| Xaviér... | |
|
+4Anika Freyja Jørgen Rain Destiny Gamaliel Janice Audorphe L'Amour F. Xaviér Graimouré 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Xaviér... Perş. Ocak 28, 2010 9:20 pm | |
|
En son F. Xaviér Graimouré tarafından Perş. Ocak 28, 2010 10:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Xaviér... Perş. Ocak 28, 2010 9:24 pm | |
| Aaa Göktürk'e o imzayı sen mi yaptın? xD
Sonuncu da, Dominic'in gövdesinin sağ tarafı nerde Umut? xD Genel yoruma gelirsek.. Birleştirme, psd falan iyi de... Yazılar konusunda kötüsün x.x 1- Çok yazı ekleme... 2- Daha hoş fontlar bul. Ama genel olarak cidden çok hoş imzalar (: | |
|
| |
Rain Destiny Gamaliel Rahip
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: Xaviér... Perş. Ocak 28, 2010 10:09 pm | |
| Çok hoşlar bence. Yazı konusunda diyebileceğim tek şey var; birbirine yakın yazarsan daha hoş durabilir. Mesela ilk imza da ki yazıyı yan yana ve daha aşağı ekleyebilirsin ^^ Bir de, Aragorn yazan imza da, sadece ünlünün başını alınca bence tuhaf görünüyor. En azından omuzlarını da sığdırırsan daha zarif bir görüntüsü olabilir. ^^ Oun haricinde çok iyisin. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Xaviér... Cuma Ocak 29, 2010 12:41 am | |
| - Spoiler:
Basit bir çalışma başka bir sitedeki bir arkadaşım için.
Bu arada yorumlarınız için teşekkürler. Rain o kafayı üye kendi o şekilde istediği için yapmıştım. Buraya neden eklediğimi bile bilmiyorum :D
| |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Xaviér... Cuma Ocak 29, 2010 6:07 am | |
| Çok beğendim bunu *-* Anladım ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Xaviér... Cuma Ocak 29, 2010 11:53 am | |
| | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Xaviér... Cuma Ocak 29, 2010 12:45 pm | |
| Zaten söylemiştim. Çok iyi. Ebru'nun eski takımına bin bastığı kesin en azından. xD | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Xaviér... Cuma Ocak 29, 2010 2:13 pm | |
| Ooo umut harika olmuş ya en son senin photoshop'ta yaptığın şeyleri hatırlıyorum da :D Nese hatırlamıyım :D Çok gelişmişsin valla :D | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Xaviér... Cuma Ocak 29, 2010 2:15 pm | |
| Flood oldu ama Sawyer'lı vardı bi tane taa yazın aasdadsds | |
|
| |
| Konu: Geri: Xaviér... Cuma Ocak 29, 2010 2:55 pm | |
| Evet buldum o resmi bak :D | |
|
| |
Ludmila Orlenda Nieltseva Hayat Kadını
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: Xaviér... Cuma Ocak 29, 2010 9:59 pm | |
| Özellikle Dean için yaptığına ve Kurt Cobain'li olanına bayıldım. *-* Daha hoş fontlar ve brushlar bulsan daha da güzelleştirebilirsin. Tebrikler. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Xaviér... C.tesi Ocak 30, 2010 1:01 am | |
| Tavsiyeler ve yorumlar için teşekkür ederim. Bu arada Çisem. Dominic o fotoğrafta çömelme pozisyonunda olduğu için vücudunun çoğu bacağıydı. Görsellik açısından kötü durmaması için birleştirdim. Bu seferde bacaklar birLeşik durdu. Ama bana kalırsa güzel. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Xaviér... C.tesi Ocak 30, 2010 1:08 pm | |
| Silmem :) İlk birleştirmem bile duruyor :)
| |
|
| |
| Konu: Geri: Xaviér... C.tesi Ocak 30, 2010 11:30 pm | |
| *flood* | |
|
| |
| Konu: Geri: Xaviér... Ptsi Şub. 01, 2010 11:08 am | |
| *flood* Kendime yaptığım bir çalışma. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Xaviér... Ptsi Şub. 01, 2010 12:53 pm | |
| | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Xaviér... Perş. Şub. 04, 2010 11:31 am | |
| Sanırım resmin üzerini pattern ile kaplıyorsun. Şahsen onun yüz bölümüne gelen kısımlarını silsen daha hoş olur ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Xaviér... Cuma Şub. 05, 2010 2:24 pm | |
| Şu ana kadar yaptıklarımın çoğu o şekilde olduğundan dolayı artık biraz değişiklik yapmak istedim. Ve her tarafını kapladım. Yeni imza. | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Xaviér... C.tesi Şub. 06, 2010 1:47 pm | |
| M'umut.Bana da yaaap xD.Bunların yapacakları yok nese senin işin başından aşkındır ben de uğraştırmayayım seni. | |
|
| |
| Xaviér... | |
|