Lois Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 43 Nerden : Aydınlığın Çöküşünden Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Tuğçe Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Umutsuz Çığlıklar Evcil Hayvan : Baykuşum =} Kayıt tarihi : 08/07/09
Konu: Black Fanları~~TÜm Black'ler Buraya Salı Tem. 14, 2009 12:23 pm
Hadi Black!ler hepinizi bekliyorum gelin dayanışmamı destekleyin
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
Konu: Geri: Black Fanları~~TÜm Black'ler Buraya Salı Tem. 14, 2009 3:37 pm
Ben olmadan olur mu hiçç? xD
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
Konu: Geri: Black Fanları~~TÜm Black'ler Buraya Salı Tem. 14, 2009 4:24 pm
Egoist insanlar ya:DNeyse severim blackleri.İyi insanlar ve soyisim bulamadığında da iyi birer soyisim.
Lois Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 43 Nerden : Aydınlığın Çöküşünden Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Tuğçe Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Umutsuz Çığlıklar Evcil Hayvan : Baykuşum =} Kayıt tarihi : 08/07/09
Konu: Geri: Black Fanları~~TÜm Black'ler Buraya Çarş. Tem. 15, 2009 1:55 pm
Egoist :D Aşk olsun alındın Jack
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
Konu: Geri: Black Fanları~~TÜm Black'ler Buraya C.tesi Tem. 18, 2009 4:42 pm
Bi zahmet benide yazın
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
Konu: Geri: Black Fanları~~TÜm Black'ler Buraya Perş. Tem. 30, 2009 3:16 am
Bende Geldimm :D
Johnny Evans Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 28 Nerden : İngiltere/Cardiff Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : 'Gereksiz Sözler' En İyi Büyüsü: Avada Kadavra Evcil Hayvan : Kızıl Kabuklu Kaplumbağa Kayıt tarihi : 17/08/09
Konu: Geri: Black Fanları~~TÜm Black'ler Buraya Cuma Ağus. 28, 2009 3:01 pm
Bende katılmak istiyorum :lol:
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
Konu: Geri: Black Fanları~~TÜm Black'ler Buraya Cuma Ağus. 28, 2009 3:02 pm
Alınırsın herhalde. Lois çoktandır girmio ondan söledim. bu arada önerime uyduğun için ty xD