| Sitemizin İlk Yarışması | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jacop Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 52 Nerden : Babam olcak dangalak Kevin bi kız'dan peydahlamış :F kereta :F Patronus : Sence ? ~ Tarafı : Karanlık Olmamaya Yemin Ettim ! Aydınlık :=) Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Karanlık Duvar Söğütağacından yapılma. Özünde Yılan lifi vardır. 21 cm. Esnektir. En iyi büyüsü: Reducto Özel Yetenek : Ucube Olmak Yeterli Midir? xD Evcil Hayvan : Sen Varsınya :F Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Sitemizin İlk Yarışması Paz Tem. 12, 2009 8:38 pm | |
|
En son Jacop Kevin Black tarafından Paz Tem. 12, 2009 8:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Jacop Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 52 Nerden : Babam olcak dangalak Kevin bi kız'dan peydahlamış :F kereta :F Patronus : Sence ? ~ Tarafı : Karanlık Olmamaya Yemin Ettim ! Aydınlık :=) Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Karanlık Duvar Söğütağacından yapılma. Özünde Yılan lifi vardır. 21 cm. Esnektir. En iyi büyüsü: Reducto Özel Yetenek : Ucube Olmak Yeterli Midir? xD Evcil Hayvan : Sen Varsınya :F Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Sitemizin İlk Yarışması Paz Tem. 12, 2009 8:39 pm | |
| K.bakmayın Flood Oldu Bi Dk Boyutlarını Ayarlıcam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitemizin İlk Yarışması Paz Tem. 12, 2009 8:44 pm | |
| Ok neyse yaptım. Koydum olmuşmu ? daha bitmedi daha yapıcam yarına koyarım. Burası yorum alanı değil. | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Sitemizin İlk Yarışması Paz Tem. 12, 2009 8:47 pm | |
| İlk yazım silinmiş. Yenisini yazayım. Banner 1 : Banner 2 : navigasyon tuşlarını bitince yayınlayacağım | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Sitemizin İlk Yarışması Paz Tem. 12, 2009 10:02 pm | |
|
En son Loranne Elizabeth Widmore tarafından Paz Tem. 12, 2009 10:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitemizin İlk Yarışması Paz Tem. 12, 2009 10:06 pm | |
| Hıh :F yarın yapimde qör :F | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Sitemizin İlk Yarışması Paz Tem. 12, 2009 10:10 pm | |
| Sen uğrasma bence xD (Uğrasamazmıssın ya hiç yorulma xD) Neyse konuyu dağıtmayalım xD | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Sitemizin İlk Yarışması Paz Tem. 12, 2009 10:38 pm | |
| | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Sitemizin İlk Yarışması Ptsi Tem. 13, 2009 2:34 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitemizin İlk Yarışması Ptsi Tem. 13, 2009 9:50 pm | |
| | |
|
| |
Theoderg Grey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 48 Nerden : çıktı şimdi bu? Meslek : Profesör Gerçek İsim : Theo Patronus : Griffin Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Pagan Kuşu Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sitemizin İlk Yarışması Ptsi Tem. 13, 2009 11:45 pm | |
| Biliyorum burayı yorum yaparak kirletmek istemiyorum ama, Loranne Elizabeth Widmore'un çalışmaları gerçekten çok güzel. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitemizin İlk Yarışması Salı Tem. 14, 2009 6:55 am | |
| Teşekkürler^^ 10 gün dolmadı mı?9 mu oldu daha xS | |
|
| |
| Sitemizin İlk Yarışması | |
|