| Daniel Dumbledore | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Daniel Dumbledore Salı Eyl. 01, 2009 3:01 pm | |
| Şimdilik kurguyla ilgili yorum yapabilirsiniz....
En son Daniel Dumbledore tarafından Salı Eyl. 01, 2009 8:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Daniel Dumbledore Salı Eyl. 01, 2009 3:20 pm | |
| İyi de bu saçma değilmi? Sen bu sitedekini yazmışsın. | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Daniel Dumbledore Salı Eyl. 01, 2009 3:21 pm | |
| Evet bana da biraz absürt geldi Cek. Bir hayran hikayesi yapısında örnekler isteniyor sandığım kadarıyla. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Daniel Dumbledore Salı Eyl. 01, 2009 5:25 pm | |
| Bu sitedeki değil ben karanlık taraf üyesi değilim bu sitede | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Daniel Dumbledore Salı Eyl. 01, 2009 6:00 pm | |
| Üzgünüm; ama pek güçlü bir kurgu değil. Neyse, rp'i yazınca görürüz ^^ | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Daniel Dumbledore Salı Eyl. 01, 2009 6:16 pm | |
| - Margarita Elisa Unique demiş ki:
- Üzgünüm; ama pek güçlü bir kurgu değil. Neyse, rp'i yazınca görürüz ^^
Katılıyorum (: | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Daniel Dumbledore Salı Eyl. 01, 2009 6:32 pm | |
| RP gelmeden kurgu hakkında yorum yapmayı tercih etmiyorum ancak bilgilendirmende yazdığın kadar basit bir kurguysa kesinlikle tutacağını veya uzun süre devam edeceğini sanmıyorum. Araya heyecanlı olaylar katman okuyan için de senin için de daha iyi olur ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Daniel Dumbledore Salı Eyl. 01, 2009 7:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Daniel Dumbledore Salı Eyl. 01, 2009 7:57 pm | |
| Kusura bakma ama iki kurgu da birbirinden kötüydü. Çok basit kalmış, rp puanına şükretmelisin. :'/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Daniel Dumbledore Salı Eyl. 01, 2009 8:00 pm | |
| Bence ilk kurgu gerçekten kötüydü Ama bu kurgu genişleyince ne kadar ii olacağını göreceksin :D | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Daniel Dumbledore Salı Eyl. 01, 2009 8:13 pm | |
| Birincisi ikinciye göre bence daha iyiydi. Bilemiyorum, bu kurgularda beni çeken hiçbir şey yok, beni hiç meraklandırmadı. ''Gizli aşk'' ipucunu vermeseydin daha fazla ilgi çekerdi -ki genellikle zıt kutuplar arasında hep böyle şeyler olur. Klasik demek yerinde olur herhalde. Bence ilk kurguyu biraz daha zenginleştirirsen, farklı bir hava katarsan iyi şeyler çıkartırsın. | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Daniel Dumbledore Salı Eyl. 01, 2009 8:18 pm | |
| Kalsik, kesinlikle. Tanımlamak için daha fazla bir şey kullanmayı düşünmüyorum. | |
|
| |
| Daniel Dumbledore | |
|