| O Bu Sitenin.... | |
|
+19Nathaniel Cooliris Edward J. Longrange Cosetté Beatrix Depaisé Dean Graimouré Riley Beth McConnor Robert Brandon Eclipse Shouta Yasuki Ludmila Orlenda Nieltseva Fiore Ann Muschi Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Vladimir Stepan Nieltsev Winona Bannatyne Rain Destiny Gamaliel Janice Audorphe L'Amour Tess Meridith Albanese Anika Freyja Jørgen F. Xaviér Graimouré Jasonth Wilson 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Cuma Ocak 22, 2010 5:29 pm | |
| En iyi 3. şahıs anlatıcılarından. | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Cuma Ocak 22, 2010 6:59 pm | |
| | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Cuma Ocak 22, 2010 7:03 pm | |
| En Kaoru'su *-* Ne denebilir ki ona <3 *-* | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Cuma Ocak 22, 2010 7:04 pm | |
| Oha *-* En mükemmel insanı o ya *-*
Bi' tanem, dün birlikte ağladığım şahıs *-* | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Cuma Ocak 22, 2010 10:59 pm | |
| En en.. En yeni msnini aldım şahıs o.O | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... C.tesi Ocak 23, 2010 4:13 pm | |
| En, ilginç kurgulara imza atacağımız kişisi XD | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... C.tesi Ocak 23, 2010 5:08 pm | |
| Epey epey ilginç x.x
O bu sitenin bitanecik Rol Oyun Akademisi Üyesiii xD | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Paz Ocak 24, 2010 7:20 pm | |
| o bu sitenin haırsız evlatı x.x | |
|
| |
Ludmila Orlenda Nieltseva Hayat Kadını
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Paz Ocak 24, 2010 7:38 pm | |
| O bu sitenin fakir ama gururlusu. XD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Paz Ocak 24, 2010 7:42 pm | |
| Sanırım ilk ve tek hayat kadınısı o_O | |
|
| |
Shouta Yasuki Chornoye Pravda Basçısı
Mesaj Sayısı : 24 Tarafı : Solağım ben o_O Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 29/09/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Paz Ocak 24, 2010 7:48 pm | |
| | |
|
| |
Ludmila Orlenda Nieltseva Hayat Kadını
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Paz Ocak 24, 2010 7:49 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 24 Tarafı : Solağım ben o_O Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 29/09/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Paz Ocak 24, 2010 7:52 pm | |
| Novası *-* Ehem. Kahretsin seviyorum onu xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Paz Ocak 24, 2010 7:56 pm | |
| Len siz gizemle novamısınız len? ben sizi başka kişilikler sanıyordum zuhaha *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Paz Ocak 24, 2010 7:59 pm | |
| En çok 'len'leyen, yakışmıyor ağzına bu laflar ^^ | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Paz Ocak 24, 2010 8:00 pm | |
| | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Ptsi Ocak 25, 2010 1:28 pm | |
| En; kendisine yetişmek ve aklımı kaybetmemek için çok büyük efor sarfettiğim, bunun sonucunda da benim gibi donuk bir insanın devrelerini yakmasını sağlayan kişi. @_~ *saçma cümleler kuşağı* | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Ptsi Ocak 25, 2010 1:38 pm | |
| En msn'e girmesi gerekeni ^^ | |
|
| |
Rain Destiny Gamaliel Rahip
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Ptsi Ocak 25, 2010 3:35 pm | |
| Geldiği vakit bana ya PM atsın, yada Ç.dışı ileti. Bu gün sadece beşer dakikalık online olabiliyorum. Ve en, evet bunu unuttum | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Ptsi Ocak 25, 2010 3:37 pm | |
| Valla belki tanıyorumdur deyip emin olamadıklarımdan. | |
|
| |
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Ptsi Ocak 25, 2010 3:57 pm | |
| gelmesine çok sevindiğim bir insan =) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Ptsi Ocak 25, 2010 3:59 pm | |
| Sitede beraber müthiş rpler yapacağımız insan. | |
|
| |
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Ptsi Ocak 25, 2010 4:01 pm | |
| hadi bakalım ddiğim insan x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Ptsi Ocak 25, 2010 4:02 pm | |
| Maalesef yazı sabredeceğiz demekte olduğum insan xD: | |
|
| |
| Konu: Geri: O Bu Sitenin.... Ptsi Ocak 25, 2010 4:11 pm | |
| önemli değil. ben de tatilden sonra giremicem ztn dediğim insan =) | |
|
| |
| O Bu Sitenin.... | |
|