| Düğün Duyurusu | |
|
+9Babette Grishold Edward Stephan Loranne Elizabeth Widmore Riley Beth McConnor Tess Meridith Albanese Ann Valerié Eclipse Gia Blake Widmore Robert Brandon Eclipse F. Xaviér Graimouré 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 3:56 pm | |
| Benim olmam gerekiyor Robert'ın Nikah Şahidiyim :) | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 3:59 pm | |
| Ben istedim şahidim ol diye. | |
|
| |
Gia Blake Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 19 Tarafı : ~ Z.A.Y Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : ~ Rossie adında bir kedi! Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 4:43 pm | |
| Ben de Aslı'nın olucam galiba :P Vay vay vay... Oley, evlilik var. xD | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 4:45 pm | |
| Galibası malibası yok.Yarın 1 gibi seni buralarda görmezsem neler olucağını bilmek bile istemezsin.:D | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 4:58 pm | |
| Tamda birbirinizi bulmuşsunuz ha. Süper :D Emilie De Ravin & Robert Pattinson :D Tebrikler!! | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 5:08 pm | |
| Emilie RM çekimlerinde çok çekti bizlerden ama seviyoruz :) Ben Gryffindor öğrencisi olarak aburcubur yemeğe ve tebriğe geleceğim =) | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 5:09 pm | |
| :D :D Emilie'yle Rob'un bağlantısını çözemedim Tess xD O Kristen'la değilmiydi? o.O :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 5:10 pm | |
| Yoo ben Emilie ile biliyorum. Resimleride var. Haber bağlantısıda. :D :S | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 5:12 pm | |
| - Tess Tiffany Widmore demiş ki:
- Yoo ben Emilie ile biliyorum. Resimleride var. Haber bağlantısıda. :D :S
Yok yok Kris ile. Remember Me çekim fotoğrafları o öpüşmeler. RobSten :D | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 5:13 pm | |
| Tamam olabilir,huhh,benim haberim yokmus demek ki daha,huhh 2 -_-" Hem bilmemek değil öğrenmemek ayıp tamam mı?huhh 3 :D :D :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 5:14 pm | |
| :S Anladım. Bende ne alaka diyodum yaw. Gerçek sandım. Demekki çekimler başarılıymış. Takdir ettim | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 5:58 pm | |
| - Tess Tiffany Widmore demiş ki:
- :S Anladım. Bende ne alaka diyodum yaw. Gerçek sandım. Demekki çekimler başarılıymış. Takdir ettim
Tabi tabi çok başarılı.Bizim msnde yaptığımız yorumlardaki gibi xD.
En son Robert Brandon Eclipse tarafından Perş. Tem. 16, 2009 6:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 6:00 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 6:01 pm | |
| Vazgeçtim Bakma.Neyse.Başlığı kirletme.HERKES DÜĞÜNE GELSİN.Lord dahil. | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 6:02 pm | |
| İyi turşusunu kur başlığının :huhh: :alıpbaşınıbudiyarlardançekipgidenümitbesenmodundasmile: :D :D | |
|
| |
Edward Stephan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 6:30 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 6:34 pm | |
| Sağol Sağol.Darısı olmayanların başına xD. | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 6:35 pm | |
| Öncesinde bir kurgumuz yok. Yani karakterlerimiz tanışmıyor. Ben düğününüzde nasıl, hangi mantıkla bulunacağım anlamadım açıkçası... | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 6:37 pm | |
| Tanıdığın tanıdığının tanıdığının tanıdığı olarak gelebilirsin. | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 6:38 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 6:44 pm | |
| Rob ben ne olarak gelicem? Dışlanmış ölümyiyen gibi kalamam o düğünde. :D :D Yakarım nan oraları :D :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 6:45 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 6:45 pm | |
| Tam hayalimdeki gibi olmadı ama neeyysee :huhh: | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 6:46 pm | |
| Lord'da geliyorsa yoldan geçiyordum uğradım der. Bu arada altınları unutmayın xD. | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Duyurusu Perş. Tem. 16, 2009 6:48 pm | |
| Çok beklersin :huhh: Ben hiç birşey takmıycam sadece düğün pastasından yiyip gidicem. :D :D | |
|
| |
| Düğün Duyurusu | |
|