Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
Konu: Maggie Eva Adams C.tesi Eyl. 12, 2009 10:40 am
Ad: Maggie Eva Adams
Kullanılmasını İstediği Ad: Maggie Adams
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
Konu: Geri: Maggie Eva Adams C.tesi Eyl. 12, 2009 10:41 am
Ad: Maggie Eva Adams Yaş: 19 Doğduğu yer: Kanada/Ottawa Yaşadığı Yer: İngiltere/Londra Ana Dil: İngilizce Konuşabildiği Diller: Fransızca, Fince Mezun Olduğu Okul: Hogwarts/Ravenclaw Meslek: Müzisyen/Solo Kariyer Fiziksel Görünüş Aile Geçmişi Maggie, Helen ve James çiftinin tek kızları. Maggie'nin soyu biraz karışık. Annesi Helen bir Fransız ve babası İngiliz. Fakat bu göçmen aile Kanada'ya taşınarak kendilerine mükemmel bir hayal kurmuştu. Fakat annesi ölünce Maggie ve babası İngiltere'y e taşınır ve orada yeni bir hayata başlarlar. Kişilik Maggie içine kapanık biridir. Fakat sahnedeyken tamemen farklı bir kız olur. İnsanlara soğuk davranır ve çekingendir. Cesaretlidir ve ona ne derlerse densin kendi bildiğini yapar. Kendine güveni yoktur. Ve babasından başka kimseye güvenmez. Mitoloji'yi çok sever. Arkadaş canlısı değildir. Huysuz ve umursamazdır fakat şefkatlidir. Kalbi tüm insanları sevmeye yeter ama Maggie bu yanını her zaman saklar. EKlenmek için 1 adet ıcon ve kurgu ile gelin lütfen ^^
En son Maggie Eva Adams tarafından C.tesi Eyl. 12, 2009 11:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Konu: Geri: Maggie Eva Adams C.tesi Eyl. 12, 2009 10:41 am
İlişkiler
Penelope M. L'Amour
KURGU: Bana destek olduğu için onu çok seviyorum. Sihir Bakanı olmadan önce de en iyi arkadaşlarımdandı. Yaş farkı önemli değil zaten. İlk karşılaştığımız gün Sisli Göl'de ben ağlarken beni yatıştırdığında ona kanım çabucak ısınmıştı. ~Yakın~ ~Değer Verdiklerim~ ~Güzel Bulduklarım~ ~Güvendiklerim~
Vladimir Stepan Nieltsev
KURGU:Genellikle utangaç biriyimdir ama Stepan'ı grubu ile çalarken görünce gerçekten ona kanım ısınmıştı. Onu tebrik etme fırsatım olmamıştı ama onu Sisli Gölde tek başına görünce kimseye gitmediğim halde sorunu varmı diye sormuştum. Fakat onda bir şey vardı. Cinsiyet tercihlerimiz farklı olduğundan hayal kırıklığına uğramıştım fakat benim için en iyi arkadaşlardan biri olduğunu biliyordum ~Değer Verdiklerim~ ~Yakın~ ~Arkadaşlarım~
En son Maggie Eva Adams tarafından Paz Eyl. 13, 2009 1:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
Meta olduğumu biliyosun.. Yakın arkadaşlarımdansın. Yaşın azıcık büyük olsa çocukluk arkadaşım da derdim amma.. xD
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
Kurguyu biliyorsun, kendimi sana yakın hissediyorum. Karakterlerimiz uyuşuyor.
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09