| Şimdilik hoşçakalın | |
|
+4Winona Bannatyne Riley Beth McConnor Janice Audorphe L'Amour Fiore Ann Muschi 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Şimdilik hoşçakalın C.tesi Eyl. 26, 2009 1:30 pm | |
| Gerçi hiç sevmem böyle veda mektuplarını ama bir şey söylemeden gidersem ayıp olur diye düşündüm. Sınavlar ve dersler başladığı için ve seneye de ÖSS olduğu için yaza kadar giremeyeceğim. Girdiğimde de sadece Rp konseyi görevimi yapmaya gelirim çünkü gerçekten çalışmam gerekiyor. Hem site de okul döneminde duraksama yaşadığı için kalmam veya gitmemin bir faydası olacağını sanmıyorum. Sitede kalanlara iyi şanslar. Çisem, Gizem, Buse, Arda, Nova, Seda ve Pınar'a özellikle hoşçakalın diyiyorum. =) Derslerinizde ve sınavlarınızda başarılar =) | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Şimdilik hoşçakalın C.tesi Eyl. 26, 2009 2:12 pm | |
| Melo x.x Lan senle rp'miz vardı nereye gidiyo'sun? | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Şimdilik hoşçakalın C.tesi Eyl. 26, 2009 2:21 pm | |
| Haftada bir giricem çisem ondadda girebilirmiyim bilmiyorum =) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Şimdilik hoşçakalın C.tesi Eyl. 26, 2009 2:32 pm | |
| Gir gir x.x Seninle rp yapmanın zevkini yaşamak istiyorum. Bırakma lağn beni o.o | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Şimdilik hoşçakalın C.tesi Eyl. 26, 2009 2:46 pm | |
| Hoççakal' Başarılar ve başarılar ve başarılar (: Senden korkuyorum | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Şimdilik hoşçakalın Paz Eyl. 27, 2009 6:40 am | |
| Özellikle hoşçakal için özellikle teşekkür ediyorum <3 Ahh, Mell, sen de gitmesen... Haftada bir de olsa gir. Ben de kendi isteğimle uzaklaşmaya çalışıyorum bilgisayardan, hatta odama dahi az gelmeye başladım >.> Ama olsun işte herkese yetecek kadar giriyorum ben de ... " Gitme yoksa atlarım, en yakın köprüden " :P Neyse canım yavrum, tamam sen başarılı ol yeter ^^ Kocaman öpmeeeek ^^ | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Şimdilik hoşçakalın Ptsi Eyl. 28, 2009 7:28 am | |
| | |
|
| |
Ludmila Orlenda Nieltseva Hayat Kadını
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Şimdilik hoşçakalın Ptsi Eyl. 28, 2009 4:36 pm | |
| Merak etme. Ben onu zorla sokmasını bilirim. Çok uzağamda oturmuyo' nasolsa. Gerekirse kapısına dayanırım siteye gir diye xP | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Şimdilik hoşçakalın Ptsi Eyl. 28, 2009 5:04 pm | |
| Görşürüz melooo ): unutma bizleri ): | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Şimdilik hoşçakalın Cuma Ekim 30, 2009 10:04 am | |
| ya knu kilitlensin dayanamadımmm geri döndm. çok çabuk karak değiştirdim ben geldim ama siz gitiniz kilitleyin be bu konuğuu içim kararıyoğğ =( | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Şimdilik hoşçakalın Paz Kas. 01, 2009 12:18 pm | |
| Bi daha gidersen zaten gelir Kadıköy'de saçını başını yolarım -_- Taam, kilitliyorum. | |
|
| |
| Şimdilik hoşçakalın | |
|