Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sıcak Çikolata

3 posters
YazarMesaj
Mia Claire Abbey
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mia Claire Abbey

Gerçek İsim : ~ Damla
Patronus : -
Tarafı : Aydınlık
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 13
Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta
Özel Yetenek : -
Evcil Hayvan : kedi*
Sıcak Çikolata Bezgin10

Sıcak Çikolata Empty
MesajKonu: Sıcak Çikolata   Sıcak Çikolata Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 1:26 pm

Ne kadar sıkıcı bir gün.Evden kaçıp buraya gelmek yaptığım en iyi şeydi.O uzun yolda etrafıma bakına bakına yürüyordum.Muggle dünyamda olsaydım,yani Londra'da elli taneye aşkın mağazaya girip,çıkmıştım ama burda bitanesine bile girmedim.Bir pelerin mağazasının önünde durup pelerinleri göz gezdirdim.Yeniler oldukça iyi gibi görünüyordu,fakat yanıma pek fazla para almamıştım.
Etrafımı son bir kez süzdüm tanıdığım birilerini bulurum diye ama bulamadım yada göremedim.Elimi hafifçe kaldırıp saatime baktım.Oldukça uzun zamandır buradaydım ve hala yanlızdım.Telepati yeteneğim olsaydı keşke diye iç geçirdim.Belki Dylan'ı yada Beth'i buraya çağırırdım.
https://hogwarts-rpg.editboard.com/lejant-f27/mia-claire-abbey-t8
Margarita Elisa Unique
Margarita Elisa Unique

Meslek : SBS'zede
Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^
Patronus : Vakti gelince...
Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^
Kan Durumu : Melez
Asası : Olivander Amca verecek.
Özel Yetenek : Fazla zeki xP
Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^
Sıcak Çikolata Nerede10

Sıcak Çikolata Empty
MesajKonu: Geri: Sıcak Çikolata   Sıcak Çikolata Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 1:43 pm

Diagon Yolu'nu ve Çatlak Kazan'ı kendime mesken seçmiştim resmen. Çatlak Kazan'da kalmak zorundaydım, Hogwarts'ın açılmasına az kalmıştı çünkü. Diagon Yolu ise bir cennetten farksızdı. İstediğim her şeyi elde edebileceğim harika bir yerdi. Fakat... Tek kusuru, hiçbir dükkanda bir karadul bulamamış olmamdı. Bu güzelim örümcekler çok yanlış anlaşılıyordu. Ne var yani erkeğini yiyorsa? Millet evinde karısını, çocuğunu doğrarken bu hayvancağızın yaptığı kötü bir şey değil ki. Ah, şu önyargı...
Süslü tabelalara baka baka yürürken aklımın bir köşesinde sıcak çikolata içme isteği belirdi. Hava sıcaktı, herkes soğuk bir şeyler isterken benim yaptığım tercih pek normal sayılmazdı. Ama kime ne? Önüme çıkan ilk dükkandan adamımı attım ve etrafıma göz attım. Küçük bir dükkandı, içinde üç tane yuvarlak masa, masanın etrafına konmuş oldukça davetkâr kırmızı puf koltuklar ve girişte bir büfe vardı. Sahibi yaşlı bir adamdı, elinde bastonu ile gözlüklerinin ardından beni süzüyordu. Ne bakıyorsun, be adam? Hemen içeceğimi alarak dükkandan çıktım. İnsanların uzun uzun bana bakmasından hoşlanmıyordum. Taş kaldırımda yürürken gözlerim sokakta yürüyen büyücü ve cadılara takılıyordu. Birçoğu alış veriş yapmak için gelmişti, ellerinde uzun listelerle bir o dükkana bir bu dükkana yürüyorlardı. Tatlı bir heyecan vardı sokaklarda.
Kaldırımdan tam inmek üzereyken sarı bir baş gördüm. Üstüme üstüme gelen bir baş. Ben, tam olarak ne olduğunu anlayamadan elimden bardağım kaydı, gözlerimin bir an karardı ve sert zemine kapaklandım. Başımı kaldırıp üzerime baktım. Üstüm başım toz olmuştu, elimden kayan bardak bana çarpan kişinin üstüne dökülmüştü, kız ciyak ciyak bağırırken çok komik duruyordu. Kızdırılmış bir goril gibi sağa sola saldırmasını bekledim, ama böyle bir şey yapmadı, bana ters ters baktı. Ve... Evet, özür dilemem gerekiyordu, değil mi?
'' Ah, pardon. Gerçekten üzgünüm. '' dedim, gülmemi engellemek için dişlerimi sıktım, ama küçük bir kahkaha ağzımdan kaçıverdi. Ah, çok da umrumdaydı ya.
Mia Claire Abbey
Mia Claire Abbey

Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta
Sıcak Çikolata Bezgin10

Sıcak Çikolata Empty
MesajKonu: Geri: Sıcak Çikolata   Sıcak Çikolata Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 2:03 pm

Biraz daha yürümek.Evet yine yapacağım şey bu olacaktı.Yavaş yavaş yürürken gözlerim yeni çıkan süpürgelere çarpmıştı.Ne kadarda güzeldiler.Eğer maçlara katılıyor olsaydım bunların birini kesinlikle alırırdım.Yolda yürümeye devam ederken üzerime aniden çarpıp dökülen sıcak çikolatayla bağırmaya başladım."Aaaaaaa!! "
Yanıyordum.Sıcaklık derime öyle işlemişti ki,bağırmam normaldi.Durduğum yerde üstümü çıkartmak isterdim ama yapamazdım.Parmaklarımla üstümdekini çekiştirip sıcağı önlemeye çalıştım.Gözlerimi yere kapaklanan kıza diktim.
Kız üzülmüşe benzemiyordu.
' Ah, pardon. Gerçekten üzgünüm. '' ardındanda küçük bir kahkahayla ayağı kalktı.Sinirlenmiştim hemde olduğundan daha fazla.Ona sinirle bakmaya devam ederek konuşmaya başladım. "Çok mu komik ? Yürürken önüne baksana be "
Ardından tekrar devam ettim "Yandım.. " bunu söylerken bende istemeden gülmüştüm.Belkide kızın suçu değildi.Şuan tek düşündüğüm önümdeki bu lekeyle nasıl durucaktım.Acaba aklapakla büyüsü işe yararmıydı?
Margarita Elisa Unique
Margarita Elisa Unique

Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^
Sıcak Çikolata Nerede10

Sıcak Çikolata Empty
MesajKonu: Geri: Sıcak Çikolata   Sıcak Çikolata Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 5:59 pm

'' Çok mu komik? Yürürken önüne baksana be. ''
Kız, sinirli bir şekilde söylenirken Elisa, üstünü çırpıyordu. Bembeyaz ceketi grimsi bir renge bürünmüştü. Diz kapaklarında çizikler oluşmuştu. Neyse ki kız gibi üstüne sıcak bir şey dökülmemişti. Şansının yaver gittiği söylenebilirdi.
'' Yandım. ''
Elisa kıza döndü. Yürürken önüne bakmıştı, en son görüntüler beyninde hala dönüyordu. Suçlu kendisi değil, salına salına yürüyen ve karşıdan gelen birini fark edemeyen kızdı. Yerdeki kız.Üff, yandıysan yandın. Abartma. Düşüncelerini vicdan azabı böldü. Biraz kaba davranmıştı, umarsamaz tavırları ve kondurduğu kısa kahkaha kızın sinirlenmesine sebeb olmuştu. Ama Elisa ne yapabilirdi? Gelmiş bir de Elisa'yı suçluyordu. Başını iki yana salladı.
'' Üzgünüm, ama yapabileceğim bir şey yok. '' dedi bütün ciddiyetiyle. Kızın elini takip etti gözleriyle. İnce, uzun bir asa çıkartıyordu.
'' Hogwarts dışında büyü yapılmasına izin verilmiyor diye biliyorum. '' dedi hemen. Elisa, kızın yerden kalkmasına yardımcı olmak için elini uzattı. İsteyerek yaptığı söylenemezdi. Kibar bir insandı, kabalığın ne olacağını bilemeyecek kadar zarif...
Kızın üstündeki kocaman lekeye bakınca biraz üzüldüğünü hissetti. Bir sürü büyücü ve cadının arasında, kısaca kalabalık bir ortamda kirli bir üstle gezmenin ne olacağını az çok biliyordu Elisa.
'' Üstün... '' dedi, parmağı ile lekeyi gösterdi ve kaşlarını çatarak devam etti, '' Çok kötü olmuş. ''
Johnny Evans
Johnny Evans

Asası : 'Gereksiz Sözler' En İyi Büyüsü: Avada Kadavra
Evcil Hayvan : Kızıl Kabuklu Kaplumbağa
Sıcak Çikolata Keyifl10

Sıcak Çikolata Empty
MesajKonu: Geri: Sıcak Çikolata   Sıcak Çikolata Icon_minitimeSalı Eyl. 08, 2009 5:03 pm

Kitap okuyordum ama sıkılmıştım da. Tabi az önceki aksiyonu saymazsak. Yanlışlıkla kahvesini babamın üzerinde dökünce en azından biraz hareketlilik oldu. Yeni bir şeyde öğrendim hem; kahve lekesi, hemen müdahale edilip, buzla çıkarılır. Yinede sıkıntı peşimi bırakmadan kovalıyordu beni. Londra'da hava oldukça sıcaktı. O kadar ki, neredeyse eriyip, koltuktan kayarak yere akacaktım. Aklıma bir fikir gelmişti. Hogwarts'ın açılmasına az kalmıştı ve ben 'Büyü Dünyası'nı daha önce hiç görmemiştim. Kitabı elimden bırakıp, eriyen bedenimi toparladıktan sonra evde annemi aramaya başladım. Ahh, ne kadar aptalım, annem ahırda yeni gelen taya bakıyordu. Çabucak yanına koştum. Anneme isteğimi anlattım. Kabul etti, çok zaman kaybetmeden çıktık. Yolculuk oldukça eğlenceliydi daha önce hiç görmediğim şeylerle karşılaştım, buna bir duvardan geçmek de dahil. Sonunda gerçekten kalabalık bir yola vardık. Annem buranın 'Diagon Yolu' olduğunu söyledi. Büyü Dünyasının en işlek mekanlarından biriymiş. Gerçekten de öyle. Öylesine geziyorduk. Etrafa bakınıp durduk bir süre.

Annemle dışarı çıkmanın
en kötü yönlerinden biri, herhangi bir yerde herhangi ilgisini çeken bir şeye rastladığında, o şeyi bırakmasının çok zor oluşu. Bunun burada olmamasını umsam da annem pelerinlere kafayı takmış gibiydi. Bir süre vitrindeki mankenlerin üzerinde baktığı pelerinlere, birde kendi üstünde bakmak istedi. Tabi ki beni de içeri sürükleyerek. Kendime oturacak bir tabure buldum ve üzerine kendimi bıraktım. O kadar uzun zamandır buradaydım ki sanki oturduğum tabure de vücudumun uzuvlarından biri haline gelmişti. Pişmanlık duyuyordum, evet bu pişmanlıktı. Evde sıkıldığımı düşünüp annemi beni gezdirmeye ikna ettiğim için pişmandım. Hem de şimdi daha da sıkılmıştım. Sıkındı içinde iç çekerken, buğulu vitrin canımın dışında içeri bakan birini gördüğümü sandım. Biraz daha dikkat edince bunun Mia olduğunu anladım. Oda pelerinlere göz gezdiriyordu. Ne büyük şans! Hemen yerimden fırladım, ama ben kapıya vardığımda o çoktan kalabalığa karışmış ilerliyordu. Seslenmeyi düşündüm ama bu kalabalıkta duymazdı da. Bir elimle kapıyı açık tutarken, hala kırmızıyla mavi arasında kararsız kalan anneme baktım. Hayır! Bunu bir dakika kadar daha sürdüremezdim. "Anne, az önce Mia'yı gördüm. Yanına gidiyorum." Annem kalabalıkta kaybolacağımı anlatmaya çalışan caydırıcı cümleler kursa da, ona büyüdüğümü ve Mia'nın burayı zaten bildiğini onunlayken kaybolmayacağımı söyledim. Komik, hâlbuki onu ararken bile kaybolabilirdim, bunu annemin bilmemesi iyi diye düşünerek, hala beni yanından ayırmakla ayırmamak arasında tereddütteki annemi bırakıp yokuştan aşağı, Mia'nın peşinden gittim.

Tanrım! Bu ne kalabalık. Kalabalıktan hiçbir zaman hoşlanmazdım. Bana
itici gelirdi. İlerlemeye devam ettim. Aklımda ki Mia'yı bulma düşüncesi, kalabalık içinde gittikçe uzaklaşıyor, yerini bilmediğim bir yerde ne yapacağımı bilmediğim endişeli duygulara bırakıyordu. Bu çok güzel diye düşündüm, kendime kızıyordum. Bilmediği bir yerde belli belirsiz gördüğü birinin peşine düşmek bir sersemin işi olabilirdi. "Lanet olsun!" bir an durdum, o keskin çığlıktan sonra " Ya da olmasın!" Duyduğum sesin Mia'nın sesi olduğuna emindim. Kafamı çevirip etrafı kolaçan ettim. İşte! Oradaydı önünde bir kızla konuşuyordu. Biraz daha yaklaşınca bunun bir konuşmadan çok tartışma olduğunu anladım. Oraya vardığımda, tartışmalarının birazcık olsun dinmiş olduğunu anladım ve kızın başını kaçırdığım şu cümlesinin sonuna yetişmiştim. " ...kötü olmuş. '' Omzuna dokunup Mia'nın yanına geçtim, üzerindeki lekeye bakarken endişeli gözüküyordu. " Biliyor musun pelerin dükkanından beri seni kovalıyorum." Gülümseyerek devam ettim " Ouu! Üstüne ne oldu? " Yanında ki kız olayı kısaca anlattı. Sesinde Mia'yı suçlayan bir eda vardı. Hitap şeklinden tanışık olmadıklarını da fark ettim. Leke sıcak çikolata lekesiydi. Aklıma sabah ki olay geldi. “ Tamam kahve değil ama tatları benziyor “ diye düşündüm. Önünde bulunduğumuz dükkanların birinden bir avuç buzla yanlarına döndüm. Lekenin üzerine buzlar koyarken, şu diğer kızda lekenin çıkmasını umut eden bakışları fark ettim. Sanırım aslında kendini savunuyordu. Kötü biri değildi o…
Mia Claire Abbey
Mia Claire Abbey

Sıcak Çikolata Bezgin10

Sıcak Çikolata Empty
MesajKonu: Geri: Sıcak Çikolata   Sıcak Çikolata Icon_minitimeÇarş. Eyl. 09, 2009 5:08 pm

'' Üstün... '' diyerek parmağıyla üstümü gösterip devam etti '' Çok kötü olmuş. ''
Gerçektende öyleydi.Onca cadının büyücünün arasında bu halde bulunmak berbattı.Hogwarts dışında büyüde yapamıyordum.Of ne yapacaktım diye iç geçirirken,omzumdaki bir dokunuşla arkamı döndüm.Bu Johnny'di.Benim çocukluk arkadaşım.Şaşırmıştım çünkü onu burada daha önce görmemiştim."Johnny! " diyerek onun konuşmasını bekledim. " Biliyor musun pelerin dükkanından beri seni kovalıyorum."
Dudaklarımı büzüp lekeye odaklandı gözlerim.
" Ouu! Üstüne ne oldu?
" dedi hafif bir gülümsemeyle Johnny.
Diyecek tek bir laf bulamıyordum.Yanımdaki üstüme şu sımsıcak çikolatayı döken kız olayı kısaca anlattı.Daha sonra gözlerimi kısıp Jonhhy'e baktım.Çarpık bir gülümsemeyle Johnny'e bakıp "Yanında tişört var mı ? " dedim sustum ve bakışlarımı kıza çevirdim " Yada senin ? "
Eminimki ikisindede yoktu ama sormakla birşey kaybetmezdim.Onlar cevap vermeye hazırlanırken gözlerimi lekeye diktim.
Margarita Elisa Unique
Margarita Elisa Unique

Sıcak Çikolata Nerede10

Sıcak Çikolata Empty
MesajKonu: Geri: Sıcak Çikolata   Sıcak Çikolata Icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 6:16 pm

Bir anda görüntü alanına giren uzun boylu oğlan çocuğuna baktı. Nereden çıkmıştı? Bu, çikolata olayı çok uzamıştı, gitmek istiyordu. Yapması gereken neydi, özür dilemekti sadece. Oysa Elisa, uzun zamandır ayakta dikiliyordu. Yüzünü buruşturup çocuğun sıratması izledi. Çocuğun sözlerinde ikinci bir anlam seziyordu Elisa. Bu çarptığı sarışın kıza sulanıyor muydu ne? Elisa, eliyle ağzını kapatıp yerinde sessizce kıkırdadı. Burada olduğu için mutlu gibiydi artık, kendisini eğlendirecek bir şeyler bulmuştu. Havada aşk kokusu var, diye düşündü. Bu düşüncesini kanıtlayan birkaç sözcük duyması da bunu bir gerçek haline getirirdi aslında.
'' Yanında tişört var mı? '' dedi kız, acıklı acıklı. Evet, üstünde kocaman bir leke ile durmak can sıkıcıydı. Kızın yardım isteme çabası ile saçmaydı. Tişört istediği kişi erkekti, omuzları geniş ve ondan oldukça uzun boyluydu. Onun yanındaki bir tişörtün kıza olma olasılığı hemen hemen yoktu.
'' Ya da senin? '' Doğru soruyu sormuştu. Elisa kızı süzdükten sonra karşısındaki dükkana kaçamak bir bakış attı. Gitmek, buradan uzaklaşmak için nelerini vermezdi.
'' Yok. '' dedi kesin bir şekilde. Kısık bir sesle ekledi, '' Olsa bile vermezdin, canım. '' Evet, kesinlikle vermezdi. Neden böyle bir iyilik yapacaktı bu zavallıya? Kendisi çarpmıştı, bir de kendini bir şey sanmış Elisa'ya diklenmişti. Bu bir hataydı. Ama bu kız, bu hatanın sonucunu bilemeyecek kadar akıldan yoksundu. Kıza ve yanında gülümseyip duran çocuğa son kez baktı.
'' Görüşmemek dileğiyle. '' Arkasını dönüp Çatlak Kazan'a doğru yol almaya başladı. Arkasından gelen gülüşmeleri hala duyabiliyordu. Sinir bozucu.
Mia Claire Abbey
Mia Claire Abbey

Sıcak Çikolata Bezgin10

Sıcak Çikolata Empty
MesajKonu: Geri: Sıcak Çikolata   Sıcak Çikolata Icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 7:39 pm

'' Yok. ''
bu cevaptan sonra yapacağım tek şey buradan uzaklaşmak olacaktı.Tam birşeyler söylemek için ağzımı açmıştım ki bücür kız kendini beğenmiş edayla devam etti.
'' Olsa bile vermezdim, canım. '' Ne sanıyordu bu kız kendini? Küçük bi aptaldan başka birşey değildi o."Bana bak seni küçük sü... " sözlerimi tamamlamadan kız olduğu yerden uzaklaşarak mırıldandı
'' Görüşmemek dileğiyle. '' onunla görüşmek isteyende kimdi?
Johnny'e bakıp gülümsedim ve kıza doğru döndüm "Senle görüşmek isteyende kim ? Şimdi yol al tatlım " gerçektende yol almıştı,kaybolanana kadar o kadar gülmüştüm ki..
Mia Claire Abbey
Mia Claire Abbey

Sıcak Çikolata Bezgin10

Sıcak Çikolata Empty
MesajKonu: Geri: Sıcak Çikolata   Sıcak Çikolata Icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 7:39 pm

Rp bitti ^^

Sıcak Çikolata
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sıcak Bir Gün