| Hayden Christensen | |
|
+2Loranne Elizabeth Widmore Robert Brandon Eclipse 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Hayden Christensen C.tesi Tem. 11, 2009 6:31 pm | |
| Şu jamper'daki çocuk.Beni eklemene gerek var mı? | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Hayden Christensen C.tesi Tem. 11, 2009 6:33 pm | |
| - Robert Brandon Eclipse demiş ki:
- Şu jamper'daki çocuk.Beni eklemene gerek var mı?
+1 (L)(L) Hayden^^' | |
|
| |
Melody Dorés Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 114 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Ejderha yüreği 11 inç Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Hayden Christensen C.tesi Tem. 11, 2009 6:52 pm | |
| Bu Anesteside oynayan çocuk muydu? | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Hayden Christensen C.tesi Tem. 11, 2009 7:00 pm | |
| Ölürüm. Biterim. Hastasıyım. Dünyadan olduğuna inanmam. (bknz: Tip) Star Wars'taki role, bir başkasını koysalar Anakin'i sevemezdim belki de. Clayton'a ondan daha çok yakışacak birini düşünemiyorum. Zamanda zıplarken (Jumper'ın konusu buymuş. En kısa zamanda izleyeceğim) eminim ki çok havalıdır. Rachel Bilson'a uyuzum; ona yaraşacak kadar güzel değil. Ama yine de, Hayden'ım onu seviyorsa kabul. Yirim ben onu... Eklediğin resim "Pislik bir insana bu kadar mı yakışabilir?" sorusunu andırıyor..
out: Hayranlara eklemezsen, aşağı gelir saçını başını... :E (:P) | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Hayden Christensen C.tesi Tem. 11, 2009 7:06 pm | |
| - Amelie Rush demiş ki:
Eklendin, bebek. xD
*O soru benim. Çalıntı yapmayınız, ifinim. xD Ay ben de diyorum, nerden tanıdık? xD Neyse. *Çalıntıdır*Düşüncelerimiz aynı olduğu ve bağlı olduğumuz için fark etmez. :P | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Hayden Christensen C.tesi Tem. 11, 2009 7:07 pm | |
| Ayh benide ekleğğ pliiiz Aimêe Dêmon Black Melanie Eclipse 2 karakterimide ekle pliiiz :shock: | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Hayden Christensen C.tesi Tem. 11, 2009 7:10 pm | |
| Tenks beybi :shock: | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Hayden Christensen C.tesi Tem. 11, 2009 7:14 pm | |
| | |
|
| |
| Hayden Christensen | |
|