| Görüşmek dileğiyle... | |
|
+3Jasonth Wilson Winona Bannatyne Margarita Elisa Unique 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Görüşmek dileğiyle... Perş. Eyl. 24, 2009 2:42 pm | |
| Site kurulduğu günden beri -hemen hemen- sitede online olmuştum, gerçekten sevmiştim ama bu SBS belası yüzünden bugünden itibaren pc'ye yasak geldi. Lafı uzatmıyorum, hepinizi özlüycem, görüşmek dileğiyle... | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Görüşmek dileğiyle... Perş. Eyl. 24, 2009 3:19 pm | |
| Bir gidiş daha, hem de yine online üyelerden... İstemiyorum hiç böyle olmasını >.> Beril'in interneti gitti, arkadaşım okuldan ayrıldı, dostumla kavga ettim, üzerime iftira atıldı, satıldım, ve şimdi Zeynep gidiyor. Neden hepsi bir günde olmak zorunda oO - Tamam Gizem toparlanıyor. - İyi dileklerimle canım, iyi puan dileklerimle. Her ne kadar dilemekle olmayacağını anlasam da ... | |
|
| |
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: Görüşmek dileğiyle... Perş. Eyl. 24, 2009 3:20 pm | |
| bu gidişlesiteyi yazaq kadar kapatacağım günden güneüye sayımı azalıyor. | |
|
| |
Nymph Appeals Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 83 Patronus : At Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Eşsiz İkilem Özel Yetenek : Metamorphmagus Evcil Hayvan : Köpek Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Görüşmek dileğiyle... Perş. Eyl. 24, 2009 6:04 pm | |
| Uvv, kötü yahu :/ Umarım yüksek bir puan alırsın, başarılar :) | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Görüşmek dileğiyle... Perş. Eyl. 24, 2009 6:05 pm | |
| Özleyeceğiz Zeynep Nur. Başarılı olman dileğiyle =) | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Görüşmek dileğiyle... Perş. Eyl. 24, 2009 6:38 pm | |
| | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Görüşmek dileğiyle... Perş. Eyl. 24, 2009 8:40 pm | |
| Başarılar. Dilerim iyi bir puan getirirsin. Aslında fazla dert etmeye de gelmez. Sbs bu, ucunda ölüm yok ya. En kötü ihtimalle düz liseye gitmek var işin ucunda, o da dünyanın sonu değil. ^^ Zaman geçtikçe önemi kalmıyor bile. (: O yüzden bir aksilik durumunda kendini harap etmemeni öneriyorum. ;) | |
|
| |
| Görüşmek dileğiyle... | |
|