| Aşk mı Kariyer mi? | |
|
+4Albert De Salvo Édith S. Fouquét Rabel Xyre Britney Vera Curtis 8 posters |
Aşk mı kariyer mi? | Aşk | | 53% | [ 9 ] | Kariyer | | 47% | [ 8 ] |
| Toplam Oylar : 17 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Aşk mı Kariyer mi? Paz Tem. 05, 2009 4:49 pm | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Aşk mı Kariyer mi? Paz Tem. 05, 2009 4:55 pm | |
| | |
|
| |
Édith S. Fouquét Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 41 Patronus : Benekli bir dişi sırtlan. Tarafı : Karanlık Taraf. Kan Durumu : Melez {Kimsenin bilmemesi için elinden geleni yapar.} Rp yaşı : 27. Asası : Meşe ağacından yapılma. Özünde Kunduz Tüyü vardır. 21 cm. Savunma büyülerinde çok güçlüdür. Özel Yetenek : Metamorfmagus Evcil Hayvan : Path isimli bir yılan. Her zaman yanında taşımasa da evinde besliyor. Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Aşk mı Kariyer mi? Paz Tem. 05, 2009 5:22 pm | |
| Çocuk da yaparım, kariyer de xP Kariyer ne ya x/ İstemiyorum kariyer falan, ama aşka da pek inandığım söylenemez. Yine de aşk sanırım ^^ | |
|
| |
Albert De Salvo Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Meslek : Kehanet Profesörü Patronus : İspanyol Boğası Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 32 Asası : Anka Teleği Dikenli Defne 11 İnç Özel Yetenek : Çatalağız-Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Aşk mı Kariyer mi? Çarş. Tem. 08, 2009 3:27 pm | |
| Kariyer... Aşk diye bir şey yoktur. | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Aşk mı Kariyer mi? Çarş. Tem. 08, 2009 3:30 pm | |
| Kariyer.Aşk herhangi bir şey olmadığı takdirde sadece 3 seneliktir.Ayrıca insanın ruhuna duyulduğundan tamamen tercih meselesi. | |
|
| |
Marishka V. Aleera Félix Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 58 Nerden : İzmir... Tarafı : Z.A.Y Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : ~ Zekanın Tılsımı ~ Özel Yetenek : Animagus*Unicorn Evcil Hayvan : Peri Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Aşk mı Kariyer mi? Çarş. Tem. 08, 2009 5:53 pm | |
| İkisi arasında kaldım x) Bence aşk karşılıksız olduğu zaman ve sevdiğin kişinin senin sevdiğini bilmediği zaman daha güzel oluyor . Bildiği zaman, bir çuval inci berbat oluyor x( Bu yüzden Kariyer ! | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Aşk mı Kariyer mi? Perş. Tem. 09, 2009 6:22 pm | |
| | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Aşk mı Kariyer mi? Cuma Tem. 17, 2009 8:04 pm | |
| Ne aşk ne de kariyer... Bence mühim olan dostluk.
*Aşk, karın doyurmuyor maalesef. Üstelik zamanımızdaki insanların çoğu bağlanmaya karşı. *Kariyer, yalnız başına çekilmez. O yoğunluk içinde bir şeyler paylaşabileceğin biri yoksa eğer, boşuna para kazanmaya ya da ün yapmaya gerek yok.
Bu yüzden seçenekler arasında olmayan seçeneği; dostluğu seçiyorum ben. Ama oyumu kariyerden yana kullandım. (: | |
|
| |
| Aşk mı Kariyer mi? | |
|