| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun | |
|
+17Anette Sophia Miller Marishka V. Aleera Félix Edward Kevin Black Rabel Xyre Michael Nymins Miller Édith S. Fouquét Loranne Elizabeth Widmore Sean Jake Miller Britney Vera Curtis Albert De Salvo Theoderg Grey Abigail Jada Riddle Ann Valerié Eclipse Max Miller Nylénia Calanthe Aimèe Dèmon Black Edward Cullen 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edward Cullen Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1 Nerden : Londra Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28 Asası : Kan Pıhtısı (Tüm Büyüleri Çok İyi Yapar) Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Salı Haz. 16, 2009 2:10 pm | |
| Arkadaşlar Burada Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşündüğünüzü yazın ve Eğlenceli Bir Oyun Haline Dönücek Haydi Eğlenmeye Başlayın! | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 5:27 pm | |
| | |
|
| |
Nylénia Calanthe Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 23 Gerçek İsim : Ceren Tarafı : Taraf nedir? Ne işe yarar? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : Vynsié - Kedi Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 5:43 pm | |
| E harflerinin üzerinde şapka olmasa daha güzel bir ismi olurdu diye düşünüyorum. | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 5:44 pm | |
| fransızca olduğu için ^ var :D:D | |
|
| |
Nylénia Calanthe Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 23 Gerçek İsim : Ceren Tarafı : Taraf nedir? Ne işe yarar? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : Vynsié - Kedi Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 5:45 pm | |
| é olsa daha güzel dururdu bence x) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 5:47 pm | |
| aaa dimii ben onu unutmuştum yaw:S:S cidden güzel olurdu:S:S | |
|
| |
Max Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 124 Patronus : Kartal Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Sevginin Mantığı Özel Yetenek : Animagus Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 6:16 pm | |
| tanıdık biri ama o beni tanıyamamış olabilir...=) | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 7:17 pm | |
| Beni tanıdığı biri sanıp msn'sini veren kişi... | |
|
| |
Abigail Jada Riddle Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 101 Patronus : Addax Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Dehşetin Çığlığı Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihinbendar Evcil Hayvan : Köpeğim Sophie! (: Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 7:26 pm | |
| Eh, o kadar tanımıyorum dedikten sonra ismini merak ediyorum açıkçası. | |
|
| |
Theoderg Grey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 48 Nerden : çıktı şimdi bu? Meslek : Profesör Gerçek İsim : Theo Patronus : Griffin Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Pagan Kuşu Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 7:32 pm | |
| Oyun biraz amacından sapmış gibi gözüküyor ama.. (bir dakika ya bak ben de şimdi saptırmış oldum) =) | |
|
| |
Abigail Jada Riddle Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 101 Patronus : Addax Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Dehşetin Çığlığı Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihinbendar Evcil Hayvan : Köpeğim Sophie! (: Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 7:35 pm | |
| Her şeyin farkında olduğu halde farkında olmuyormuş gibi davranan biri gibi... Gibi :?: Şimdi, beni de amaçtan sapmış olduğuma inandırarak huzursuz ettin. :D | |
|
| |
Theoderg Grey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 48 Nerden : çıktı şimdi bu? Meslek : Profesör Gerçek İsim : Theo Patronus : Griffin Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Pagan Kuşu Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 7:36 pm | |
| Şimdi, onu da amaçtan sapmış olduğuna inandırarak huzursuz ettiğim kişi . :D
p.s. = Evet kopyala yapıştır yapıp editledim..evet YAPTIM :P :D
| |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 7:38 pm | |
| Çok dürüst bir kişilik olduğunu düşünüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 7:50 pm | |
| Ünlünü merak ettiğimi itiraf etmek istiyorum. Çok tanıdık geliyor-sanki yolda gördüm :P-. Dengesizliklerim artmaya başladı artıkın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 7:53 pm | |
| Emilie De Ravin-Losttaki Claire Pekde karanlık olmayan bir lady olduğunu düşünüyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 7:56 pm | |
| Gerçek hayatta Lady olmadığımı düşünürsek gel bir de rp'de gör. :P Tanımadan kanım ısındı sanki diye düşünüyorum. =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 8:09 pm | |
| En tatlı Lady olduğunu düşünüyorum. | |
|
| |
Albert De Salvo Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Meslek : Kehanet Profesörü Patronus : İspanyol Boğası Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 32 Asası : Anka Teleği Dikenli Defne 11 İnç Özel Yetenek : Çatalağız-Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 8:20 pm | |
| Kanımın ısındığı bir karekter...Keşke bizim tarafta olsaydı.. :D:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 8:26 pm | |
| Bizim tarafı benimseyen saygıdeğer mürid. Ay lavvit! :P | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 76 Meslek : Kehanet Profesörü Patronus : İspanyol Boğası Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 32 Asası : Anka Teleği Dikenli Defne 11 İnç Özel Yetenek : Çatalağız-Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 8:30 pm | |
| Rp yapmak için çokça dl döktüğüm sevgili Lady'im..Saygılarımla.. :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 8:34 pm | |
| Annemi öldüren karanlık tarafta olduğu için kalbim kırgın olan birisi diye düşünüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 9:31 pm | |
| bende karanlığım napcaz şimdi:S:S | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 9:41 pm | |
| Vampirlerden pek hoşlanmam... Ama bu kez bir istisna yapabilirim sanırım :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 03, 2009 10:16 pm | |
| İstisna yapışını sevsinler diye düşünüyorum. Saat on ikiyi geçti ya... Bende yine sevgi kelebekleri faaliyette. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun C.tesi Tem. 04, 2009 8:38 am | |
| ilk tanıştığım şahsiyet tabe severim | |
|
| |
| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun | |
|