|
+24Désirée Maélys Widmore Marveille De Mauréll Lois Black Tess Meridith Albanese Jack William Black Swieta Miranda Andié Jacop Kevin Black Victoria Claire Hale Aaron West Allison Mellysa Jessica Andié Loranne Elizabeth Widmore F. Xaviér Graimouré Marishka V. Aleera Félix Cleone Crystal Majarotte Anika Freyja Jørgen Sean Jake Miller Rabel Xyre Max Miller Aimèe Dèmon Black Michael Nymins Miller Abigail Jada Riddle Robert Brandon Eclipse Carolyn Anna Miler Alexander James Zaccor 28 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marveille De Mauréll Seherbaz
Mesaj Sayısı : 288 Gerçek İsim : ~Zeynep Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : * Asası : Asil Kan Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Avatar İmza Başvuruları Ptsi Tem. 13, 2009 3:38 pm | |
| Ünlü Adı; Kristen Kreuk Varsa Resim Linki: maalesef. Özel istekleriniz(imza, avatar):imza-avatar Yazı yazsın mı? :Evet. Cornelia Eileen Widmore Yapıldı!! | |
|
| |
Désirée Maélys Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 8 Gerçek İsim : Dés, Dési, Maé Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Konuşkan Düşler Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Avatar İmza Başvuruları Salı Tem. 14, 2009 2:21 pm | |
| Ünlü Adı; Alexz Johnson Varsa Resim Linki: Yok size bırakıyorum. Ama sarı saçlı resimlerinden olmasın. Özel istekleriniz(imza, avatar): İkisi de. Yazı yazsın mı? : Sadece imzada Désirée yazsın. Yapıldı! | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Avatar İmza Başvuruları Çarş. Tem. 15, 2009 6:29 pm | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Avatar İmza Başvuruları Çarş. Tem. 15, 2009 6:32 pm | |
| Üzgünüm atlamış olmalıyım^^ Ya da yapıp eklemeyi de unutmuş olabilirim.İlgileniyorum^^ | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Avatar İmza Başvuruları Çarş. Tem. 15, 2009 7:15 pm | |
| Kristen Dunst Avatar ve İmza İmzanın üzerinde; -Blackness of the girl- yazsın
Yapıldı! | |
|
| |
Edward Stephan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Avatar İmza Başvuruları Perş. Tem. 16, 2009 1:13 am | |
| Ünlü Adı;taylor lautner Varsa Resim Linki:yok Özel istekleriniz(imza, avatar):her ikiside Yazı yazsın mı? :yazmasın
Yapıldı!
| |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Avatar İmza Başvuruları Perş. Tem. 16, 2009 10:47 pm | |
| Ünlü Adı : Dominic Monaghan Resim Linki : Farketmez Özel istekler : Avatar ve icon Yazı yazsın mı? : Avatarımda George Yazabilir. Hafif Silik bir Şekilde.
Bu arada başvurma nedenim avatarımın saç modelinin Gelin başı gibi olması :D Lütfen Yeni bir avatar yaparmısınız?
Yapılmıştır. Kolay olduğu için seninkini hemen yaptım. Sıra atladığım için bunu belirtmek istedim. | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Avatar İmza Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 11:26 am | |
| - Aimêe Dêmon Black demiş ki:
- Ünlü Adı;Liv Tyler
Varsa Resim Linki:- Özel istekleriniz(imza, avatar):ikiside Yazı yazsın mı? :el yazısı ile Aimèe yazarsa sevinirim beni atlamışsınız Yapıldı! | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Avatar İmza Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 11:43 am | |
| Arkadaşlar arka sayfalara gittin bir,atlaya atlaya yapılmış.Ben uzun zamandan beri yapamıyorum;çünkü internette bir sorun vardı ttnet'ten kaynaklanan.Lütfen atlayarak yapmayalım,o kişi sizde olabilirdiniz,bunu unutmayın.Eğer yapıldıysa da 'Yapıldı!' yazın.Canım ben şimdi seninkileri yapıyorum. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Avatar İmza Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 11:52 am | |
| Kimseninkinin atlandığını sanmıyorum Brandelyn,Paul benden istediği için onunkini ben yapıp ekliycem o yüzden o bilerek atlandı,Victoria Clarie'ın ki de yapıldı ama upload sorunu yaşadığım için ekleyemiyorum.Cornelia benden özel istediği için onunkini yaptım.Robert'ın 2. isteği olduğu için sona bırakıldı.Mélania George'unkini neden önce yaptığını zaten açıklamış.Sıra Aimêe,Lois..diye devam ediyor işte.Kimsenin ki atlanmadı. | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Avatar İmza Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 11:52 am | |
| | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Avatar İmza Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 12:05 pm | |
| Ben de ne dedim dikkat edersen;yapıldıysa yapıldı yazın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar İmza Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 12:07 pm | |
| Yazılıyor zaten,ama bundan sonra daha dikkatli olucam^^Üzgünüm *_* | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Avatar İmza Başvuruları C.tesi Tem. 18, 2009 10:32 am | |
| | |
|
| |
|