| Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... | |
|
+22Julié Clouid O'shéliâ André Schoeller Stefan C. Parker Rachel Maggié Gladwell Audrey E. Moreau Riley Beth McConnor Alice E. Hammond Shouta Yasuki Ludmila Orlenda Nieltseva Edward J. Longrange Fiore Ann Muschi Winona Bannatyne Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Rain Destiny Gamaliel Anika Freyja Jørgen F. Xaviér Graimouré Tess Meridith Albanese Janice Audorphe L'Amour Jasonth Wilson 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Çarş. Mart 17, 2010 9:14 pm | |
| Şu anda onunla ilgilenemeyecek kadar şaşkınım. Ban. Neler görüyorum ben öyle o profilde.!? | |
|
| |
André Schoeller Çellist & Schoeller Café Sahibi
Mesaj Sayısı : 24 Nerden : Paris. Meslek : Çellist & Café sahibi. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Belli değil. Tarafı : Kendi tarafında. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 22. Asası : Gül. Evcil Hayvan : Yok. Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Çarş. Mart 17, 2010 9:23 pm | |
| Mesaj Sayısı: 20 Nerden: Paris. Meslek: Büyüçeşura Hakimi. Gerçek İsim: Alperen. Kullandığı Ünlü: Hayden Christensen.
Patronus: Belli değil. Tarafı: Kendi tarafında. Kan Durumu: Safkan. Rp yaşı: 22. Rp Sevgilisi: Aranıyor ashahsua. Rp Dostu: Oda daha yok asahahasua. Asası: Gül. Evcil Hayvan: Yok. Kayıt tarihi: 09/02/10
Yazıyo adshuasf :D Ban :D | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Perş. Mart 18, 2010 2:58 pm | |
| | |
|
| |
Nicolas Mathieu Arcenaux Arcenaux Pub Sahibi
Mesaj Sayısı : 33 Nerden : Lyon, Fransa Meslek : Rütbede yazıyor, bir zahmet bakıverin. Gerçek İsim : İdil Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : Baykuşu Thierry Kayıt tarihi : 14/03/10
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Perş. Mart 18, 2010 11:04 pm | |
| Gringotts hesabını kıskandım, admin de olsa ban :D | |
|
| |
Audrey E. Moreau İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 46 Nerden : Nice, Fransa Patronus : Rakun Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Muggle doğumlu Rp yaşı : 27 Asası : Kestane ağacı , 91/4 , ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 27/01/10
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Perş. Mart 18, 2010 11:11 pm | |
| Ünlüsü hayallerimi süsleyen erkekler arasından biri. Hem de ilk 50deki biri. Olmadı ama. Ban. | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Cuma Mart 19, 2010 9:33 am | |
| Moreau. Miğve'min soyadıydı (: Ban! | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Cuma Mart 19, 2010 5:47 pm | |
| Hii, aklıma Miğvemi ne kadar özlediğimi getirdi. Ban.
-Alperen çağır onu lütfeeeeeen hatta mor panjurlu ev de ona .d- | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Cuma Mart 19, 2010 6:04 pm | |
| Alperen sana dememiştim ama olsun =D Ben Anika'dan bahsediyorum o.O Eski ünlüsü hem kızıl hem de daha güzeldi, ban.! | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Cuma Mart 19, 2010 6:22 pm | |
| Ne yazıyor ki profilimde sorusunu sordurdu, ban :3 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Cuma Mart 19, 2010 6:42 pm | |
| - Marilyn Muireann demiş ki:
- Alperen sana dememiştim ama olsun =D Ben Anika'dan bahsediyorum o.O
Eski ünlüsü hem kızıl hem de daha güzeldi, ban.! Ehem, kalıcı olmamakla beraber ünlü aramaktayım ama bulamamktayım. ^^~Anikaaa, banlamam .d | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Cuma Mart 19, 2010 8:52 pm | |
| Tamam ben sustum. Ama benim takımlarımı kullanman çok hoşuma gitti, takımlar her ne kadar gitmese de...
Ünlü arama safhasından nefret ederim. Yazık ona, ban.!
En son Marilyn Muireann tarafından Cuma Mart 19, 2010 8:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Cuma Mart 19, 2010 8:55 pm | |
| Nefret ettirdi modeller, önceden bulurdum kolayca .d ban (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Cuma Mart 19, 2010 8:56 pm | |
| | |
|
| |
Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Cuma Mart 19, 2010 11:55 pm | |
| Rp sevgilisi var ama benim yok. Kıskandım. Ban. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... C.tesi Mart 20, 2010 4:16 pm | |
| Avigdor Nicolas'ı ayartmaya kararlı, ban. | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... C.tesi Mart 20, 2010 5:56 pm | |
| Öldürürüm ben o Avigdor'u. Ban. | |
|
| |
Rain Destiny Gamaliel Rahip
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... C.tesi Mart 20, 2010 6:35 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... C.tesi Mart 20, 2010 7:07 pm | |
| Rp yapmak istiyorum onunla. Ban. | |
|
| |
Rain Destiny Gamaliel Rahip
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... C.tesi Mart 20, 2010 7:18 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... C.tesi Mart 20, 2010 7:48 pm | |
| | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... C.tesi Mart 20, 2010 9:59 pm | |
| Hii, yeni karakterimi şe'aptım sonunda ban *-* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Paz Mart 21, 2010 10:06 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 33 Nerden : Lyon, Fransa Meslek : Rütbede yazıyor, bir zahmet bakıverin. Gerçek İsim : İdil Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : Baykuşu Thierry Kayıt tarihi : 14/03/10
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Paz Mart 21, 2010 10:31 am | |
| Aphrodite beni Avigdor'dan kıskanıyormuş, çok gururlandım, ban :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Paz Mart 21, 2010 10:37 am | |
| Başkasına bakarsa, öldürürüm zaten onu. Ban =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... Paz Mart 21, 2010 10:42 am | |
| Cidden tırstım şimdi. Ehehe^^' Ban. | |
|
| |
| Üsttekini Üyeyi BAN'lamak... | |
|