Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Paz Ocak 17, 2010 5:02 pm | |
| Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz?
Ben geçmişe dönebilseydim Genç Osman ve Kanuni Sultan Süleyman zamanına gitmek isterdim .... | |
|
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Ptsi Ocak 18, 2010 3:07 pm | |
| Kendi çocukluğuma. Yaptığımdan pişman olduğum birçok şey var. Onları düzeltmek için geri dönmek isterdim.
| |
|
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Ptsi Ocak 18, 2010 9:25 pm | |
| Aslında kendi hayatımda yaşadığım geçmiş bir anıma dönmek istemezdim, ben kendimi yaptığım hatalarımla seviyorum. Ama Victoria Dönemini merak ediyorum, sonra çok sevdiğim sanatçılarla tanışmak için bu eylemi seve seve her dakika kullanırdım. Bir de tasavvufla ilgileniyorum, bu yüzden tasavvuf büyüklerini de ziyaret ederdim, ilginç ama peygamberleri görmek, o anlara şahit olmak bence çok hoşuma giderdi. XD | |
|
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Ptsi Ocak 18, 2010 9:36 pm | |
| İki hafta öncesine. Hayal alemindeydim ve mutluydum. Acı gerçekler yüzüme çarpmamıştı. Seviyo'dum onunla alakalı hayaller kurmayı. Ama artık bitti. O günlere dönmek isterdim. | |
|