| HW-RPG'yi Nasıl Buldunuz? | |
|
+3Jack William Black Loranne Elizabeth Widmore Jacop Kevin Black 7 posters |
HW-RPG'yi Nasıl Buldunuz? | Mükemmel | | 36% | [ 5 ] | Güzel | | 21% | [ 3 ] | Daha İyi Olabilir | | 43% | [ 6 ] | Kötü | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 14 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jacop Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 52 Nerden : Babam olcak dangalak Kevin bi kız'dan peydahlamış :F kereta :F Patronus : Sence ? ~ Tarafı : Karanlık Olmamaya Yemin Ettim ! Aydınlık :=) Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Karanlık Duvar Söğütağacından yapılma. Özünde Yılan lifi vardır. 21 cm. Esnektir. En iyi büyüsü: Reducto Özel Yetenek : Ucube Olmak Yeterli Midir? xD Evcil Hayvan : Sen Varsınya :F Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG'yi Nasıl Buldunuz? Salı Tem. 14, 2009 5:01 pm | |
| Daha iyi ola bilirdi bence. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG'yi Nasıl Buldunuz? Salı Tem. 14, 2009 5:06 pm | |
| Banner'da değiştirilirse harika olur. Biraz küçük çünkü^^ Değerlendirmem sadece temaya. | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG'yi Nasıl Buldunuz? Salı Tem. 14, 2009 5:47 pm | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Banner'da değiştirilirse harika olur.
Biraz küçük çünkü^^ Değerlendirmem sadece temaya. Katılıyorum. | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG'yi Nasıl Buldunuz? Salı Tem. 14, 2009 6:24 pm | |
| Daha iyi olabilirdi, hatta çok daha iyi olabilirdi. Tema.. Bilmiyorum, iyi gibi. Ama rp seviyesi normalin de altında. Kimse ne kadar iyi yazdığını önemsemiyor gibi, yani gördüğüm kadarıyla öyle. O kişiler tespit edilip, rp derslerine sokulsa site daha iyi yerlere gelebilir... | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG'yi Nasıl Buldunuz? Salı Tem. 14, 2009 6:32 pm | |
| Güzeli işaretledim ama aynı şekilde daha iyi kesinlikle olabilir.Çünkü sitede gerçekten kapasite var.Kurgu hoş ve çekici.Sokaktaki adama bile pay düşüyor. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG'yi Nasıl Buldunuz? Salı Tem. 14, 2009 6:48 pm | |
| - Mélania L. Mythique demiş ki:
- Daha iyi olabilirdi, hatta çok daha iyi olabilirdi. Tema.. Bilmiyorum, iyi gibi. Ama rp seviyesi normalin de altında. Kimse ne kadar iyi yazdığını önemsemiyor gibi, yani gördüğüm kadarıyla öyle. O kişiler tespit edilip, rp derslerine sokulsa site daha iyi yerlere gelebilir...
İşte bu kıza ve onun harika önerisine sonuna kadar katılıyorum xD xDFakat ne yazık ki açılan Rp Dersliği başlığına kimsenin katılacağını sanmıyorum ama ben onları o rp derslerine katmak için elimden geleni yapıcam xD Rüşvet bile veririm xD | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG'yi Nasıl Buldunuz? Salı Tem. 14, 2009 7:01 pm | |
| Öyle yapmayın... Derslere katılmadığı müddetçe site içi rpyi yasaklayın. Siteye gerçekten bağlıysa üşenmeyip rp derslerine katılacaktır heralde? Hem, bu onun iyiliği için. Site kendisini düşünse, hiç uğraşmadan şutlayabilirdi onu. Ama ders vererek kendini geliştirme imkanı sunuyor. Bunun kime zararı olabilir? | |
|
| |
| Konu: Geri: HW-RPG'yi Nasıl Buldunuz? Salı Tem. 14, 2009 7:21 pm | |
| - Mélania L. Mythique demiş ki:
- Öyle yapmayın... Derslere katılmadığı müddetçe site içi rpyi yasaklayın. Siteye gerçekten bağlıysa üşenmeyip rp derslerine katılacaktır heralde? Hem, bu onun iyiliği için. Site kendisini düşünse, hiç uğraşmadan şutlayabilirdi onu. Ama ders vererek kendini geliştirme imkanı sunuyor. Bunun kime zararı olabilir?
Güzel fikir ama yasaklamak bir çözüm değil bence.Her insan aynı olamayabiliyor.Rp yapmayı yasaklarsak siteye ne kadar bağımlı olursa olsun bunun üstüne düşmeyip tamamen bırakabilir.Yasaklamak yerine ikna edici uygulamalar yapılabilir veya cezb edici.Üyeler hakkında az çok fikrim var sanırım ve kimin bunu yapıp kimin yapmıyacağını biliyorum.Umarım o kadar vurdumduymaz değillerdir^^ | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG'yi Nasıl Buldunuz? Salı Tem. 14, 2009 7:29 pm | |
| Daha iyi olabilir, derim. Tema ve site yapısı, ayrıca Rp kalitesi olarak da. Çok iyi Rp yapan arkadaşlar var ama site içinde bu yeteneklerini pek kullanmıyorlar. Neden anlayamıyorum... Evet, temaya bir el atılmalı olduğu konusuna katılıyorum. Derleri bilemeyeceğim. Kimin bu uygulamaya katılıp, katılmayacağı meçhul... | |
|
| |
| Konu: Geri: HW-RPG'yi Nasıl Buldunuz? Salı Tem. 14, 2009 7:32 pm | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Mélania L. Mythique demiş ki:
- Öyle yapmayın... Derslere katılmadığı müddetçe site içi rpyi yasaklayın. Siteye gerçekten bağlıysa üşenmeyip rp derslerine katılacaktır heralde? Hem, bu onun iyiliği için. Site kendisini düşünse, hiç uğraşmadan şutlayabilirdi onu. Ama ders vererek kendini geliştirme imkanı sunuyor. Bunun kime zararı olabilir?
Güzel fikir ama yasaklamak bir çözüm değil bence.Her insan aynı olamayabiliyor.Rp yapmayı yasaklarsak siteye ne kadar bağımlı olursa olsun bunun üstüne düşmeyip tamamen bırakabilir.Yasaklamak yerine ikna edici uygulamalar yapılabilir veya cezb edici.Üyeler hakkında az çok fikrim var sanırım ve kimin bunu yapıp kimin yapmıyacağını biliyorum.Umarım o kadar vurdumduymaz değillerdir^^ Bilmiyorum.. Bir uyarı falan verilmeli en azından. Yoksa durdurulamaz. 2 yıla yakın süredir rp yapıyorum. Birçok site gördüm. Aynı bu şekilde yani. Eminim ki başka türlü durduramazsınız. Bir ceza olayı getirilmeli en azından. | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG'yi Nasıl Buldunuz? Cuma Tem. 17, 2009 11:07 am | |
| Daha iyi olabilir;ama yine de güzel. | |
|
| |
| HW-RPG'yi Nasıl Buldunuz? | |
|