| RP Yorumlama | |
|
+3Fiore Ann Muschi Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: RP Yorumlama Ptsi Ocak 18, 2010 9:17 pm | |
| Üsttekinin RP'sini yorumlayıp, tavsiye vermeniz temennisi ile XP | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: RP Yorumlama Ptsi Ocak 18, 2010 9:22 pm | |
| Tavsiye verilecek bir yanı olduğuna inanmıyorum. Beğenerek okuyorum Rp'lerini. Çok eğlenceli ve hoşlar. Müthişler işte ya o.O | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: RP Yorumlama Paz Ocak 24, 2010 8:05 pm | |
| rp'lerini seviyorum. Özellikle hikayelerini. Öyküsnün gerisini okumak istiyorum. Sadece tasviri çok iyi olduğu bana hayal etme şansı bırakmıyor *-* Her şeyin iyisi de fazla ama =) | |
|
| |
Mnestra Laodameia Iarea Vampir
Mesaj Sayısı : 52 Tarafı : Ne fark eder ki? Kan Durumu : Senin ki neyse benimki de o ! Rp yaşı : Senin için 19 Evcil Hayvan : -............... Kayıt tarihi : 23/01/10
| Konu: Geri: RP Yorumlama Paz Ocak 24, 2010 8:07 pm | |
| Hiç görmedim ama puanına bakınca güzel eşyler çıktığını tahmin edebiliyorum (: | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: RP Yorumlama C.tesi Ocak 30, 2010 5:04 pm | |
| Forumda bir RP'sini okumadım, sadece Anika olarak söylediklerimi burada da desteklemekle yetineceğim.
| |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: RP Yorumlama C.tesi Ocak 30, 2010 5:44 pm | |
| Süper yazıyor, ilgeç olan "ki"yi bitişik yazsa tam olacak. XD | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: RP Yorumlama Çarş. Şub. 03, 2010 8:05 pm | |
| Rıdd. Süper yapıyo'. o.O Sitenin en iyilerinden olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Şu sıralar rp okurken gına gelse de, onun rplerini zevkle okuyabiliyorum (: | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: RP Yorumlama Salı Şub. 09, 2010 2:12 pm | |
| Ne farkı var yorumladığı kişiden? Okurken sıkılmam ben de, severim. | |
|
| |
| RP Yorumlama | |
|