| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun | |
|
+17Anette Sophia Miller Marishka V. Aleera Félix Edward Kevin Black Rabel Xyre Michael Nymins Miller Édith S. Fouquét Loranne Elizabeth Widmore Sean Jake Miller Britney Vera Curtis Albert De Salvo Theoderg Grey Abigail Jada Riddle Ann Valerié Eclipse Max Miller Nylénia Calanthe Aimèe Dèmon Black Edward Cullen 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Abigail Jada Riddle Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 101 Patronus : Addax Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Dehşetin Çığlığı Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihinbendar Evcil Hayvan : Köpeğim Sophie! (: Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 4:09 pm | |
| Beyefendi bana küs gibi bir şey...
Edit: Onu seviyorum! Merveğğ'm!
| |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 4:12 pm | |
| bende seviyorum Gamzeğm bebişiiim | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 4:26 pm | |
| Seven insanın hali baska :D | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 4:28 pm | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 4:28 pm | |
| | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 4:29 pm | |
| | |
|
| |
Abigail Jada Riddle Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 101 Patronus : Addax Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Dehşetin Çığlığı Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihinbendar Evcil Hayvan : Köpeğim Sophie! (: Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 4:30 pm | |
| Alacakaranlığı düşünmemi sağlıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 4:31 pm | |
| Ne alaka :P Aşqım O Benim o.o :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 4:31 pm | |
| Köyün delisi^^ Hakkaten alacakaranlık ne alaka :S :D :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 4:32 pm | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 4:33 pm | |
| nayır kıskançlık duygularım depreşiyorr | |
|
| |
Sean Jake Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 5:31 pm | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 5:43 pm | |
| imkansız bişey değil ki neden inanamıyor acep? | |
|
| |
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 6:37 pm | |
| Az gördüğüm için seni ondan yani (: | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 6:54 pm | |
| hmm sende sürekli burdasın o zaman | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 7:32 pm | |
| Yeni avatar-imza takımının daha hoş olduğunu düşünüyorum. | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 7:33 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 7:34 pm | |
| İmza Tamam ancak Avatarın kötü olduğunu düşünüyorum .. | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 8:38 pm | |
| Düşüncelerimi kâğıda döktüğünü düşünüyorum. :shock: | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 8:54 pm | |
| | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 8:55 pm | |
| Güzel olmayan ünlü göstersenize bana...:D
| |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 8:56 pm | |
| puhahah seninki de yakışıklı | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 9:11 pm | |
| Beni nasıl da başka biri sandığını düşünüyorum. :D | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 9:42 pm | |
| tamam yaw bunu sürekli yüzüme vurmaa :lol!: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Ptsi Tem. 06, 2009 9:45 pm | |
| Ahahhh xD Vurmam. :D Nasıl da başkası sandığını düşünüyorum. :P | |
|
| |
| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun | |
|