| Son Yapılan Değişiklikler. | |
|
+4Loranne Elizabeth Widmore Robert Brandon Eclipse Theoderg Grey Babette Grishold 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Son Yapılan Değişiklikler. Perş. Tem. 16, 2009 5:59 pm | |
| Yeni tema bence çok güzel olmuş^^ Ancak, o ranklar falan da değiştirilir, bir uyum getirilirse, çok çok daha güzel olabilir. Sitenin albenisi artmış. xD Tebrikler^^ | |
|
| |
Theoderg Grey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 48 Nerden : çıktı şimdi bu? Meslek : Profesör Gerçek İsim : Theo Patronus : Griffin Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Pagan Kuşu Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Son Yapılan Değişiklikler. Perş. Tem. 16, 2009 6:05 pm | |
| Emeğe saygı tabiki tebrik ederim.. =) ama sitemizin adı hogwarts..yani büyücü dünyasına dayalı olduğu için,bence hogwarts temalı şeyler olsa daha güzel olurmuş. Butonlarımız resimler vs. hepsi harry potter temalı... Bence büyücü dünyasıyla bağlantılı ikonlar resimler vs. olsa daha uyumlu olurdu.. ama bu hali de gayet güzel tabi =) | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Son Yapılan Değişiklikler. Perş. Tem. 16, 2009 6:06 pm | |
| Sitenin teması felan hoş olmuş ama şu tanınmışlık sistemi saçma.Ayrıca kontolsüz.Uğur abi seninki -3'tü sıfır yaptım.Tek başıma... | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Son Yapılan Değişiklikler. Perş. Tem. 16, 2009 6:08 pm | |
| Bence yazdığın mesajdan kimse birşey anlamadı :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Son Yapılan Değişiklikler. Perş. Tem. 16, 2009 6:09 pm | |
| Jacop Kevin Black ve Edward Kevin Black'inkiler oldukça başarılıydı bence. Edward'ın iconlarına bittim zaten^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Son Yapılan Değişiklikler. Perş. Tem. 16, 2009 6:10 pm | |
| Not: Tanınmışlık sistemi bildiğimiz Rep. Ancak bu paylaşım sitelerinde doğru amacına ulaşabilir bence. Ne bileyim, avatar-imza yapılan, bunların paylaşıldığı sitelerde... | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Peki tanınmışlığımızı artırmak için bana puan verir misin? diye mesaj atabiliyor muyuz? | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 48 Nerden : çıktı şimdi bu? Meslek : Profesör Gerçek İsim : Theo Patronus : Griffin Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Pagan Kuşu Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Son Yapılan Değişiklikler. Perş. Tem. 16, 2009 6:11 pm | |
| Sitenin en tepesindeki resimi de kasdetiyorum ben .. Loranne Elizabeth'in çalışmaları süperdi bence...o en tepeye uygun hogwarts temalı resimleri vardı.. | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Son Yapılan Değişiklikler. Perş. Tem. 16, 2009 6:12 pm | |
| - Jack William Black demiş ki:
- Peki tanınmışlığımızı artırmak için bana puan verir misin? diye mesaj atabiliyor muyuz?
Unutmadan cevaplayın... | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Son Yapılan Değişiklikler. Perş. Tem. 16, 2009 6:13 pm | |
| - Babette Grishold demiş ki:
- Not: Tanınmışlık sistemi bildiğimiz Rep. Ancak bu paylaşım sitelerinde doğru amacına ulaşabilir bence. Ne bileyim, avatar-imza yapılan, bunların paylaşıldığı sitelerde...
Ben ve diğer moderatör arkadaşlarım imza-avatar yapıyoruz. :D :rüşvetisteyensmile: Theoderg saol ^^ Tek ve 1 numaralı savunucum ^^ -Edit- Bana göre şimdiki banner yeni eklendi ve çok güzel.Ayrıca sanırım daha tema düzenlemesi bitmedi.Herşey tamamlanınca tekrar konuşulabilir.(diye düşünüyorum :D)
En son Loranne Elizabeth Widmore tarafından Perş. Tem. 16, 2009 6:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Son Yapılan Değişiklikler. Perş. Tem. 16, 2009 6:14 pm | |
| Eğer adminler kabul ederse site içinde oylama da yapılabilir bunun için..Hep sitede aktiflik sağlanmış olur hoş bir etkinlik olur.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Son Yapılan Değişiklikler. Perş. Tem. 16, 2009 6:15 pm | |
| Öyleyse bu bazı özel kişilere verilen bir özellik olmalı sadece. Adminler, modlar gibi... Mesela ben Loranne'nin imzalarını çok beğeniyorum. Öyleyse ona (+) puan verebilirim. Bu açıdan bakıldığında güzel tabii. Ama bir de şu var. Örneğin ben A kişisiyle MSN'de kavga ettim. O kişi de benim tanınmışlığımı düşürebilir. Ve bu büyük bir haksızlık olur. | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Son Yapılan Değişiklikler. Perş. Tem. 16, 2009 6:16 pm | |
| Bir şey söylemek istiyorum.. O + ve - olayı normalde tanınmışlık olarak kullanılmaz ki? Paylaşım ve mesaj beğenisine göre kullanılır. Yani kimin mesajları insanlara hoş gelen, yararlı mesajlar, kiminkilerse tam tersi mesajlardır bunu anlamak için kullanılır normalde o + ve -ler... | |
|
| |
| Konu: Geri: Son Yapılan Değişiklikler. Perş. Tem. 16, 2009 6:17 pm | |
| - Mélania L. Mythique demiş ki:
- Bir şey söylemek istiyorum.. O + ve - olayı normalde tanınmışlık olarak kullanılmaz ki? Paylaşım ve mesaj beğenisine göre kullanılır. Yani kimin mesajları insanlara hoş gelen, yararlı mesajlar, kiminkilerse tam tersi mesajlardır bunu anlamak için kullanılır normalde o + ve -ler...
+1. Rep işte o.^^ | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Son Yapılan Değişiklikler. Cuma Tem. 17, 2009 11:22 am | |
| Tebrikler... Her şey hoş olmuş bence. Yapılan çalışmaların da dönüşümlü olarak kullanılması çok güzel. Aslında çalışmalar arasında karma da yapılabilirdi. Yani ne bileyim... En güzel ikonlar kullanılıp, aynı zamanda en güzel ranklar, en güzel tema seçilip kullanılabilirdi. Zaten çoğu şey Harry Potter temalı olduğu için, uyumsuz olacaklarını zannetmiyorum. Ancak bu şekilde yarışmayı kazanan biri olmazdı elbet... Yine de, sitenin yeni görünümüne bayıldım. Tek sorunum ikonlarla. Bir de, üyeler arasında oylama ile yarışma sonucu belirlense, kendimce daha hoşnut kalacaktım. Tekrar tebrikler.. | |
|
| |
| Son Yapılan Değişiklikler. | |
|