| Veda... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Veda... Paz Eyl. 27, 2009 8:14 pm | |
| Arkadaşlar sitede yeniyim biliyorum ama yinede bi söyleyim dedim. Yoğun okul dönemi, sınavlara çalışma ve kendimi toparlama adına sıkonline olamayacağım RP yaptığım ve yapacağım arkadaşlara duyurulur... edit:10 güne bir girerim büyük ihtimalle. Lütfen ünlü olarak Christina Aguilerayı kullanmıyaınız ! | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Veda... Ptsi Eyl. 28, 2009 8:56 am | |
| Derslerinde başarılar ^.^ | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Veda... Ptsi Eyl. 28, 2009 11:24 am | |
| Nasıl bir Christina fanlığıdır bu :D
Başarılar, kolay gelsin (: | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Veda... Ptsi Eyl. 28, 2009 1:50 pm | |
| Başarılar diyorum ve artık şu gidiş işinin sona ermesini istiyorum >.> | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Veda... Ptsi Eyl. 28, 2009 1:59 pm | |
| Gizz.. Galiba sonunda sen, ben ve Rıdvan kalcaz sitede xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Veda... Ptsi Eyl. 28, 2009 2:23 pm | |
| Ben de öyle düşünmeye başladım artık xD Herkes gitti yaa TT | |
|
| |
| Konu: Geri: Veda... Ptsi Eyl. 28, 2009 2:50 pm | |
| Yaz tatilinin değerini şuan daha iyi anlamış bulunmaktayım.. Neyse, bu az üyeliğin çokluğundan artık seninle kaynaşırık xD Yazın tanışma fırsatı bi' türlü bulamamıştım.. Ama yine de.. Kimse gitmese daha iyi olurdu be. | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Veda... Ptsi Eyl. 28, 2009 2:57 pm | |
| Hogwarts kapatıldı, memnunum ama gene de rahatsız edici yahu :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Veda... Ptsi Eyl. 28, 2009 2:59 pm | |
| Benim Melo'mla rp'm kalmıştı orda.. Neyse, bir şey fark etmez. Dersler doğru dürüst işlenmeyecekti nasolsa. Açık olsa orda öyle boş boş rp yapılacaktı. Kapanmasının bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Veda... Ptsi Eyl. 28, 2009 3:05 pm | |
| - Penelope M. L'Amour demiş ki:
- Yaz tatilinin değerini şuan daha iyi anlamış bulunmaktayım.. Neyse, bu az üyeliğin çokluğundan artık seninle kaynaşırık xD Yazın tanışma fırsatı bi' türlü bulamamıştım.. Ama yine de.. Kimse gitmese daha iyi olurdu be.
Bu olayın da Polyannacılık yönünü bulduğun için seni kutluyorum ve katılımlarımı iletiyorum. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Veda... Ptsi Eyl. 28, 2009 3:12 pm | |
| İlk 5. sınıfa kadar zaten bana Pollyana derlerdi. Ondan sonra 6ya geçtim ve tam tersi karamsar biri oldum. Birinin bana tekrar Pollyana demesi, hoş bir şey. Neyse, ben vakit kaybetmiyor, sana Pm atıyorum ve sohbete son noktayı koyuyorum xD | |
|
| |
Ludmila Orlenda Nieltseva Hayat Kadını
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: Veda... Ptsi Eyl. 28, 2009 4:14 pm | |
| Gerçekten artık ıssız ada sakinleri gibi olduk. xD Melo'yla rp yapacaktık, ertelendi. ^^ Neyse, en azından ortak salonlar hala açık. (: | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Veda... Ptsi Eyl. 28, 2009 6:23 pm | |
| Teşekkürler arkadaşlar. Bende pek istemiyorum aslında ama vaktim olursasık sık online olmaya çalışacağım. Belki anneme yalvarırım günlük 1 saat bile olur diye :'( | |
|
| |
| Veda... | |
|