| Visual Kei ~ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Visual Kei ~ Salı Eyl. 08, 2009 2:39 pm | |
| Visual keiVisual Kei, kelime anlamıyla "görüntü stili" demektir. 1980'lerde başlayan Japonya kökenli bir rock/metal akımıdır.Başlangıç Visual Kei akımının tam olarak nasıl başladığı bilinmemekle beraber, popülerleşmesi ve belirli standartlara oturması X Japan grubuyla olmuştur. Bu açıdan resmi olmamakla birlikte akıma dahil olarak kabul edilen en eski grup X Japan'dır.Luna Sea, Kuroyume, Zi:kill, Shazna, ve Baiser gibi gruplar Visual Kei'nin "patlamasına" yardımcı olmuşlardır.Özellikler Visual Kei, genel anlayış olarak Glam Rock akımıyla benzerlik gösterir. Sahne performansı, grubun kıyafetleri ve çeşitli ekipmanın görünüşü müziğin kendisi kadar önemlidir. Grup üyeleri şaşırtıcı makyajlar, sıradışı saç şekilleri ve parlak kıyafetlerden yararlanır, fantastik ve anime tabanlı kostümler görülmüştür, pek çok müzisyen "dişil" hatta "androgyn" görünmeyi tercih eder. Visual Kei anlayışı Japon kültürünün gelenekçi yapısına ters düştüğü için genelde gruplar popülerleştikçe "efendileşirler". Tam anlamıyla Visual Kei olan grupları Japonya dışından takip etmek zordur.ÜyelerVladimir Stepan NieltsevAnika Freyja JørgenAdriana Ellen RouxPenelope M. L'Amour Althia I. Lonicera
En son Vladimir Stepan Nieltsev tarafından Perş. Eyl. 10, 2009 9:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Visual Kei ~ Salı Eyl. 08, 2009 2:40 pm | |
| Uzun süredir takipçisiyim, mutlaka eklenmeliyim *-* | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Visual Kei ~ Salı Eyl. 08, 2009 2:42 pm | |
| | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Visual Kei ~ Salı Eyl. 08, 2009 2:48 pm | |
| Harika *-* Başka gelecek var mı çok merak ettim XD | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Visual Kei ~ Salı Eyl. 08, 2009 2:50 pm | |
| Beril sayesinde çapon aşkım başladı ki benim ^^ Eklerseniz. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Visual Kei ~ Perş. Eyl. 10, 2009 2:54 pm | |
| Ekledim bile. *-* Ha, bir de uyuz olduğum şeyi söylemek istiyorum: "Bunlar kız ya, neresi sevilir bunların. Bunları sevdiğinize göre siz de şüphelisiniz." gibi tepkiler. =_= Kız olsalar ne olacak, zorlarına mı gidiyor anlamıyorum. Kaldı ki imajla müzik tarzının uyuştuğunu düşünenleri de bunun üzerinden kategorize etmek kimsenin haddine değil. Bir de emolarla karıştırılmasına uyuzum, insan benzetme, genelleme gibi eylemlerde bulunacaksa en azından bir araştırmalı. ^^ | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Visual Kei ~ Perş. Eyl. 10, 2009 2:57 pm | |
| Çaponlarr <3 Ehm.. Ekle ekle beni de x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Visual Kei ~ Perş. Eyl. 10, 2009 3:12 pm | |
| Ekledim. =) Japonlar yapmış abi. xD | |
|
| |
Althia I. Lonicera Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 173 Tarafı : Taraf tutmuyor ~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Icy adında bir kedisi var. Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Visual Kei ~ Perş. Eyl. 10, 2009 9:09 pm | |
| O kız gibi diyenlere Miyavi çok güzel bir cevap verdi blogunda; " Öyle konuşanların içinde aslında gizli bir gay var. " Çok da doğru demiş xD Her zamanki gibi <3 Ehemm, ne bekliyorsun Vladimir-kun, desem? xD Ekle beni de ^^ J-Rock tüm hayatım oldu artık xD Miyavi'sinden GazettE'suna, SuG'undan, An Cafe'sine, X Japan'ından Moi Dix Mois'ine, Alice Nine'ından Dir en Grey'ine, 12012'sinden Ayabie'sine, Gackt'ından D'espairs Ray'ine, ne kadar dağılmış da olsa Due'lé Quartz'ından, Malice Mizer'ına ve daha sayamadığım bir çoğuna, hepsini seviyorum <3 Yaşasın karı kılıklı herifler! <3 [ Gay olanlar bile! <3 ] | |
|
| |
| Konu: Geri: Visual Kei ~ Perş. Eyl. 10, 2009 9:11 pm | |
| Ekledim bile. *-* Kaldı ki, Miyavi'nin dediği homofobikler için de geçerli. ;) | |
|
| |
Althia I. Lonicera Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 173 Tarafı : Taraf tutmuyor ~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Icy adında bir kedisi var. Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Visual Kei ~ Perş. Eyl. 10, 2009 9:14 pm | |
| Miyavi ne derse doğrudur xP O Tanrı <3 . Off o Melody >.> .. Neyse sustum xD İvit, ivit bu başlığı açman iyi olmuş Vladimir-kun, birinin halkı bilgilendirmesi gerekirdi xD | |
|
| |
| Visual Kei ~ | |
|