| Paparazziden Kaçış | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Paparazziden Kaçış Salı Eyl. 15, 2009 11:20 am | |
| Rp'dekiler: Sonia Lia Gonzalenz ve Chuck Tonks
Kurgu Hakkında Bilgi:Sonia'nın Meta halinde yakalanması dışında kendini başka biri gibi tanıtması.
(Not:Kimse damlamasın.)
En son Sonia Lia Gonzalenz tarafından Çarş. Eyl. 16, 2009 9:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış Salı Eyl. 15, 2009 12:01 pm | |
| Heryerde Dırdırcı yazarları bulunuyordu.Sonia Dırdırcıya haber olmaktan korkuyordu.Çünkü yazarlar herkes hakkında haber yazabilirdi.Tanımadığı birkaç insandan kurtulmayı başarmıştı.Ama dışarı çıkarken bile tedirgin oluyordu.Üç süpürgeye geldi.Üstündeki montu çıkardı ve oturdu.Etrafa bakınıyordu.Kılık değiştirmesi gerekiyordu.Önce bir kaymak birası söyledi ve kaymak birasını yudumladı.Ağazının etrafı köpük olmuştu.Onu diliyle yaladı.Sonrada birşeyler düşünmeye başladı.Fikir bulmalıydı.Kendi kendine konuşuyordu.
"Hadi ama beyin çalış."
Dedi.Sonra çenesini kapadı bir yol bulmalıydı ama kafası çok karışıktı.Bu ortamda gürültülüydü ama dışarı çıkamazdı.Masaya elini koydu.
"Ahh..."
Kaymak birasından bir yudum daha aldı.Aklına hiçbirşey gelmemişti.İyikide yazar filan olmamıştı yoksa haber filan bulamazdı.İlham gelmesini bekliyerek yazar olunmuyordu.Ama aklına bir fikir gelmesi için düşünmekten başka yol yoktu.
"Düşün,düşün ve düşün."
Sözünden başka birşey demiyordu ve gittikçe umudunu kaybediyordu.Aklına bir fikir gelmişti.
"Buldum!"
Dedi.Bunu unuttmuş olmalıydı kısık bir sesle yine konuştu.
"Ben Bir Metamorfmagus'um."
Dedi.Kimse duymamıştı etrafını bakındı kimse ona bakmıyordu ama işini sağlama aldı ve masanın altına girdi çıktığında ise başka biriydi.Şmdi çok daha iyiydi.
| |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış Çarş. Eyl. 16, 2009 5:58 pm | |
| Havada bir anda aksi bir şimşeğin çakmasıyla, yağmur yağmamasını dileyerek oldukça eski ve üstüne bir şeyler karalanmış olan kapıyı elimin tersiyle ittirdim. Hafifçe yutkunarak dışarıdaki havanın serinliğini garipsediğim belirten bir homurtuyla içeriye doğru ilerledim küçük adımlarla. Etraftaki hafif tütsü kokusunu bastıran, yaz-kış yandığından emin olduğum, şömineye bakınıp etrafı süzüyordum. Yerdeki kirişlerin eskimiş ahşaplarına basarken dikkatli olmaktan kaçınırken duvarlardaki karanlık tabloları gözden geçirdim. Üstümdeki ceketin yakasını düzelterek küçük bir bar şeklinde yerleştirilmiş bölümün oturaklarından birini gözüme kestirdim ve hızlı adımlarla o yöne doğru ilerledim. Üstümdeki giymeyi asla sevemediğim giysilerin herhangi bir yere takılmamasına dikkat ederek oturağa oturdum. Bu takımı sevmiyordum ancak siyah olması hoşuma gidiyordu ve giymememi engeleyen tek neden buydu. Oldukça düzgün görünüyordu ve muggle kıyafetlerinden hiçbir yanı farklı değildi, tabii ki bunu önemsemiyordum.
Geçen birkaç sessiz dakika ardından düşüncelerimi garip hizalara sokmuş ve masanın diğer tarafında bardakları elleriyle düzenlemeye çalışan çocuğu süzmüştüm. Öğrenci olduğundan dolayı büyü yapamadığını sanıyordum, oldukça gençti ve yuvarlak yüzü tam olarak şekillenmemişti. Ondan başımın ağrısını alması ve düşüncelerimin arınması için bir Ateş Viskisi istemiştim. Birkaç saniye içinde önüme bir domino yerleştirmişti. Onu başımla onaylarak olduğum yerde doğrulup gövdemde birleştirip masaya dayadığım kollarımı çözmüş ve bardağı parmaklarımın arasına almıştım.
Domino içindeki viskiyi içmekten haz alıyordum ama bu benim için pek de önemli bir şey değildi. Hafif bir kaymak birası alıp kokusunu içime çekerek içebilirdim aslında, aynı iki oturak parelelimde oturan garip tavırlara sahip kız gibi. İlk başta oldukça genç görünmesine rağmen kaba ve sert pelerini dikkatimi çekmişti. Sonrasında da garip tavır tavırları. Sanki klostrofobisi vardı ve bir şeylerden saklanıyordu. Gene de emin olamıyordum.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış Perş. Eyl. 17, 2009 2:38 pm | |
| Sonia pek rahat değildi.Ama böylesinin daha iyi olduğunu biliyordu.Tedirgin olsada bunu belli etmemeye çalışıyordu.Pelerinini bağını biraz gevşetti.Artık normal biri gibi davranmalıydı.Ama bunu nasıl yapabilirdi?Bunları düşünürken ünlü ve yakışıklı Sporcuyu gördü.Ona hayrandı onunla tanışmak istiyordu.Hızlı adımlarla onun yanına gitti ve konuşmaya başladı.
"Merhaba! Ben sizin büyük bir hayranızım."
Dedi.Ne diyiceğini unuttur gibi oldu ama sonra onun yanına gelme sebebi aklına geldi.Hemen konuya girmek istiyordu.Bu iştede başarılı oldu.
"Sizinle bir fotorafım olsun istiyorum.O yüzden..."
Ama yanında makina yoktu.Çekemiyicekti.En azından bir imza alabilirdi.Bir kalem ve kağıt buldu.Öüne koydu ve imzalamsını istedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış Perş. Eyl. 17, 2009 4:40 pm | |
| Yanımdaki genç kızı süzmeyi kesip başımı önüme çevirmiş ve merağımı bastırarak önümdeki viskiden bir yudum almıştım. Sabah kalktığımda uyuştuğundan dolayı şikayet ettiğim omzumun ağrısını bastırarak içimden küçük bir küfürle doğruldum. Ritmik bir biçimde ayağımı dayadığım yere vurduğum topuğumu sabitledikten sonra boynumu esneterek yutkundum. Günlerin yorgunluğunu yeni yeni fark ediyordum, bu haftam gerçekten sıkıcı geçmişti. Şimdi de bunun etkilerini yavaş yavaş hissedebiliyordum. Omuzlarım her hareketimde kasılıyordu ve ayağa kalkacağım an kasıklarımın teklememe neden olacağından emindim.
Ne olduğuna anlayamadığım anlardan birinde az önce dikkatimi çeken kız yanıma yaklaştı ve "Merhaba." diyerek oturdu. Beni tanıdığını belirtti, tabii ki buna çok şaşırmıştım ve birkaç şaşırarak geçirdiğim saniye sonra telaşlanarak fotoğraf çektirebileceğimizi belirtmişti. Sonrasında ise imkanları olmadığını fark ederek çalışanlardan birinin yerleştirdiği küçük bir parşömeni yanındaki dolma kalemle birlikte önüme getirdi. Masanın üstüne bıraktığı kalemi dikkatle alarak parşömeni önüme çektim ve kenarlarındaki buruşukluğu düzelterek dikkatlice bir imza attım. Aslında tam olarak bir imza değildi, küçük bir paragraftan oluşuyordu ve yanımdaki kızın hoşnut kalması için ona adını sordum. "Adınızı öğrenebilir miyim?" ve parşömeni adını yazdığımda tamamlayacak bir şekilde hazırladım. Cevap verene dek cümlelerimi tekrar okudum.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış Perş. Eyl. 17, 2009 4:56 pm | |
| O ünlü sporcuya bu kadar yakın olmak Sonia'yı heycanlardı.Parşomeni alıp bakmak için can attıyordu.Chuck birşeyler yazmaya devam ediyordu.Ama Sonia tam olarak ne yazdığını göremedi.Bu sorun değildi.Sonia imza atma fastının bittiğini sandı ve parşomeni almak içın uzandı.Ama yanılmıştı.
"Adınızı öğrenebilir miyim?"
Dedi.Chuck Tonks. Bunun cevabı çoka açıktı .Sonia bunu söylemek için ağzını açtı.Şu anda Sonia olmadığını unuttmuştu.Bunu ona söyliyemezdi.Hemen bir isim Uydurdu.
"Ben Aa... Ellysa Eleneora M... Ma... Martinéz."
Uttanmıştı başını eydi.Saçmaladığını düşünüyordu.Şimdi ise parşömeni izmalamayı bitirmesini bekliyordu.
"Kusura bakmayın.Heyecenlandım."
Dedi.Umarım dediklerinde bir gizem olduğunu anlamamıştır.Derin bir nefes alıp Chuck Tonks'a gülümsedi.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış Perş. Eyl. 17, 2009 5:09 pm | |
| Hafif bir gülümseyiş belirdi adını yeni öğrendiğim kızın yüzünde, Ellysa'nın. Oldukça içten mimikleri vardı, anlık değişimlerini an be an yansıtıyordu yüzüne. O an ben de ona gülümseyip tebessümümü kesmeden parşömene yöneldim ve elimdeki kalemi son birkez kullanarak bıraktığım boşluğa ismini karaladım. Sonra da ona uzatarak başımı doğrulttum ve ona bakarak gülümsememi genişleterek "Umarım memnun kalırsın." dedim olağan sesimle. Masanın üstünde ittirerek almasını istediğim parşömeni ona doğru uzattım ve elimde dolma kalemi onun aldığı yere, tezgah olarak kullanılan kısma koydum.
Ceketimin kolunu düzelterek gerindim ve kolumdaki acı verici kasılmadan dolayı zorlanarak ellerimi masanın üzerinde birleştirdim. "Beni tanımanıza şaşırdım." dedim ve dudağımı ısırarak "Acaba kendinizi tanıtabilir misiniz?" diye devam ettim. Rahatsız olmamasını diliyordum ve olumlu bir yanıt gelmesi için bekledim.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış Perş. Eyl. 17, 2009 5:28 pm | |
| Sonunda Sonia'nın istediği olmulştu.Chuck'a birşeyler çaktırmadan gitmek istiyordu.
"Teşekkürler."
Dedi.Gözünün önüne gelen saçları düzeltti.Ama yine gözünün önüne giriyorlardı bunu sorun ettmeden ayağa kalktı.Gidicekti ama Chuck konuşmaya başladı.
"Beni tanımanıza şaşırdım."
Dedi.Bunda şaşırıcak birşey yoktu çünkü o bir sporcuydu Sonia'da tam benim dediğim gibi bir cevap verdi.
"Siz Ünlü bir sporcusunuz.Sizi tanımıyan utansın."
Dedi.Ve güldü.Biraz daha oturmanın sakıncası olmıyıcağını düşündü.Ve tekrar yerine oturdu.Chuck'a baktı.Birşey diyeceğini anlamıştı ama söyliyemiyordu ve sonuna ağzındaki baklayı çıkardı.
"Acaba kendinizi tanıtabilir misiniz?"
Gibi bir soruyla Sonia'nın karşısına çıktı.Yoksa Ellysa mı demeliyim? Bu işin içinden çık bakalım.Sonia ne diyeceğini bilemedi.Yüzünde şaşkın bir ifade vardı sonra bir şekilde kendini toparladı.
"Ben 18 yaşındayım.Ve... Manken olmak için bir baykuş postası yolladım."
Dedi.Gözleri faltaşı gibi açılmıştı.
"Bu kadar yeterli sanırım."
Dedi.Çünkü aklına bir fikir gelmiyordu sonra kendi kendine sessiz bir şekilde konuşmaya başladı.
"Al bakalım Sonia sana bir bela daha.Düzelt bakalım."
Diyordu.Umarım Chuck bunu dumamıştır.Yoksa herşey anlaşılırdı.Bunu anlarsa pek iyi olmazdı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış Perş. Eyl. 17, 2009 5:52 pm | |
| Sözlerindeki kararsızlık şüphe etmemi sağlamıştı ama bunu yansıttığım bakışlarımı ve mimiklerimi keserek merağımdan da uzaklaşabilmiştim. Ona doğru dönerek "Garipsediğimi belirtsem iyi olacak. Hogwarts'tan mı mezun oldunuz?" dedim ve cevabını beklerken içindeki Ateş Viskisi bitmiş olan dominoyu elimle kendimden uzaklaştırdım. Sonrasında tekrar Ellysa'ya dönerek onu tekrar süzdüm. Gerçekten farklı bir giyimi vardı, üstündeki pelerin oldukça ağır gibi duruyordu. Bunun bu havada giyilmesi normaldi ancak onudaha zarif bir şeyler giyebileceğini düşünüyordum. Onu ilk fark ettiğim anda da bu gözüme batmıştı ve tabii ki merağımı yenememiştim.
Başımı doğrultup ona doğru bakarken dışarıda çakan bir şimşekle ürküldüm ve damağımı ısırdım farkında olmadan. Cevabını beklerken başımı dışarıya doğru çevirip sisle yağmur yapmaması için şükredercesine homurdandım.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış Perş. Eyl. 17, 2009 6:17 pm | |
| Sorular peşini bırakmıyordu.En azından bu kolay bir soruydu ama Sonia'ya göre artık fazla yalan söylediğini düşündü.En azından bir kaç özelliği Ellysa ile aynı olmalıydı.
"Garipsediğimi belirtsem iyi olacak. Hogwarts'tan mı mezun oldunuz?"
Diye soran Chuck Tonks'a cevap verdi.
"Evet"
Dedi ve Chuck'a aynı soruyu o sordu.
"Siz Hogwarts'tan mı mezun oldunuz?"
Dedi.Chuck gibi birinin yanındaydı ama kıyafeti ise kaba geliyor olmalıydı.Bir ateş viskisi istedi.Beklemeye başladı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış Cuma Eyl. 18, 2009 6:42 pm | |
| Bir yandan başımla onu onaylarken "Evet." diye cevap verdim. O sırada üstüne beyaz bir önlük geçirmiş olan çocuk bir domino yerleştirdi Ellysa'nın önüne ve tekrar geri döndü geldiği köşesine. Ben de doğrularak ona doğru bakıyor ve gülümseyerek "Seninle tanıştığım için oldukça memnunum." diyorum. Sonrasında birkaç kelime daha geliyor aklıma ama arındıramadığım fikirlerimi söylemek istemezcesine birkaç saniyelik sessizliğimi sürdürdüm. Gövdemin hisasındaki masanın üzerinde birleştirdiğim ellerimi ayırarak parmaklarımı esnettim ve rahatsız edici seslerin ritmini kesip hafifçe yutkunarak başımı dikleştirdim. Belimin ağrıdığını hissedebiliyordum, akşam erkenden uyumak ilk planımdı. Şimdiki durumumdan oldukça hoşnuttum, rahatsızlık verici uzun tabure daime beni zorlasa da şimdi herhangi bir problemin bu yüzden kaynaklandığını sanmıyordum. Tek neden haftamın oldukça yoğun geçmesiydi, gün boyu kendimi zorlamamdı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış C.tesi Eyl. 19, 2009 9:37 am | |
| Sonia daha çok gerilmeye başlamıştı.Belkide onun gibi birine yalan söylemek doğru değildi.Sonia düşüncelere dalmışken Chuck konuştu.
"Evet."
Diye cevap verdi.Oda bir Hogwarts mezunuydu.Bu cevap üzerine sonia bir soru daha sordu.
"Hangi bina?"
Dedi.Gryffinor'lu olduğunu düşünüyordu.Ama bu sorunun cevabını öğrenmek için beklemek gerekiyordu.O sırada Chuck yine konuşmaya başladı.Sonia soru sormamasını istiyordu.Çünkü artık vericek cevabı kalmamıştı.
"Seninle tanıştığım için oldukça memnunum."
Sonia'nın yüzünde bir gülümseme belirdi.Sonia Ateş Viskidinden bir yudum daha aldı.
"Bende sizinle tanıştığım için oldukça memnunum."
Dedi.Aklına bir soru gelmişti bu seferde Sonia soru sorucaktı.Önce bu sorunun Chuck'ı rahatsız edebileceğini düşündü sonra dayanamayıp sordu.
"Belki bu soru sizi rahatsız edicek ama çok meraklıyımdır.O yüzden bu soruyu size sormak istiyorum."
Dedi.Önce bir ara verdi.Sonra Bardağındaki Ateş Viskisini bitirdi.Sonra o büyük ağzını açtı.
"Kaç yaşındasınız?"
Dedi.Sonra yine konuşmaya başladı.
"Sizin hayranınızım ama yaşınızı bilmiyorum.Emin değilim."
Dedi.Aslında haklıydı gerçek yaşını ona sormak belki daha net bir yanıt olucaktı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış C.tesi Eyl. 19, 2009 10:09 am | |
| Araya sıkıştırdığı sorusunu kavrayamadan devam etmiştim ve bir geçikmeyle "Gryffindor." diye devam ettim. Ardından bir önceki söyleyişimi onaylayarak biraz bekledi. Sonrasında da "Belki bu soru sizi rahatsız edicek ama çok meraklıyımdır.O yüzden bu soruyu size sormak istiyorum." diye başlayarak devamında yaşımı sordu. Tabii ki bunu garipsemeden hemen cevabımı verdim. "20 olmalı, sanıyorum." diyerek başımı ona doğru çevirdim ve gözlerimi devirerek "Nasıl hesaplandığını hala öğrenemedim." diye söylendim hayıflanarak. Olduğumuz yıldan doğduğum yılı çıkarmak olmadığını sanıyordum yaş hesabının, tüm büyücülerin karıştırdığı bir şey olmalıydı bu. En azından ben bilmiyordum ancak bulunduğumuz yıla göre böyle bir hesap yapabilmiştim.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış C.tesi Eyl. 19, 2009 10:32 am | |
| "20 olmalı, sanıyorum."
Dedi.Chuck Sonia ona gittikçe ısınıyordu.Chuck'ın verdiği cevap üstüne Sonia güldü.
"Sanıyorum mu?"
Dedi.Sonra yine güldü.Kendini toparlar toparlamaz Chuck'tan özür diledi.
"Üzgününüm.Sanıyorum diyince komik geldi."
Dedi.Sonra Chuck'a baktı.Ona kanı çok ama çok ısınmıştı.Belkide nir ünlü diye ona böyle davranıyordu.Sonia kendi kendine konuşmaya başladı.
"Berbat bir yalanın içindesin.Ellysa hanım."
Dedi.Chuck duymamış olmalıydı.Çünkü Sonia bile kendisini duyamamıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış Paz Eyl. 20, 2009 2:41 pm | |
| Komik geldiğini belirtti ve o anda istemsiz bir biçimde bir kahkaha attım. Söylerken sözlerinin önüne "Üzgünüm" gibi bir açıklama eklemesi bunu sağlamıştı. Gerçekten içtenlikle söylediğini düşünüyordum. Mimikleri, tavrı, söyleyişi ve içinde kendiyle uğraştığı hayıflanmalarını dışa birebir yansıtıyordu. Söylediklerinin doğru olup olmadığını bilmesemde duygu ve düşüncelerinden emin olabiliyordum. Gerçekten burada onunla yaptığım bu sohbetten oldukça hoşnuttum. Dışarıdaki hava yüzünden rastgele girdiğim Üç Süpürge'de vakit öldürmek yerine Ellysa ile karşılaşmak benim için oldukça iyiydi. Kendisiyle tanışmamın zamanlamasını oldukça sevmiştim, onu tanımak gerçekten güzeldi bugün için. Doğal geliyordu davranışları, özgün bir tarzı vardı. Bunu dile getirmek istiyordum ve bunun için ona doğru çevirdim başımı. "Teşekkürler her şey için, davranışların ve dahası..." dedim olağan sesimi biraz olsun değiştirerek.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış Paz Eyl. 20, 2009 3:56 pm | |
| "Teşekkürler her şey için, davranışların ve dahası..."
Dedi.Chuck.O sıra Sonia kendinde değildi.İçindeki kararsızlık duygusuna kapılmıştı.O bakışlarındaki gizemler bir sorun olduğunu belli ediyordu.Sanki bazı şeylerin açığa çıkması gerektiğini söyler gibi.Ah... Sorun işte buydu.Sonia böyle biri değildi.Karşısındaki Chuck Tonks'tu ona böylece yalan söyliyemezdi.Ona ne olmuştu?Değişmiş miydi? Değişmek istediği için böyle davranıyor olamazdı.O bu yalanla yaşayamazdı.Belki erken pes ediyordu.Yanlış yaptığını düşünüyordu.Ama ona karşı böyle davranamaz.Davranmıyıcaktıda.O anda gelen cesaret herşeyi daha iyi yapıcaktı.Belki Chuck onu affetmiyicekti ama en azından Chuck Tonks'la tanıştım diyebilicekti.Havanın soğuk olması nedeniyle buraya gelip Chuck Tonks'la tanışmak hayattındaki en güzel anılardan biri olabilirdi ama nerdeyse herşey yalandı.Düşünceleri bir yana bırakıp konuşmaya başladı.
"Asıl ben teşekkür ederim."
Bunu mu söylemek istiyordu? Hayır! Belki yapamıyordu ama bunu yapmazsa rahat olamıyıcaktı.
"Chuck ben göründüğüm kişi değilim."
Belki net olarak söyliyemedi.Anlatamadı derdini ama hiç olmadığı kadar rahattı.Bu bir işret miydi? Olabilirdi.Ama neyin işretiydi? Neyin?
| |
|
| |
| Konu: Geri: Paparazziden Kaçış Paz Eyl. 20, 2009 5:05 pm | |
| "Chuck ben göründüğüm kişi değilim." dedi birden önceki söyleyişini bastırarak. O anda umursamazca gözlerimi devirerek ona baktım anlık bir refleksle. Sonrada başımı önüme doğru çevirerek gülümsememin şekil değiştirmesini bekledim. Sandığım kadarıyla ağzımın tek tarafı yukarıya doğru kalkmıştı ve aptalca bir tebessüm vardı suretimde. Göz bebeklerim büyümüş olmalıydı, alnımda da birkaç kırışıklık belirdiğinden emin olabilirdim, bir de göz altlarımdaki morluklar belirginleşmiş olabilirdi. O an düşünürken yorgunluğumu her yerimde yayıldığını sanıyordum. Söylediğine gelinceyse, ilk başta hiçbir şey anlayamamıştım. Sonrasındaysa umursamadığımı fark ettim ve hafif bir gülümsemeyle tüm absürt mimiklerimden kurtulup başıma ona doğru çevirdim. Ardından başımı iki yana doğru sallayarak "Önemsediğim bir şey olmadığından eminim karşımdaki kişinin. Kişiliğinden emin olmam yeterli şimdi bana." diyerek ellerimi masanın üzerinde birbirlerine kenetledim.
| |
|
| |
| Paparazziden Kaçış | |
|