Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yoğun Mola

2 posters
YazarMesaj
Riley Beth McConnor
Gryffindor III.Sınıf
Gryffindor III.Sınıf
Riley Beth McConnor

Gerçek İsim : Buseee'
Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O.
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 15
Asası : Çoban Püskülü
Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie
Yoğun Mola Yorgun10

Yoğun Mola Empty
MesajKonu: Yoğun Mola   Yoğun Mola Icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 9:16 pm

Başımdaki şapkayı çıkartıp hızlı adımlarla içeriye girdim. Elimle ittirdiğim kolu bırakarak derin bir nefes aldım ve içerideki tütsü kokusunu ciğerlerime doldurdum. Cafenin görünüşünde dikkatimi çeken üstünde çekik gözler olan tabelayı düşünerek hafif bir tebessümle ilerledim. Masalara bakınıp iki tane büyücünün kibirli atışmasına göz gezdirdikten sonra rastgele adımlarla sağ tarafa geçtim ve gördüğüm ilk masay yönelerek bir sandalye çektim önüme. Elimdeki şapkanın işlemelerini dikkatle süzerek onu masanın üstüne bıraktım ve onun gelince beni görebilmesi için gövdemi kapıya doğru çevirdim. Tatilin başlangıcının hemen ardından mektuplaşmamız sayesinde bu buluşmanın gerçekleşmesinden çok hoşnuttum, evde boş boş oturmak ve dışarı çıkıp biraz süpürgeyle uçmak beni tatmin etmiyordu. Günlerdir ailemle vakit geçirmekten oldukça sıkılmıştım ve olağan her fırsatı değerlendiriyordum. Mia ile haberleşmek oldukça iyi olmuştu. Şimdi burada buluşup biraz çene çalmak ve bir şeyler içmek iyi olacaktı. Burada babam tarafından bırakılmıştım, Uç-Uç şebekesini kullanarak beni Hogsmeade'e getirmişti ve şimdi Hogwarts'a oldukça yakın olduğumu bilmek içimi rahatlatıyordu.
https://hogwarts-rpg.editboard.com/lejant-f27/pearl-beth-side-t70
Mia Claire Abbey
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mia Claire Abbey

Gerçek İsim : ~ Damla
Patronus : -
Tarafı : Aydınlık
Rp yaşı : 13
Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta
Özel Yetenek : -
Evcil Hayvan : kedi*
Yoğun Mola Bezgin10

Yoğun Mola Empty
MesajKonu: Geri: Yoğun Mola   Yoğun Mola Icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 9:26 pm

Birkaç adımdan sonra buluşacağımız yere gelmiştim.Neden Londra'da buluşmamıştık ki diye düşünmeye başladım.Aslında burasıda fena sayılmazdı en azından büyücülerle doluydu.
Kapıyı aralarken çıkan gıcırdama sesine aldırış etmeden içeri daldım.Meraklı gözlerim etrafta fazla dolaşmadan onu buldu. " Pearl !" istemeden çıkardığım bu ses gerçektende çok gıcıklayıcıydı.Ardından gülerek devam ettim " Boğazlarım .. çok kötü"
Yanına ulaştığımda onu kucakladım.Gerçekten onu özlemiştim.Hogwarts'ta sayılı arkadaşlarımın arasındaydı.Onun konuşmasını beklemeden ben konuşmaya başladım "
Ee Pearl ! Ne var ne yok!?"
https://hogwarts-rpg.editboard.com/lejant-f27/mia-claire-abbey-t8
Riley Beth McConnor
Gryffindor III.Sınıf
Gryffindor III.Sınıf
Riley Beth McConnor

Yoğun Mola Yorgun10

Yoğun Mola Empty
MesajKonu: Geri: Yoğun Mola   Yoğun Mola Icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 9:40 pm

Ani davranışından garipsememe rağmen hızla sandelyeme yığıldım ve hafif bir gülümsemeyle ona bakarak biraz süzdüm. Önümdeki şapkayı ellerime alıp kucağımda kırıştırırken "Muggle Londra'sından kaçıp tekrar sıkıcı evime döndüm." diye söylendim. Sonra da masaya yaslanıp derin bir nefes alarak gülümsememi genişletim ve onun yüzüne bakıp neler düşündüğünü anlamaya çalıştım. Yüzünü buruşturmasından korkuyordum ama bunu önemsemediğimden yüzündeki mimiklerini anlamlandıramamıştım. Ellerimi gövdemde birleştirip sandalyemi ileriye çektim ve yerimde doğrulup hafifçe yutkundum. Parmaklarımı ritim tutarcasına gövdeme vuruyordum ve cebimdeki asamı kontrol etmek istercesine yere doğru kayıyordu bakışlarım. Ancak bunu keserek tekrar Mia'ya döndüm ve tütsünün yoğun kokusunu ferahlayarak içime çektim
Mia Claire Abbey
Mia Claire Abbey

Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta
Yoğun Mola Bezgin10

Yoğun Mola Empty
MesajKonu: Geri: Yoğun Mola   Yoğun Mola Icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 9:46 pm

"Muggle Londra'sından kaçıp tekrar sıkıcı evime döndüm."

Beth ile aynı durumda sayılırdık.Başımı evet anlamında salladım.Hogwarts'ı pek özlememiştim.Gözlerim etrafta öylesine dolandıktan sonra Beth'de durdu.
Karnım acıkmıştı ve susamıştımda.Havanın sıcaklığı boğazımın ve dudaklarımın kurumasına neden olmuştu.

" Hey dostum! Birşeyler yiyelim yoksa ölüceğim.. " bunu söylerken espirili bir biçimde sölemiştim,ama ciddiydim ardından donuk bir sesle devam ettim " .. gerçekten"
Riley Beth McConnor
Gryffindor III.Sınıf
Gryffindor III.Sınıf
Riley Beth McConnor

Yoğun Mola Yorgun10

Yoğun Mola Empty
MesajKonu: Geri: Yoğun Mola   Yoğun Mola Icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 9:57 pm

Mia teklifindan hemen sonra ayaklanmıştı ve bende yerimde doğrulup sandalyeyi ittirmiştim. Düşünemeyeceğimiz bir biçimde yaşlı bir bayan yanımıza gelip ufak bir tebessümle bizden istedikleri sormuştu ve yerlerimize oturmuştuk. Masada sessizlik yayılıyordu ve ikimizde suskunca yerlerimizde duruyorduk. Mimiklerime hakim olarak ona bir soru yöneltecektim. Ellerimi masanın üzerinde birleştirik içten bir sesle "Tatilde neler yaptın? Umarım eğlenmişsindir..." dedim ve geri çekilerek arkama yaslandım. Giydiğim bu muggle kıyafetlerinden oldukça memnun olduğumdan kendimi rahat hissediyordum. Evden uzakta olmaktan hoşnuttum ve bu da düşüncelerimin dinlenmesine neden oluyordu. Cevabı beklerken aklımdan geçen şeyler ne karmaşıktı ne de umutsuz, burada Mia ile olmaktan mutluydum. Tatildeki vasat günlerden sonra bu saatler beni kendime getirebilirdi. O sırada karnımdan sadece benim duyabileceğim bir gurultu yükseldi, doğruydu. Evden sadece bir kase mısır gevreği yiyerek çıkmıştım, bu olağan değlidi.
Mia Claire Abbey
Mia Claire Abbey

Yoğun Mola Bezgin10

Yoğun Mola Empty
MesajKonu: Geri: Yoğun Mola   Yoğun Mola Icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 10:08 pm

"Tatilde neler yaptın? Umarım eğlenmişsindir..."

Bu bana sorulacak en zor soruydu sanırım.İç çektim ve daha bu soruya isteksizce cevap verdim.

" Ne eğlenme ama.. Tüm günümü ya bilgisayar başında yada büyü kitapları okumakla geçirdim.Tam bir muggle gibi yani "

Sustuğum anda Beth'in yüzü acaip bi şekil almıştı " İşte öyle " dedim kıkırdıyarak.Soru sorma sırası bendeydi ve sordumda
" Sen neler yaptın,eğlendin mi? "

şuanda bulunduğum durumdan gerçektende memnundum.Kafa dengi arkadaşım Beth'le birlikte olmak mutluluk vericiydi.Gerçektende..
Riley Beth McConnor
Gryffindor III.Sınıf
Gryffindor III.Sınıf
Riley Beth McConnor

Yoğun Mola Yorgun10

Yoğun Mola Empty
MesajKonu: Geri: Yoğun Mola   Yoğun Mola Icon_minitimeCuma Eyl. 04, 2009 1:41 pm

Eğlenip eğlenmediğimi sormasıyla hafif bir inilti çıkardım farkında olmadan ve hemen yerimde doğrulup masaya doğru yaklaştım. "Ev ahalidi oldukça yorgun görünüyor, evde oturup zaman öldürmeyi deniyorum. Bazen ise dışarıda geziniyorum. Eğlenceli sayılmaz değil mi?" diye dudağımı bükerek alayla söylendi. Yüzümü buruşturarak hafifçe yutkundum ve memnuniyet içerisinde yüzümdeki tebessümü genişlettim. Evde olanları düşündükçe içten içe gülüyordum. Annemin odasından gelen hayıflanmalar ve babamın salonda oturup okuduğu kitaba yaptığı yorumlar geliyordu aklıma. Ben ise ikisiyle de konuşmadan odama çekilip bir şeyler okuyor yada elime aldığım bir parşömeni karalıyorum. Etrafımızda olan evlerde ne yaşıtlarım vardı ne de arkadaşlarım. Hogwarts'tan birkaç kişinin burada yaşadığını biliyordum ancak ne yollarımız kesişmişti ne de bir plan yapmıştık. Bunları düşünmek zaten umursamazlığımı artırıyordu ve o anda rastgele aklıma gelen bir soruyu sordum. "Başkalarıyla karşılaştın mı buralarda?" diye devam ettim ve başımı hafifçe sallayarak etrafı kastettiğimi belirttim.
Mia Claire Abbey
Mia Claire Abbey

Yoğun Mola Bezgin10

Yoğun Mola Empty
MesajKonu: Geri: Yoğun Mola   Yoğun Mola Icon_minitimeCuma Eyl. 04, 2009 2:01 pm

"Ev ahalidi oldukça yorgun görünüyor, evde oturup zaman öldürmeyi deniyorum. Bazen ise dışarıda geziniyorum. Eğlenceli sayılmaz değil mi?"
Dudak büküp cevabı olumsuz vermek isterdim ama yapmadım.
"Iı pekte kötü sayılmaz.Dışarıda gezdiğini göz önünde bulundurursak."
ikimizde kısa bir süre güldükten sonra Pearl başka bir soru sormaya hazır gibiydi,sorduda.
"Başkalarıyla karşılaştın mı buralarda?"
Evet karşılaşmıştım ama nedense bunu söylemek istemiyordum.Zaten önemli birileriyde değildi en azından benim için.
"Yoo karşılaşmadım.Sen? " Beth tek kaşını kaldırdı ve tahminimce cevabın doğru olmadığını anladı.Salak bir gülümsemeyle " Tamam,tamam karşılaştım Beth ! "
Riley Beth McConnor
Gryffindor III.Sınıf
Gryffindor III.Sınıf
Riley Beth McConnor

Yoğun Mola Yorgun10

Yoğun Mola Empty
MesajKonu: Geri: Yoğun Mola   Yoğun Mola Icon_minitimeCuma Eyl. 04, 2009 2:10 pm

Kararsızca tavrından sonra onun büyücülerin arasında oturduğunu ve çokca gezindiğini tahmin ettiğimden doğru cevabı almıştım. Buna hafif bir kahkahayla karşılık vererek ellerimi gövdemde birleştirik kütürdettim ve her sorumda bir parmağımı göstererek devam ettim "Kimdi?" diye başladım ve serçe (!) parmağımı doğrultarak "Kaç kişiydiler?" diye devam ettim, bu sorumda da öteki parmağımıda ona gösterircesine bir hamle almıştım. Üçüncü parmağımı kaldırırken etrafıma bakınarak ve yüzümü buruşturarak "Hangi binaydı?" dedim ve ardındaki parmağı da kaldırarak "Keyifli bir muhabbet miydi yoksa şiddetli bir tartışma mıydı?" diye sözümü bitirdim. Elimi yumruk haline getirerek masaya yaslandım ve hafif bir gülümsemeyle cevapları bekledim. Mia'nın birkaç saniyelik bekleyişinden sonra "Eee..." diye söylendim.
Mia Claire Abbey
Mia Claire Abbey

Yoğun Mola Bezgin10

Yoğun Mola Empty
MesajKonu: Geri: Yoğun Mola   Yoğun Mola Icon_minitimeCuma Eyl. 04, 2009 2:36 pm

Beth başparmağını kaldırıp konulmaya başladı " Kimdi?"
Konuşmak için ağzımı tam açmıştım ki başka bir soruya atladı.
"Kaç kişiydiler?" tekrar konulmaya çalışmıştım ama nafile Beth soru sormaya devam ediyordu."Hangi binaydı?"
Sonunda susmuştu.Soruların hepsini sıraya koyup cevaplamaya başladım. "Jack ve adını bilmediğim bi çocuk.Adını sölediysede hatırlamıyorum. " ardından biraz bekledikten sonra saçlarımın hepsini omzumun sol tarafında toplayıp baş parmağımda oynamaya başladım.Kaşlarımı çattım ve dil çıkardım " Jack slytherin'de eminim onu tanıyorsundur.Hani şu kendini birşey sanan Slytherin bina başkanı.Ötekiside ımmh.. Tahminime göre Ravenclaw.Neden böyle dediğimi bilmiyorum ama tipinden ve tavırlarından anlamış olmalıyım.Hogwarts'ta olsada o binada olurdu kesin ayyh! " birden çok konuştuğumu anladım ve sustum.Kelimeler ağzımdan öyle hızlı çıkmıştı ki umarım Beth söylediklerimi anlamıştır.
"Keyifli bir muhabbet miydi yoksa şiddetli bir tartışma mıydı?"
Anlamıştı ki bu soruyu sormuştu.Beth bu soruları sayesinde kendimi ünlü biri gibi zannetmeme neden olmuştu. "Öyle keyifliydi ki anlatamam.Jack'le dudak dudağa geliyorduk." Beth öyle şaşırmıştı ki,gözlerini bana dikip merakla cevabı bekledi.Alnımı masaya yapıştırdırıp,bekledim.Gülmemek için kendimi zor tuttum."Eee..." Beth bu konuda ısrarlıydı.Gözlerimi kısıp Beth'e baktım "Ayy Beth ! Gazeteci olmalıymıssın " ardından devam ettim " Az kalsın o aptalı parçalıyordum. "
Biran sessizlik olmuştu. "Aptal Jack! " diye fısıldayıp onun konuşmasını bekledim.
Riley Beth McConnor
Gryffindor III.Sınıf
Gryffindor III.Sınıf
Riley Beth McConnor

Yoğun Mola Yorgun10

Yoğun Mola Empty
MesajKonu: Geri: Yoğun Mola   Yoğun Mola Icon_minitimeCuma Eyl. 04, 2009 2:48 pm

Hafif bir kahkahayla birlikte "Ardından konuşacak kadar değerli kişiler sanki..." diye alay ettim onunla ve yanımıza gelen bayanın masaya bıraktığı yiyeceklerden kendime ait olan tepsiyi önüme çektim. Mia'nınkileri ise elimle ona doğru ittirerek gözlerimi devirdim ve önümdeki kupayı kaldırarak "Moralini bozma, umursamaman gereken şeyler bunlar." diye söylendim. Jack'in ne yaptığını bilmiyordum ama kibirli bir(!) Black'ten ancak bu beklenirdi ve Mia'nın düşüncelerini hemen hemen anlıyabiliyordum. Kulpundan tuttuğum kupayı ağzıma götürdüm ve bu havada beni oldukça rahatlatan kabak suyundan büyük bir yudum aldım. Yutkundum ve kupayı masaya bırakarak turuncu köpüğü süzdüm. Önümdeki sandviçi elime alıp hafif bir ısırık aldıktan sonra patetes kızartmasına yöneldim. Olağandan daha açtım ve bunlara tek neden olan şeydi bu.
Mia Claire Abbey
Mia Claire Abbey

Yoğun Mola Bezgin10

Yoğun Mola Empty
MesajKonu: Geri: Yoğun Mola   Yoğun Mola Icon_minitimeCuma Eyl. 04, 2009 4:29 pm

"Ardından konuşacak kadar değerli kişiler sanki..."
Gerçektende öyleydi.Beth bunu kahkahayla sölemişti.Onun kahkahasına karşı sadece tebessüm edip,hafifçe güldüm.
" Ahh.. Gerçektende öyle kurabiyem.Neyse şu yemeği getirecek olan kadın nerede kaldı? "
Beth cevap vermeden kadın yemekleri getirmişti.Beth önündeki kupayı tek hamleyle tutup kaldırdı
"Moralini bozma, umursamaman gereken şeyler bunlar."
Haklıydı ama umursamıyordum.Elimdeki hammurgere bakıp konuşmaya başadım " Umursadığımıda kim söyledi.Aklıma bile gelmiyor " ben sustuktan sonra Beth elindeki kupayı ağzına götürüp hızlıca içti.Önümdeki kupanın içinde bulunan kabak suyuna iğrenerek baktım istemeden çıkardığım *ıyğh!* sesiyle konuşmaya devam ettim "Kabak suyundan nefret ederim! Sen seviyor gibi görünüyorsun " ardından yüzümü buruşturup devam ettim " ..eğer öyleyse benimkinide içebilirsin"
Riley Beth McConnor
Gryffindor III.Sınıf
Gryffindor III.Sınıf
Riley Beth McConnor

Yoğun Mola Yorgun10

Yoğun Mola Empty
MesajKonu: Geri: Yoğun Mola   Yoğun Mola Icon_minitimeCuma Eyl. 04, 2009 8:29 pm

Hafif bir gülümsemeyle yutkunarak ona doğru yöneldim, kabak suyundan nefret etmesini garip bulmamıştım. Karnımı doldurmak amaçlı içtiğim bir şey sayılabilirdi, tatlı tatı beni rahatsız etmiyor değildi ancak bundan pekte şikayetçi değildim. Parmağımla kupasını göstererek "Fazla tatlı ama tok tutuyor." diye babamdan bir alıntı yaptım ve "Ve eğer onu da içersem tartı medeni cesaretimden şüphe edecek." diye alay ettim kendimle. Yaşıtlarıma göre oldukça kütleli ve uzun sayılırdım ancak kilom dış görünüşüme yansımazdı. Bu kütle problemi daha güçlü olmamı sağlıyordu. Hele de quidditchteki umut kaynaklarımdan birisi buydu, oldukça çeviktim.

+ RP bitirilmiştir. +

Yoğun Mola
1 sayfadaki 1 sayfası