| İstekleriniz | |
|
+7Sean Jake Miller Anette Sophia Miller Michael Nymins Miller Aimèe Dèmon Black Patrick S. Patel Carolyn Anna Miler Robert Brandon Eclipse 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz Cuma Tem. 03, 2009 9:29 pm | |
| Seherbaz bürosu modaretörlüğü. | |
|
| |
Carolyn Anna Miler Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 114 Nerden : Esk Meslek : Sihir Bakanı Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 35 Asası : Beyaz Cesaret Özel Yetenek : Meta Evcil Hayvan : Ruby[Husky] Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz Cuma Tem. 03, 2009 9:38 pm | |
| En kısa zamanda verilecektir.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi Tem. 04, 2009 3:06 pm | |
| Hollow Caddesi üzerinde bir ev açılsın.Tek başlıklı olsun yani içinde forum olmasın.Eclipse'lerin Evi yazılsın.Ben orada rp yapacam.Anti cisimlenme alanı ve tılsımlarla korunuyor yazın bir de. | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi Tem. 04, 2009 3:52 pm | |
| Ama şöyle bir durum var.Ailem 6 kişiden fazlaydı ama öldüler diye bir kurgu kurdum.Tek varisleri ben kaldım.Ve bir malikane değil.Sadece bir başlık.İstekleriniz gibi bir başlık.Sadece adı Eclipse'lerin evi olacak ve içinde rp yapacağım. | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi Tem. 04, 2009 8:04 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Ptsi Tem. 06, 2009 1:17 pm | |
| - Jasonth Wilson demiş ki:
- Eviniz açılmıştır.
Göremiyorum ama. | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Ptsi Tem. 06, 2009 4:47 pm | |
| Düello sistemi belli olacak mı? | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz Ptsi Tem. 06, 2009 5:12 pm | |
| dersler ne zaman başlıyacak?? | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Tem. 08, 2009 8:55 pm | |
| Soyadımı Black yapar mısınız? | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Tem. 08, 2009 8:57 pm | |
| Profil bölümünden kendin değiştirebilirsin...=) | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Tem. 08, 2009 8:57 pm | |
| | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz Perş. Tem. 09, 2009 4:44 pm | |
| Sitede Rp değerlendirme sisteminin yenileneceğinden bahsettiniz. Ancak herhangi bir değişim söz konusu değil. Bu yüzden "Role Play Çalışmaları" teması altında bir forum açılmasını, iş için yeterli moderatörler seçilmesini ve değerlendirmenin, bu moderatörler ile adminler tarafından yapılmasını talep ediyorum. | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz Perş. Tem. 09, 2009 4:47 pm | |
| Pekâlâ. Bilgilendirme için teşekkürler. | |
|
| |
Sean Jake Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz Perş. Tem. 09, 2009 10:27 pm | |
| Sadece tek birşey istiyorum.Gelenleri Bakanlık çalışanı vs.yerine öğrenci yapsak okul 2 güne açılırdı. gelen kişilerin yarısı bakanlıkta | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz Cuma Tem. 10, 2009 8:49 am | |
| - Sean Jake Miller demiş ki:
- Sadece tek birşey istiyorum.Gelenleri Bakanlık çalışanı vs.yerine öğrenci yapsak okul 2 güne açılırdı. gelen kişilerin yarısı bakanlıkta
evet ya öğrenci olduk okul açılmıo öfff | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz Cuma Tem. 10, 2009 10:15 am | |
| Bende Öğrenci Üyelik Alıcam Kalıcak 14 :F | |
|
| |
Sean Jake Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz Cuma Tem. 10, 2009 10:56 am | |
| Zorla değil ki Bakanlık kontenjanları kapansa ?? (: | |
|
| |
Charlotte Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 37 Nerden : Londra Meslek : Hayalet Gerçek İsim : Duygu Patronus : Tek boynuzlu bir dişi at :) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Üstünde tek boynuzlu bir dişi atın kuyruğundan alınmış bir tel vardır. Yirmi dört santim , anka teleğindendir , esnektir Özel Yetenek : Metamorphmagus Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi Tem. 11, 2009 6:51 pm | |
| Ben hayalet alımlarına başvurdum ancak kaç saattir onaylanmasını bekliyorum ona göre ünlü seçmem gerek ünlüm alınırsa çıldırırım xD xD | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi Tem. 11, 2009 7:17 pm | |
| cevap vermek vazifem değil ama zaten büyük ihtimalle kabul edilir. sen bence ünlü başvurularına başvur olmazsa sonra değiştirirsin... | |
|
| |
Charlotte Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 37 Nerden : Londra Meslek : Hayalet Gerçek İsim : Duygu Patronus : Tek boynuzlu bir dişi at :) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Üstünde tek boynuzlu bir dişi atın kuyruğundan alınmış bir tel vardır. Yirmi dört santim , anka teleğindendir , esnektir Özel Yetenek : Metamorphmagus Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi Tem. 11, 2009 7:18 pm | |
| Bende öyle düşündüm x) şimdi başvuracağım | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz Cuma Tem. 17, 2009 4:19 pm | |
| Hogwarts'taki öğrenciler içinde birer Karanlık ve Aydınlık yandaşları tarafı açılabilir mi? Hatta mümkünse Karanlık tarafın lideri olabilirim.. Ad olarak; Pro Of The Dark Side (Karanlık Tarafın Yandaşları) gibi bir şey olabilir... Yeni taraf açımları diye bir yer var farkındayım ama oraya onlarca istek gelecek o zaman.. sadece birer tane olması daha mantıklı geldi bana =) | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: İstekleriniz Cuma Tem. 17, 2009 4:23 pm | |
| Şimdi başlasa ve üyeler genişlese çok daha iyi olur bence. II. Sınıfta başlanırsa, yani üye çokluğu olan bir dönemde, bir yığılma olur ve kolay başa çıkılmaz. En baştan, yavaş yavaş yükseltilerek yapılsa düzen bozulmaz. Şahsi fikrim böyle. En azından böyle bir grup açılsa, aktivite yapılmasa ama toplantılar falan yapılsa daha iyi olabilir bence. Öğrenciler arası iyi bir kurgu da oluşabilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Cuma Tem. 17, 2009 4:25 pm | |
| İsteğimi uygulmaya soktuğunuz/sokacağınız için teşekkür ediyorum. | |
|
| |
| İstekleriniz | |
|