Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: tanışalım hufflepuff'lılar Ptsi Tem. 06, 2009 3:40 pm | |
| ben daniel dumbledore bana kısaca dani diyebilirsiniz | |
|
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: tanışalım hufflepuff'lılar Ptsi Tem. 06, 2009 5:22 pm | |
| Ben Melanie Brown Bana da Mel diyebilirsiniz | |
|
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: tanışalım hufflepuff'lılar Ptsi Tem. 06, 2009 5:33 pm | |
| Dani ortak salona girdi.Şöminenin başında Mel oturuyordu. -Merhaba Mel keyifsiz görünüyorsun,ne oldu? | |
|
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: tanışalım hufflepuff'lılar Ptsi Tem. 06, 2009 5:53 pm | |
| Melanie sıkıntılı bir şekilde şöminenin başında oturmuş etrafı izliyordu. Ailesini özlemişti. Yazdığı mektubuna karşılık cevap ta yazmamışlardı. Ve birden bir ses duydu. -Merhaba Mel keyifsiz görünüyorsun,ne oldu? Bu Daniydi. -Merhaba Dani. Birşey olmadı. Sadece ailemi özledim o kadar. Mektubuma uzun zamandır cevap vermiyorlar. Onlar için endişeleniyorum. Dedi ve buruk bir gülümsemeyle ona baktı. | |
|