İyi Rpler... | |
|
| |
Ashton Terry Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 17 Nerden : heryerden Meslek : öğrenci Gerçek İsim : daniel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Tebrikler!!! Perş. Ağus. 20, 2009 9:29 pm | |
| Ben de tebrik etmek istiyorum Umarım yeni dönemde benim de katkılarım olacak... | |
|
| |
Johnny Evans Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 28 Nerden : İngiltere/Cardiff Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : 'Gereksiz Sözler' En İyi Büyüsü: Avada Kadavra Evcil Hayvan : Kızıl Kabuklu Kaplumbağa Kayıt tarihi : 17/08/09
| Konu: Geri: Tebrikler!!! Perş. Ağus. 20, 2009 9:48 pm | |
| Evet, katılıyorum Danny, ama birşeyi çok merak ediyorum, ikinci dönem ne zaman başlıyor ve biz ne zaman derslere girmeye başlayacağız? | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Tebrikler!!! Perş. Ağus. 20, 2009 10:47 pm | |
| Bu hafta mevcut dönem bitiyor, sonra bir hafta tatil var sanırım. Sonrasında da yeni dönem başlar işte. ^^
Bina Sorumlusu olarak ben de tebrik etme ihtiyacı duydum Gryffindor öğrencilerini. ^^ Bir dahaki dönemde daha iyilerini bekliyorum. 8) "Hadi bakıy'm aslanlarım." falan. xP Ehm. Şu anda buna eğimli olduğumu hissetsem de geyiğe şe'etmeyelim. :shock: | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Tebrikler!!! Perş. Ağus. 20, 2009 10:55 pm | |
| Sanki dönem atlayınca rp'ler gelişiyor. ^^ | |
|
| |
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: Tebrikler!!! Cuma Ağus. 21, 2009 3:32 pm | |
| - Michael Nymins Miller demiş ki:
- Sanki dönem atlayınca rp'ler gelişiyor. ^^
nkonuyu biraz dah açar mısın acaba vbu dönem denemelik bir süreçti ve eksiklijleri tespit ettik ve giderdik ikinci dönem zor olucak bunu bil bence ayrıc aher binadan bir birinci çıkacak ve genel okul birincisine ödül verilecek bende Rp nizin gelişmesi sizin elinizde. | |
|
| |
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Tebrikler!!! Ptsi Ağus. 24, 2009 10:05 am | |
| Umarım daha da iyi oluruz. Sonuçta diğer sınıflar derslere girmiyor ve ceza alıyorlar. :D Sorumluluğumuz dönem sonunda meyvasını verecektir eminim. ^^ | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Tebrikler!!! Ptsi Ağus. 24, 2009 9:29 pm | |
| Binamız diğer binalara göre gerçekten başarılı hepimizi tebrik ediyorum bende.. [: | |
|
| |
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Tebrikler!!! Ptsi Ağus. 31, 2009 12:43 pm | |
| Bölüm kupasını açık ara farkla kaptık :P | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Tebrikler!!! Ptsi Ağus. 31, 2009 12:59 pm | |
| Bir dahaki dönemde umarım böyle olur (: | |
|
| |
Tom Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 52 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : kutay erzin Patronus : Yaşım Tutmuyor. Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Tanınan Adımlar Özel Yetenek : Okuldan mezun olunca... Evcil Hayvan : anka Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Tebrikler!!! Ptsi Eyl. 07, 2009 7:52 am | |
| Bu yıl da Gryffindor'un başarılı olcağından kesinlikle eminim. Ama bende çok merak ediyorum. İkinci dönem ne zaman başlıyor? Ve biz ne zaman derslere girmeye başlayacağız? | |
|
| |
| Tebrikler!!! | |
|