Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Güzel Bir Gün...

2 posters
YazarMesaj
Melody Dorés
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Melody Dorés

Meslek : Öğrenci
Tarafı : Aydınlık
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 13
Asası : Ejderha yüreği 11 inç
Evcil Hayvan : Baykuş
Güzel Bir Gün... Nerede10

Güzel Bir Gün... Empty
MesajKonu: Güzel Bir Gün...   Güzel Bir Gün... Icon_minitimeCuma Tem. 10, 2009 8:39 pm

Melody yorucu geçen bir günün ardından kafa dağıtmak için dolaşıyordu. Aslında biraz canı sıkılmıştı. Ama o kişi yüzünden kendine acı çektirmemesi lazımdı. Onun için biraz günün tadını çıkarmak istiyordu. Aslında tekti. En yakın arkadaşını ne zamandır göremiyordu. " Acaba birşey mi olmuştu ya da ona darılmışmıydı. " Melody bunları düşünürken tek olduğunu anladı. Melody düşüncelere dalmışken bir arkadaş bekliyordu. Belki onunla konuşacak bir arkadaş. Uzunca yolu gözledi...
Sean Jake Miller
Sean Jake Miller

Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi !
Meslek : Cami Hocası xD
Gerçek İsim : Yok--
Tarafı : 2sinden de..
Kan Durumu : Melez
Asası : Güçlü Rüzgar
Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-]
Güzel Bir Gün... Tuhaf10

Güzel Bir Gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Bir Gün...   Güzel Bir Gün... Icon_minitimeCuma Tem. 10, 2009 8:50 pm

Sean Dipsiz Ormana girmişti.Bunu nasıl açıklayacağını bilmiyordu.Kendinden utanıyordu.Ama olmuştu bi kere ipler kopmuştu.Bunun tedavisi yoktu artık.Neyse diye düşündü.İnşallah Melody'i burada bulabilirim diye düşündü.İlerlere doğru ilerliyordu.İleride biri vardı.Kesinlikle Melody'di.Onun fiziğini herşeyini biliyordu.Bu Melody'den başkası olamazdı.Yanına dopru koşmaya başladı.Üstüne bastığı dalların sesleri eşliğinde ona doğru yaklaşıyordu.En sonunda gelmişti.Artık dibindeydi.İlk önce ne yapacağını şaşırdı.Sonra dudaklarını araladı ve

"Şeyy Melody.. Ben senin beni affetmeni istiyorum.Biliyorum yaptığım kötüydü ama biliyorsun gönül bu.Senden çok özür diliyorum.Beni affedebilecekmisin?"

diye sordu merak içinde.Artık onun yanındayken olan kıpırtıkaybolmuştu.Uçmuştu sanki bir yerlere.Gerçekten üzgündü ama yapılacak birşey yoktu.Tekrar kafasını kaldırıp

"Gerçekten üzgünüm.Beni affedebilecekmisin?"

dedi sessizce.
Melody Dorés
Melody Dorés

Güzel Bir Gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Bir Gün...   Güzel Bir Gün... Icon_minitimeCuma Tem. 10, 2009 9:07 pm

Melody'nin yanına Sean koşarak geliyordu. Melody bundan biraz rahatsız olmuşa benziyordu. Sean onun yanına gelir gelmez Melody hemen bir kitap çıkartıp onu görmemezlikten geldi. Sean ona:

"Şeyy Melody.. Ben senin beni affetmeni istiyorum.Biliyorum yaptığım kötüydü ama biliyorsun gönül bu.Senden çok özür diliyorum.Beni affedebilecekmisin?"

diye sordu. Ama Melody cevap vermedi.

"Gerçekten üzgünüm.Beni affedebilecekmisin?" diye tekrar ısrar etti.

" Melody bu yaşananlardan sonra nasıl affedebilirdi ki " diye düşündü. Ona cevap vermeyerek oradan hızlı adımlarla uzaklaşmaya çalıştı...
Sean Jake Miller
Sean Jake Miller

Güzel Bir Gün... Tuhaf10

Güzel Bir Gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Bir Gün...   Güzel Bir Gün... Icon_minitimeCuma Tem. 10, 2009 9:21 pm

Sean söylediklerini söylemişti.Ancak Melody onu dinlemedi bile.Uzaklaşmaya çalışıyordu.Elinde kitap yürüyordu.Sadece yürüyordu.Sean arkasından koşup önüne geçti ve onu durdurdu.Kitabı yüzünden indirdi.Sonra

"Senden gerçekten çok özür diliyorum.Ne diyeceğimi bilemiyorum ama oldu bi kere.Bari arkadaş kalalım."

dedi ve elini uzattı
Melody Dorés
Melody Dorés

Güzel Bir Gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Bir Gün...   Güzel Bir Gün... Icon_minitimeCuma Tem. 10, 2009 9:53 pm

"Senden gerçekten çok özür diliyorum.Ne diyeceğimi bilemiyorum ama oldu bi kere.Bari arkadaş kalalım." hayır.

Melody bunu kabul etmeyecekti. Hemen önünden çekilmesini isteyerek oradan uzaklaşmaya çalıştı. Ve bir daha seni görmek istemiyorum diye geçiştirdi....
Sean Jake Miller
Sean Jake Miller

Güzel Bir Gün... Tuhaf10

Güzel Bir Gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Bir Gün...   Güzel Bir Gün... Icon_minitimeCuma Tem. 10, 2009 10:12 pm

Sean

"Peki.Ancak şunu unutma sen benim asla düşmanım olmayacaksın."

dedi ve oradan uzaklaştı.

(Rpden çıktım)
Melody Dorés
Melody Dorés

Güzel Bir Gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Bir Gün...   Güzel Bir Gün... Icon_minitimeC.tesi Tem. 11, 2009 10:52 am

Neden hep böyle şeyler Melody'nin başına geliyordu ki. Sanki bir mıknatıs gibi herşeyi üstüne çekiyordu. Artık Melody bu durumdan usanmıştı. Ne zaman bir şey olsa kapak ona patlardı. Artık değişecekti. Eskisi gibi olmayacaktı. Her önüne gelenle laflamıyacaktı. Bundan sonra Melody farklı olacaktı. Onunla samimi bir şekilde konuşanlarla arkadaşlık yapacaktı.

Melody'nin böyle düşünmesi kendisini şaşırtmıştı. Ne zamandan beri böyle şeyler düşünüyordu. Ama bunları tek tek uyacağına söz veriyordu kendi kendine. Artık canı sıkıldığı için orada kalmayacaktı. Adımlarını hızlandırarak Sean'i geride bıraktı... Ve oradan ayrıldı.

Güzel Bir Gün...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» En Güzel Ünlü? (xD)
» Güzel Bir Gece...
» En Güzel Ünlü} Anket ~~