| Önerileriniz | |
|
+8Anette Sophia Miller Abigail Jada Riddle Robert Brandon Eclipse Rabel Xyre Blaise Thomas Riddle Max Miller Albert De Salvo Theoderg Grey 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Theoderg Grey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 48 Nerden : çıktı şimdi bu? Meslek : Profesör Gerçek İsim : Theo Patronus : Griffin Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Pagan Kuşu Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Cuma Tem. 03, 2009 7:54 pm | |
| Boynumuz kıldan ince elbet =) ama dikkat ettim de;
1) Büyücü Yerleşim Merkezi'nde sürekli büyük ülkelerin şehirlerinin adları yazılmışken neden İspanya diye kategori açılmış?Oraya da ispanyanın bir şehrinin adı verilse daha iyi olmaz mıydı bütünlük açısından?
2) Site gerçekten harika,fakat rp yelpazesi çok geniş tutulmuş.Yani Sihir Yayını,Evlendirme Dairesi vs gibi forumu kalabalık gösteren birsürü başlık var.Birazcık elekten geçirilse kanımca daha iyi olur.
3)Ayrıca son olarak söylemek istediğim sub-forumların üzerindeki paragraf halinde olan açıklamalar.Bu da siteyi takip ederken bariz bir şekilde göz yoruyor.Ve aranan başlığın bulunmasını zorlaştırıyor.Biraz daha kısa kelimelerle tanımlansa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Elbette bunlar sadece öneri.Takdir size kalmış sayın yönetim =) | |
|
| |
Albert De Salvo Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Meslek : Kehanet Profesörü Patronus : İspanyol Boğası Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 32 Asası : Anka Teleği Dikenli Defne 11 İnç Özel Yetenek : Çatalağız-Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Cuma Tem. 03, 2009 10:10 pm | |
| Aklıma nacizane bir fikir geldi.Acaba yoldaşlık ve aynı şekilde ölümyiyenler içindeki casuslar "gerçekten" gizli olsa nasıl olur?Hani oradaki listede casusları görünce rp'lerin gidişatı ister istemez değişir. Şahsi fikrim bu. | |
|
| |
Max Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 124 Patronus : Kartal Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Sevginin Mantığı Özel Yetenek : Animagus Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Cuma Tem. 03, 2009 11:18 pm | |
| güzel bir fikir ama biraz düzeltilebilir. Yoldaşlık ve Ölümyiyen alımları seçilen iki kişiye pm gönderilerek yapılsın. Tüm listeler ve görevler böylece karargahlar da gizli kalmış olur. | |
|
| |
Blaise Thomas Riddle Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 41 Nerden : Londra. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Barbaros. Patronus : Henüz Yapamıyorum.. Tarafı : Karanlık. Kan Durumu : Safkan~ Rp yaşı : 13 Asası : Öfkenin Kontrolü. Özel Yetenek : Çatalağız~ Evcil Hayvan : Husky - Chuck Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Paz Tem. 05, 2009 8:59 pm | |
| Hepimiz 1. sınıfmıyız ? Rp yapsak , puan verip ona göre sınıflara yerleştirseniz. ? | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Ptsi Tem. 06, 2009 12:15 pm | |
| Sohbet kutusu gibi bi yer açın bence çünkü forum oyunlarında sohbet ediyoruz (yani şahsen ben ole yapıyorum :roll: ) | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Ptsi Tem. 06, 2009 2:17 pm | |
| Tema çok karanlık değiştirilmeli. | |
|
| |
Abigail Jada Riddle Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 101 Patronus : Addax Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Dehşetin Çığlığı Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihinbendar Evcil Hayvan : Köpeğim Sophie! (: Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Ptsi Tem. 06, 2009 4:28 pm | |
| Bence bunu tüm üyelere sormalıyız. Şahsi fikrim tema oldukça güzel. Ama beğenmeyenler varsa önerim; oylamaya sunulmasıdır. (= | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Çarş. Tem. 08, 2009 11:54 pm | |
| Sabit bir avatar-imza boyutları belirlenmesini öneriyorum. Bu şekilde, görünüm daha hoş olacaktır... | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Ptsi Tem. 13, 2009 6:03 pm | |
| Tüm üyelerin Rpg Vadisine Rp bırakıp,seviyelerinin belirlenmesinin zorunlu olmasını öneriyorum.Ve seviyesi belli bir sınırın altında olan Role Player'lara ders verilmesibi öneriyorum.Çünkü sitede yapılan Rp'lerin neredeyse çoğu sadece birkaç satırdan oluşuyor ve karşılıklı konuşma cümleleri gibi.Açılmasını önerdiğim bu derslikte görevlendirilen kişiler karşılıklı Rp yapmayı,betimleme kurallarını vs. öğretebilirler.. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Ptsi Tem. 13, 2009 6:10 pm | |
| Peki ama yinede en azından bir derslik açmanız gerektiğini düşünüyorum.Seviye belirlemeye Rp bırakmasalar bile en azından isterlerse derslere katılabilirler veya açılan o derslikte sadece nasıl Rp yapılacağı anlatılır kimsenin Rp bırakması gerekmez. | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Salı Tem. 14, 2009 7:44 pm | |
| Bir karakterin aynı anda birden fazla Rp yapamaması, oldukça kötü. Evet, mantıksal olarak bir kişinin aynı anda iki yerde bulunamayacağı doğru, ancak kurgusal anlamda buna bir sınırlama getirilmesinin iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü bu şekilde, insan sadece tek bir yere takılı kalmak zorunda kalıyor ve eğer uzun süreçli bir Rp ise başka herhangi bir Rp yapamıyor. Bu sitenin Rp kalitesindeki gelişimi de düşüren bir olgudur. Sınırsız değil ama, örneğin karakterin farklı yerlerde sadece üç -ya da farklı bir sayı- Rp yapabilmesi sağlanırsa, çok daha mantıklı ve iyi bir süreç gerçekleşir. Tek değil de, en azından üç yerde bulunmaya izin verilmesini öneriyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Önerileriniz Salı Tem. 14, 2009 7:48 pm | |
| Üstüme vazife değil ama başka bir yerde Rp yapacağın zaman devam eden Rp'ne Donduruldu yazarsan sorun çıkmaz ki | |
|
| |
| Konu: Geri: Önerileriniz Salı Tem. 14, 2009 7:56 pm | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Üstüme vazife değil ama başka bir yerde Rp yapacağın zaman devam eden Rp'ne Donduruldu yazarsan sorun çıkmaz ki
Öyle mi? :shock: Peki, tamam o zaman. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Önerileriniz Salı Tem. 14, 2009 8:00 pm | |
| Birşey değil cnm^^ Benim söyleyeceğim o değildi aslında ben başka birşey söylemeye gelmiştim :D Rp Out'a bir sohbet başlığı açılsa veya Site'ye ChatBox eklense çok iyi olabilir.Çünkü üyelerin Forum oyunlarında sohbet etmeye çalışmaktan sıkıldıklarını düşünüyorum.Açılsın bir yer rahat rahat konuşsunlar..
En son Loranne Elizabeth Widmore tarafından Çarş. Tem. 15, 2009 9:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Salı Tem. 14, 2009 11:35 pm | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Birşey değil cnm^^
Benim söyleyeceğim o değildi aslında ben başka birşey söylemeye gelmiştim :D Rp Out'a bir sohbet başlığı açılsa veya Site'ye hatBox eklense çok iyi olabilir.Çünkü üyelerin Forum oyunlarında sohbet etmeye çalışmaktan sıkıldıklarını düşünüyorum.Açılsın bir yer rahat rahat konuşsunlar.. O hatBox mu ne hiç iyi bir şey değil.. Rp sitelerini rpden caydırıyor. Millet orda takılmaktan rp yapmıyor ki. Hiç denemeyin böyle bir şey. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Çarş. Tem. 15, 2009 9:30 am | |
| - Mélania L. Mythique demiş ki:
- Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Birşey değil cnm^^
Benim söyleyeceğim o değildi aslında ben başka birşey söylemeye gelmiştim :D Rp Out'a bir sohbet başlığı açılsa veya Site'ye hatBox eklense çok iyi olabilir.Çünkü üyelerin Forum oyunlarında sohbet etmeye çalışmaktan sıkıldıklarını düşünüyorum.Açılsın bir yer rahat rahat konuşsunlar.. O hatBox mu ne hiç iyi bir şey değil.. Rp sitelerini rpden caydırıyor. Millet orda takılmaktan rp yapmıyor ki. Hiç denemeyin böyle bir şey. Bir süreliğine forum oyunları kilitlenmeli. | |
|
| |
| Konu: Geri: Önerileriniz Çarş. Tem. 15, 2009 4:59 pm | |
| Ben halledebilirim istersen... | |
|
| |
| Konu: Geri: Önerileriniz Perş. Tem. 16, 2009 2:09 pm | |
| Üyelerin, sadece site için değil de kendi karakterleri hakkında oluşturdukları kurguları ekleyebilmesi için bir bölüm açılmasını öneriyorum. | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Perş. Tem. 16, 2009 6:12 pm | |
| Sitede yapılan yarışmaların, halk oylamasına açılmasını öneriyorum. Yani, şu tema işinde falan...Ne kadar fazla kişi o kadar doğru karar. Değil mi? Bence tekrar bir yarışma düzenlenmeli, yarışmacılar projelerini adminlerden birine özel olarak göndermeli, başvuru tarihi bittiğinde bunlar tek bir kişi tarafından üyelere gösterilip anket ile oylamaya sokulmalı. Ah, tabii bu sadece bir öneri. Kabul edip etmemek size kalmış^^ | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Perş. Tem. 16, 2009 6:18 pm | |
| Arkadaş(cığım)a katılıyorum. Adminlerin göz zevkine uyan şey üyelerin göz zevkine uymayabilir ki bence bu durumda üyelerin göz zevki daha önemlidir. Siteyle alakalı yarışmalar halk oylamasına sunularak yapılmalıdır bence ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Önerileriniz Perş. Tem. 16, 2009 6:20 pm | |
| - Mélania L. Mythique demiş ki:
- Arkadaş(cığım)a katılıyorum. Adminlerin göz zevkine uyan şey üyelerin göz zevkine uymayabilir ki bence bu durumda üyelerin göz zevki daha önemlidir. Siteyle alakalı yarışmalar halk oylamasına sunularak yapılmalıdır bence ^^
Katılıyorum ^^ (Fazla sesimi çıkarmasam mı?Kazanamazsam rezil olmak var :D :D) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Önerileriniz Perş. Tem. 16, 2009 6:22 pm | |
| Rezil olmaktan ziyade, kendini denemiş olursun. (: En azından o yarışmaya proje yollayacak kadar cesurmuşsun sen. Bak, ben onu bile yapamadım. Hoş, daha imzalarım için çok kasıyorum, logo falan nasıl yapackasam^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Önerileriniz Perş. Tem. 16, 2009 6:23 pm | |
| O zaman seni sahneye alalım :D Gel ve imzalarını bizimle Avatar-İmza bölümünde yardım ederek paylaş :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Önerileriniz Perş. Tem. 16, 2009 6:26 pm | |
| Kendime o kadar güvenmiyorum canım. (: Daha photoshop CS2'yi doğru dürüst kullanamıyorum. En iyisi ben size ayak bağı olmayayım. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Önerileriniz Perş. Tem. 16, 2009 6:27 pm | |
| Ayıp ediyosun :D Ne ayakbağı harika olur gelirsen^^ Herneyse kafana takılan birşey olursa(brush.tez vs.) yardım edebilirim seve seve :kendikurduğucümleyeşaşıranveuyarıalmadantozolansmile: :D :D | |
|
| |
| Önerileriniz | |
|