| İnandım~İnanmadım | |
|
+10Victoria Claire Hale F. Xaviér Graimouré Aimèe Dèmon Black Sean Jake Miller Jack William Black Michael Nymins Miller Mélania L. Mythique Rabel Xyre Cleone Crystal Majarotte Anette Sophia Miller 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım C.tesi Tem. 11, 2009 3:14 pm | |
| Tamam. :P El derimin içinde ufak ufak kıymıklar bulunuyor ancak tırstığımdan derimi yarmalarına izin vermiyorum.. | |
|
| |
Sean Jake Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım C.tesi Tem. 11, 2009 3:41 pm | |
| İnanmadım
(Melez PrenS Gitmek zorundayıssss..Kıymetlimisss.xD:D)
Beyonce'nin diva şarkısını seviyorum | |
|
| |
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım C.tesi Tem. 11, 2009 3:46 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım C.tesi Tem. 11, 2009 3:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım C.tesi Tem. 11, 2009 9:33 pm | |
| İnanmadım ..
evlendim boşandım .. | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım C.tesi Tem. 11, 2009 10:57 pm | |
| İnanmadım
Süt içmeye bayılırım.
| |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım C.tesi Tem. 11, 2009 11:01 pm | |
| | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım C.tesi Tem. 11, 2009 11:04 pm | |
| İnanmak istemiyorum...
8 gün oldu ,çevremdekiler doğum günümün geçtiğini yeni fark ettiler.
| |
|
| |
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım C.tesi Tem. 11, 2009 11:04 pm | |
| İnanmadım
Uyumayı seviyorum .. | |
|
| |
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım C.tesi Tem. 11, 2009 11:08 pm | |
| İnanmadım,
Doğum günüm yeni farkedildi,
Yaklaşık 9 ay önce bir Pittbull kolumu ısırdı.
| |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım C.tesi Tem. 11, 2009 11:10 pm | |
| inanmadım şu anda çok Sinirliyim | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım Paz Tem. 12, 2009 3:19 am | |
| Umarım değilmişsindir. Üzerinden bayağı zaman geçti. Bugün sitemizdeki bir manyaklar grubu, asker uğurluyormuş ve saat gece on civarında davul zurna çalmaya başladı. Bu bir saat böyle devam etti. Ardından müzik kesildi ve ardı ardına beş-on kez silah patlatılarak bizi yerimizden sıçrattı-lar. Daha sonra bu fasıl da sona ererek korna faslı başladı, ki bu uzun zaman devam etti. Bekçilerin bu süre zarfında ne yaptıkları hakkında herhangi bir biglim yok. :shock: | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım Paz Tem. 12, 2009 4:09 am | |
| İnanmadım. Kurgu tamamen uydurma :P Elimi koparana kadar ısırdım. | |
|
| |
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım Paz Tem. 12, 2009 10:18 am | |
| SaçmalıkxD:Dİnanmadım
Marilyn Manson hastasıyım .. | |
|
| |
Victoria Claire Hale Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 37 Nerden : Londra Gerçek İsim : Victory, C~ Tarafı : Aydınlık '~ Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım Paz Tem. 12, 2009 11:44 am | |
| inandım xD bir t-shirt çin tüm türkiye yi dolaştım :\ | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım Paz Tem. 12, 2009 11:49 am | |
| inanmadım 17 Again filmi için 2008'den beri çıldırdım. | |
|
| |
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım Paz Tem. 12, 2009 12:44 pm | |
| İnanmadım
Hp Melez Prens'i sabırsızlıkla bekliyorum | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım Paz Tem. 12, 2009 12:45 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım Paz Tem. 12, 2009 12:46 pm | |
| İnaandım
Değişik biriyim.. | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım Paz Tem. 12, 2009 12:53 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım Paz Tem. 12, 2009 1:13 pm | |
| | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım Paz Tem. 12, 2009 1:36 pm | |
| inandım hp ve melez prens için 3 hafta önce bilet aldım | |
|
| |
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım Paz Tem. 12, 2009 1:42 pm | |
| İnandım.Nerden attığına bağlı xD:D
Mj seviyoum.. | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım Paz Tem. 12, 2009 1:43 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İnandım~İnanmadım Paz Tem. 12, 2009 1:43 pm | |
| İnandım geçmiş olaa..
Kan değerlerim düşük çıktı yarın ölücem | |
|
| |
| İnandım~İnanmadım | |
|