| Popmundo | |
|
+5Swieta Miranda Andié Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Fiore Ann Muschi Elijah J. Mc'Reid 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Popmundo Cuma Ağus. 21, 2009 12:05 pm | |
| Popmundo üyelikleri olanlar burada buluşabiliriz..Yardımcı olunacak konularda da yardımcı oluruz... Benim adım:Fehim Yakın(VIP) İstanbuldayım... | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Popmundo Cuma Ağus. 21, 2009 12:16 pm | |
| Üüü ben VIP değilimm neyse benim adım Hope Poshakwale yoldayım şu sıralarda. Eskiden Britta diye bir karekterim vardı. Babamı zar zor ikna edip vıp olmuştum sonra unuttum karekter ölmüş gitmiş =( Neyse şimdi de yeni ğye oldum tekrar... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Popmundo Cuma Ağus. 21, 2009 12:18 pm | |
| Auuvv 2 çocuğum var ikiside büyümedi gitti bea! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Popmundo Cuma Ağus. 21, 2009 12:22 pm | |
| Bella'dan uzak durun xD Hehe | |
|
| |
| Konu: Geri: Popmundo Cuma Ağus. 21, 2009 12:24 pm | |
| Yaw kızımı istiyo öbür annesi kendisi yetmiyormuş gibi bide arkadaşlarını araya sokuyo ondan yazdım neyse sen ne yapıyosun Seattle'da | |
|
| |
| Konu: Geri: Popmundo Cuma Ağus. 21, 2009 12:27 pm | |
| Hicc ben öyle takılıyorum. Konser falan filan varmış. Pehh xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Popmundo Cuma Ağus. 21, 2009 12:32 pm | |
| Hmm İstanbulda hiç iş yok yaa! Bu arad VIP birini arıyorum evlenmek için... :lol: | |
|
| |
| Konu: Geri: Popmundo Cuma Ağus. 21, 2009 12:33 pm | |
| Hehe xD VIP bir tanıdığım yok =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Popmundo Cuma Ağus. 21, 2009 12:34 pm | |
| Britta... Ne tam olarak benim böyle bir tanıdığım vardı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Popmundo Cuma Ağus. 21, 2009 12:35 pm | |
| Britta Gradel miydi bişeydi öyle ama öldü diyorumm xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Popmundo Cuma Ağus. 21, 2009 12:38 pm | |
| olsun ben bakıcam ona böyle biri yok bi daha emin olarak yazarsan sevinirim... | |
|
| |
| Konu: Geri: Popmundo Cuma Ağus. 21, 2009 12:41 pm | |
| Bilmiyorum 1 yıl falan oldu herhalde. Adı Almanca birşeydi. Berlin'de mezarlıkta Britta diye birini görürsen onlardan biri de benimdir xD | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Popmundo Cuma Ağus. 21, 2009 1:58 pm | |
| Popomundo zamanından kalma üyeliklerim var sanırım, ama geriye kalan bir erkek, Stephen Drane :D
VIP üyeliğimin sülalesi vardı ölmeden önce :'P Çocukları kocama vermiştim hatta ama ölmüşler :D | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Popmundo Paz Ağus. 23, 2009 10:46 am | |
| VİP olmadıkça popmundo'nun bir zevki yok ve babam izin vermiyor VİP olmama. İki tane üyeliğim vardı. Birine yıldırım çarptı diğerine ne oldu bilmiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Popmundo Paz Ağus. 23, 2009 8:18 pm | |
| Üüüü benimki salağın teki. Hep aynı şeyleri yapıyor xD | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Popmundo Salı Ağus. 25, 2009 10:28 am | |
| 3 üyeliğim vardı üçüde öldü :( Sonra öbürünü açtım Vip değil oda öle grubu için para toplamaya çalışıyor sonrada araba alıp turneye çıkıcaklar.Cálida Martínez Dalmau benim :) | |
|
| |
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Popmundo Ptsi Ağus. 31, 2009 1:23 pm | |
| Popmundo da Simge'mle aynı gruptayız. (Grup Liderleri :P ) Sonia Solazzo benim karakterin adı. Bi halta yaramıyor zaten daha isminde hayır yok. :P | |
|
| |
Kristen Aurelié A'lle Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 21 Nerden : ~In the home~ Meslek : ~Öğrenci~ Gerçek İsim : ~Aslı~ Patronus : ~-~ Tarafı : ~Karanlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~13~ Özel Yetenek : ~-~ Evcil Hayvan : ~Alan James William~ Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: Popmundo Perş. Eyl. 03, 2009 12:36 pm | |
| Aurelié Dauchy ~ 329 Günlük Veletim... Aslında bu reankarne olan.Diğer yavruma havadan V.I.P. geldi (şans işte) bebişini doğurmasına 6 gün kâlâ havadan yıldırım yedi (allah verdiğini alıyor).Diğer türlü 700'ü geçmişti gün sayım.Bir adette bebişim var şimdi.Adı Aaron.Geçinip gidiyoruz yavrumla.Ablama çok dedim bana V.I.P. al diye ama o sadece kendine EP almaya gidiyor internet kafeye... :( | |
|
| |
| Konu: Geri: Popmundo Salı Eyl. 08, 2009 8:39 am | |
| Çok eskiden Ebeveynlerden sadece birisi VIP olsa çocuk yapılabiliniyordu ama şimdi iki VIP şart... | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Popmundo Salı Eyl. 08, 2009 11:48 am | |
| benim 3 karakter var.. Hepsine tek tek bakam adlarına.. Nergis Daşkıran - 946 günlük Sue Clarke - 919 günlük Kubilay Clarke (Sue'nin çocuğu) - 682 günlük Seda Rüştü - 898 günlük. | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Popmundo C.tesi Eyl. 19, 2009 8:09 pm | |
| Bi karakterim var Elodie Bellet diye öldürmeye çalışıyorum Sıkıldım artık ondan hıh XD Arada bir giriyorum ama ya :D O kadar uraştık bu zamana gelmesi için XD 28 yaşında XD 428 günlük XD VIP değil XD | |
|
| |
| Popmundo | |
|